sn yöneticimiz birçok yazılar silinmiş gerekçelerinide bilme hakkımız olsa gerekir diye düşünüyorum
Printable View
sn yöneticimiz birçok yazılar silinmiş gerekçelerinide bilme hakkımız olsa gerekir diye düşünüyorum
Gerçekten yazılar neden silindi. Ben brüttakas ile ilgili yazmıştım.
Üç şirket var, hatta link vermiştim. Borsa istanbul linki. Emek verdik o yazılara.
Buda silinir şimdi
Hisseyi baskilasinlar bakalim
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi gun gelecek gucleri yetmeyecek
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir hisse neden gözaltı pazarından çıkmak istemez
Adamlar 200binliraya yalı kiralıyor ky çağrı yapmıyor https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...411adc8487.jpg
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TIRT TIRT bu yazıdan kaç gün sonra bunlar TIRTLADI cinali...
Açtıkları davada DAVADAŞLARINI nasıl SATTIKLARINI okuyunca eski yönetemîn yönettiği şirket nezninde açtıkları davanın RET olup SONLANDIĞINI yani HİÇ AÇILMAMIŞ sayıldığını hatırlatmak ACI oluyordur!!!
Yeni yeni övüp bitiremediğiniz yeni yönetime BOLCA DAVA açarsınız!!!
Birileri yayın organın REKLAMINI , avukatlık REKLAMINI , milletin GAZINI almayı başardı!!!
AYAKTA ALKIŞLIYORUZ!!! Sizler de ZENGİN OLACAKSINIZ!!!
Biraz KARAKTERLİ olun ricamız :)
cinali koç gibi kıvırmadan durdu ve davayı geri çekme dilekçesini göndermedi.
frecelin yazısını koyuyorsun bana sataşıyorsun.ben ilk gün nerdeysem şimdide aynı yerdeyim.
frecel yukarıdaki yazısına ait cevabı zorlanmadan kendisi versin.ağababalar nasıl bir fedakarlık yapmış bizde öğrenelim
Sayin cinali, siz de sozde dr a cevap verirken bana laf carpitiyorsunuz...
Bununla ilgili defalarca yazmamiza ragmen israrla esrarengizlik katmaya calisiyorsunuz...
Neden cekildi niye cekildi neler yapildi hepsi yazildi.
Hala kararimizin arkasindayiz...
Dr a gelince bizim 1 sene gerimizden geliyor. Simdi de memsa da fesih organizasyonuna baslamis derler...
Dr un ne oldugu bellide sayin cinali olaylara gizem katmayin her sey zaten ortada...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doktor kendi hissesinde yaptiklarini kervanda yapamadigindan dertli mesela doktora onlarca soru sorulabilir ancak 2-3 tane ben sorayim...
1-gk da denetciyi secmeyin diye algi yaptin.. Gk a kendin katilmadin... Neden?
2-patronunda milyonlarca hisse oldugunu soyluyorsun bu kadar hisse o zaman kimde diyorsun... Madem gk da denetciyi sectirmek patronun isine geliyorduda bu milyon lotlari gk da niye kullanmadi??
3- bize SPK size dava acin diyor niye acmiyorsun diyen eyyy doktor... Spk simdi de patronlarin bilancoyu gondermedigi icin dava acabilirsiniz diyor neden acmiyorsun???
4- yani doktoru tanidik ki fesih davasi acilirkende milleti bir birine dusurmus algilar yapmistir. Hadi doktoru taniyoruz, isini yapiyorda.... Bazi arkadaslarimiz yillardir surdurulen bu bir birine dusme komplosuna neden dusuyor...
Eger ky olarak 1 sene veya 2 sene once toplanabilseydik bugun hersey cok farkli olurdu.
Bu birlikteligin olusmamasi icin elinden geleni yapanlar hala calisiyor...
Evet biz de grup olarak ky lehine olacak hamlelerimize hala devam ediyoruz.
