Tamamda bu iyimi kötü mü peki?
M2103K19I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Şirketimiz Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak işletmelerimizin kurulu bulunduğu yaklaşık 300,5 hektar alan; Sayın Cumhurbaşkanımızın onayı doğrultusunda, 17.07.2024 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 8730 nolu kararname kapsamında "KARDEMİR ÖZEL ENDÜSTRİ BÖLGESİ" olarak tescil ve ilan edilmiş bulunmaktadır.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
Kardemir'ın 2024 yılı 6 aylık konsolide net zararı 1.829.128.856 TL (2023/6 aylık: -1.587.168.127 TL)
Yine ucuz krdmb yerine pahalı krdmd geri alımı yaparak şirketi zarara sokmuşlar.
Kardemir. çelikhane tesislerinde 120 tonluk konverterlerle günlük 72 döküm gerçekleştirerek yeni bir rekora imza attığını bildirdi
İmza attıda ne oldu? bugün bu haberle birlikte %6 eksi muhtemelen taban olacak. Borsa malesef sahipsiz bırakıldı ortalık kapkaçcı doldu küçük yatırımcıyı koruyacak en ufak bir yönetmelik bile çıkmıyor. hisseleri pazarlıyorlar yukardan
sonra şirket sahibi elindekileri yüksek fiyat dan sattıkdan sonra efendim diyor ben borsaya 2 milyon lot da açıyom diyor çökertip küçük yatırımcıyı perişan ediyorlar spk da dur kardeşim sen bunu yapamazsın o zaman ikinci bir halka arz prosüdürü hazırlamalısın demiyor. sirket sahipleri elelrindeki hisselerin %99,9 satıyor elinde kalan 1 hisseyle her türlü kararı alaıp şirketi yönetmeye devam ediyor neymiş efendim o 1 hisse altın hisseymiş. Böyle saçmalık dünyanın hiç bir yerinde yok. Nasıl yatırımcı o şirketin hisselerini alıp riske giriyorsa şirket sahibide hisselerinin çoğunluğunu kaptırdımı borsada şirket el değiştirmesi gerekir. Spk altın hisse olayını kaldırmadan borsa vur kaç yerinden başka bişey olmaz vur kaçıda hep şirket sahipleri ile iş tutan spekler yapar küçük yatırımcı daima soyulmaya devam eder.
Kardemir'in 2024 yılı 9 aylık konsolide net zararı 2.963.088.497 TL (2023/9 aylık: -3.194.194.715 TL)