Sene basında keske eurobond alsaydım, dovız bazlı %10 temiz getiri, ağrısız başım kaygısız aşım..
Printable View
Ciddi depildim tabiiki.
90 centi şöyle kaçırdım.
Kaçırdım demiyelimde yanlış karar vetdim.
Hedef 1.5 dalır olunca en başta ve 90 cent kırılacak diye düşününce ve bu aradada aynı tarihlerde ditaş tarihi zirvelerde olunca işin aslında fazlada önemsemedim.
Ancak 90centten sonraki düşüşte lot miktarınıda artyırdığım için şimdi 90 cent olduğunda tekrar değerlendiririm.
O tarihteki dünya ülke ve benim şartlarıma göre😂
20 firma desteklerden yararlanmaya hak kazanmış, acaba biz de var mıyızdır aralarında.
https://m.bloomberght.com/elektrikli...ilacak-2310123
Program kapsamında Bakanlığın belirlediği 46 yatırım konusuna toplamda 355 proje başvurusu gerçekleşti. En düşük destek talebine göre yarışma yaklaşımıyla yapılan değerlendirme sonucunda, 20 firma desteklerden yararlanmaya hak kazandı. Bakanlık bu yatırımlar için toplamda yaklaşık 150 milyon lira destek sağlayacak. Bu sayede yaklaşık 1 milyar liralık özel sektör yatırımı tetiklenecek.
"Elektrikli Araçlar İçin Şarj İstasyonları Destek Programı" çerçevesinde yatırımcıların, 15 Nisan 2023'e kadar şarj istasyonlarını kurması gerekiyor ancak yatırımların çok daha hızlı tamamlanacağı öngörülüyor.