Eşit dağıtımdı zaten, çok istemenin manası yok. Çok talep etmek Oransal dağıtımda işe yarar
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Eşit dağıtımdı zaten, çok istemenin manası yok. Çok talep etmek Oransal dağıtımda işe yarar
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım fonları ve yurtdışı kurumların aldıkları lotlar ise ayrı mevzu!
bana 7 lot geldi.5.Tavandan sonra her tavana alış gireceğim
Şansınız bol olsun, en son kaç tavan sonra artık alım emri girmeyi bırakırsınız . Şirket verilerine göre hesapladiginiz bir rakam var mı. Teşekkürler.Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erken talep edenlerin 8 lot alması gayet normal...
Örneğin 30 kişi sıraya girmişler 1 den 30'a kadar da numaralandırılmışlar.
Ben 1. kişiyim siz de 30. kişisiniz. 100 adet dağıtılıyor ve sırayla dağıtılıyor. 30 adeti dağıtınca tekrar başa dönüp bir daha dağıtmaya başlıyor. 3. turun sonunda 90 adet lot dağıtılmış oluyor ve 10 adet elde kalıyor. Bu 10 adet'i tekrar sırayla dağıtmaya başlıyor ve 10. kişiye verdikten sonra bitiyor.
Bu durumda ben 4 adet, siz 3 adet almış oluyorsunuz. Hatta 10. kişiden sonrası 3 adet almış oluyor.
Dolayısıyla talep zamanına göre birilerinin 1 adet fazla alması olası bir durum.
Aydınlattığınız için çok teşekkürler sayın snowdancer..Ben hep oransal dağıtım arzlarına girdim demek ki,o yüzden bilgi eksikliğim olmuş..