Turk halkinin ne dediginin bir onemi yok zaten her zaman Amerikanin dedigi oluyor
Eger eskaza istemedikleri adam basa gecerse oda trafik kazasi yada ucak kazasinda Allahin rahmetine kavusur kavusturulur
Printable View
Üç ay önce evin rayiç bedeli ile ilgili evrak aldım belediyeden. Bugün yine rayiç bedeli evrağını aldım üç ay önce 220 bin bugün 1 milyon olmuş. Tapu harcına kesin etki eder bu güncelleme de emlak vergisinde şimdilik değişiklik gözükmüyor. Konut piyasasını baya daraltır. 2 milyonluk evin tapu harcı 80 bin.
2-3 gün önce Ozan Rasim Kütahyalı bazı konuşmalar yaptı dem yöneticilerine tecrit kaldırılması, kayyum atanmayacak,dem li sisyasetçiler içerden çıkacak hatat kavala da çıksın diye konuşmaları var o ışık kendi ışığımı yoksa arkasında birileri tarafından kullanılıp aracı olma derdindemi .
emreye yazarken son 1-2 gün oyun dönmezse dediğim bu olay zaten.RTE bugun diyarbakırda daha sert konuşma yaptı terörist vs diye 4 gün sonra neyin ne olduğu anlaşılır.
Petkim de borçluluk hep sorun.
Geçen seneye göre finansal borçlar %36 azalmış...30.5 milyar TL şu an..
Bir kaç ay önce 110 dolar olan etilen nafta şu an 180 dolara geldi...Favök buradan beslenecek...
İlaveten Star rafineriden de kazanım olacak.. Hammadde açısından da maliyeti düşecek..
Bu arada ben Petkim ile ilgili defalarca yönetsel açıdan çok olumsuz bulduğumu yazdım.. Beğendiğim bir şirket değil..
Ama iyi gelmeyen bilanço sebebi ile karşıt yatırım olarak dolar bazlı iyi yerlerden alım yapılabilir diyorum.. :)
sonunda güzel bir film çıktı
bar fedaisi
şiddetle tavsiye olunur. uzun zamandır izlediğim en iyi filmlerden biri.
:drunk: