Hayırlı Ramazanlar.:)
Printable View
Hayırlı Ramazanlar.:)
Yarınki iftar menümüzde neler var.:notr:
http://fs5.directupload.net/images/170527/x2zwrq5e.jpg
Hogg Balık Yağı
Taze Morina Balığı’nın karaciğerlerinden çıkarılan balık yağının zaif ve göğüs hastalığıyla mübtela bulunanlar için ne derece faideli olduğu malumdur. Ancak menafi-i hakikiye istihsali için balık yağının gayet halis ve birinci nevinden olması lazımdır. Bu sebepten mahlût, taklit ve fena cinsten olan balık yağlarının istimalinden fevkalade mücanebet edilmelidir. Hogg Balık Yağı’nın inkar kabul etmez birinciliği ve halis ve en müessir olduğu için umum hekimler tarafından elli seneden beri tasdik, ve bilcümle sergilerden dahi takdir edilmiştir. Ve yalnız üç köşeli şişelerde satılır. Depoları İstanbul’da Yusufiyan Hanı’nda 23-25 numaralı ticarethanedir.
dünya bizimlede bizsizde dönüyor ve dönecek, hayat fani ,göçüp gideceğiz bizden öncekiler gibi
yaşam amacımız rabbena hep bana yerine fayda yaratmak empati yapmak insanı hayvanı doğayı sevmek korumak üzerine olmalı
gönül kıran değil gönül yapan olalım
11 ayın sultanı ramazan yine fırsatlarla geldi, manevi dünyasını beslemek hidayet aramak ve bulmak doğrultusunda iyi bir fırsatır ramazan,
aynı zamanda sosyal yardımlaşmanın paylaşmanın verdiği manevi hazzın doruğa çıktığı insanın insanı hatırladığı bir şölendir
mideler boşken kan daha çok gider beyne, daha fazla düşünmek geçmişe bakıp vicdan muhasebesi yapmak kendi iç sesini dinlemek için bir fırsattır, değerlendirmek gerek
hayırlı ramazanlar, tüm inananların ramazan ayını tebrik ediyorum bereket ve hidayet diliyorum
saygılarımla
not !
ramazan ayı abartılı bir yemek şölenine, gösteriş ve israf yarışmasına dönüştürülmemeli, her müslüman bu güzel oruç ibadetini ifa ederken israfa kaçarak aç gözlü davranarak haddini aşmamalı, yaradanın tabiat kanalıyla bahşettiği nimetleri ölçüyle kullanmalı saygıyla paylaşmalı ve aynı zamanda doğayı kirletmemeli
Haydi hayırlı iftarlar, ilk iftarımız mübarek olsun.:kalp:
hayırlı sahurlar vatandaş.