http://666kb.com/i/dhbsdbc9pk1i9ly2m.png
Printable View
Brezilya dan haber bekliyoruz...
Yakın zamanda gelecekmiş.
Sent from my SM-G930F using hisse.net mobile app
Şu anki beklenen spk ya çağrı için başvuru işlemi midir. Çağrı fiyatını Başvurudan sonra spk mi açıklayacak. Çağrıda son 6 aylık ortalama diye bir söylenti var bilen arkadaş bu konuda bilgi verebilir mi teşekkürler.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın cyberlove, şuan ilk etapta beklediğimiz haber pay devrinin yapılması. Bunun için ise ilişkili tarafların yasal izinleri alması gerekiyor. Türkiye ve Katar ilgili kurumlaından bu izinler alınmış ancak Brezilyadan haber beklenmekte.
Oradan da izin haberi gelince pay devri yapılacak ve çağrı için SPK ya başvuru yapılacak.
Çağrı fiyatı şuan için 11,51 tl. Ancak son bilanço sonrası bu fiyat değişebilir. Tabi ki son fiyatı yine SPK belirleyecektir.
Konuyu biraz daha açalım, Brezilya' dan beklenen Brezilya rekabet kurumunun onayı. İnternette araştırma yaptım ve bu kurumun adını buldum: CADE . Google da '' Cade Brazil '' şeklinde ararsanız hemen geliyor. Sitesi hem ingilizce hem de portekizce hazırlanmış. İngilizce haberler biraz daha bayat yani geriden geliyor. Bu site sayesinde son bir hafta,10 günde portekizcem bayağı ilerledi ama sonuç alamadım. Site içinde bir arama butonu var, her akşam Banvit yazıp aratıyorum ama herifler ser verip sır vermiyorlar. Yani Banvit' le ilgili hiçbir bilgiye henüz ulaşamadım ama BRF yi arattığınızda bir sürü haber çıkıyor, geçmişte satın aldıkları Brezilya dışındaki şirketlerin CADE tarafından onaylandıklarını da gördüm. Ama daha evvel yazdığım gibi Banvit' le ilgili hiçbir şey henüz bulamadım. Galiba beklediğimiz haber '' bir gece ansızın gelebilirim'' şeklinde çıkacak. Yakındır inşallah, beklemeye devam.
Sayın brunel, banvit yatırımcı ilişkileri bölümüyle yaptığım görüşmede net bir tarih verilmesede yakın bir zamanda brezilya dan da onay geleceği bilgisini aldım.
Siz eğer yapalirseniz bu CADE dediğiniz kurumun bu tür izinleri ne kadar zamanda onayladigini öğrenebilirseniz güzel olur. Yani daha önce onaylanan işlemler ne kadar zamanda onaylanmış.
Umarım kısa zamanda bekledimiz haberi alırız.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilgilendirme için teşekkürler sayın balıkadam. Beklemedeyiz.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.