Ins zaman bizi hakli cikartacaktir..
birbirimize düşme diye bir durum olamaz.yanlış ve eksik olan birşey varsa bunu kim söylerse söylesin veya yazsın bunu sorgulamak lazıım bunun neresi birbirine düşmektir anlayamadım.
şirketin açıklamalarına bak zafer kazanmış sanki ne gibi iyi bir aktivitesi oldu.yazda bizde öğrenelim.
Hocam bakin tecrubeli bir borsacisiniz biz onunu actik derken kredi cekebilmeleri icin engel olan davamizi geri cektik...
Bundan sonrasini takip edecegiz dedik, ediyoruz...
Dedik ki olumlu isler olursa sorun yok... Yok olmaz art niyetli yonetim anlayisina devam ederlerse bizde hukuki haklarimizi aramaya devam ederiz dedik
Sayin cinali tecrubeli bir borsacisiniz benim yazmamla ogreneceginiz bir seyler varsa... Maalesef yanlis hissedesiniz...
Ne kadar rezil bir topic ..arada girip önemli birşey varmı diye bakayım diyorum..milletin birbirine laf sokmasından başka birşey yok. admin yok galiba yada milletin işine geliyor
cinali, ben bunlar gibi KARAKTER yoksunlarını ifşa için yazıyorum.
Yıllardır yazarım çözememişsin...
Birde bana MEMSA üzerinden saldırmaya kalkışmaz mı... BECEREBİLSE amenna derim...
ADAM olsa bak birazdan yazdıklarım için çıkar ÖZÜR DİLER...
cinali sende incele bakim... GK katılmışmıyım, DENETÇİYE HAYIR demiş miyim...
Bunlar herkesi kendileri gibi görür...
Bizim topikte bi söz söylerle DOKTOR VURDU VE GOOOL OLDU....
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/601988
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve Toplantı Başkanlığı'nın seçilmesi
2 - Genel Kurul Toplantı Tutanağı'nın imzalanması hususunda Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi,
3 - Şirket Yönetim Kurulu'nca hazırlanan 2015 yılı Faaliyet Raporu'nun okunması, müzakeresi ve onaylanması
4 - 2015 yılı hesap dönemine ilişkin Bağımsız Denetim Raporunun okunması ve müzakeresi,
5 - 2015 yılı hesap dönemine ilişkin Finansal Tabloların okunması, müzakeresi ve onaylanması,
6 - Yönetim Kurulu üyelerinin Şirketin 2015 yılı faaliyetlerinden dolayı ibra edilmesi,
7 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince, Yönetim Kurulu tarafından önerilen Bağımsız Denetim Kuruluşu seçiminin genel kurulun onayına sunulması,
HAZIRDA BULUNANLARIN LİSTESİ sıra 41... kimmiş...
OKusun şuna söyle cinali....
Bunlar kendileri gibi görür MİLLETİ... 3 gün önce öve öve bitiremediği ONURLU DAVASINI DAVADAŞLARINI SATARAK yok eder...
Ne uğruna ZENGİN OLMA uğruna...
İnşallah olursun... İNŞALLAH...
ÇIK şimdi ADAM gibi ÖZÜR DİLE... ADAM olduğun ortada DAVADAŞLARINI satarak gösterdiğin gibi değil...
cinali okumamışsın DAVA TUTANAĞINI oku gör...
HAKİM e bile ABLALARI için AKIL verirler ya...
http://finansturk.net/viewtopic.php?...f1824&start=50
http://www.finansturk.com//uploads/i...833a07d38..jpg
dr.gereksiz tartışma ortamı yaratmaya çalışma
bak yazdıkların suç teşkil ediyor.öttürürler sonra dikkat et.
DAVA öncesi %5 toplamak için neler neler yazdılar.. BİRİMİZ HEPİMİZ , HEPİMİZ BİRİMİZ için diyerek yola çıkıp MAHKEMEDE şaşanlar gelmiş hala burada KARAKTER tasvipi yapmazlar mı...
AÇIK AÇIK yazmış... biz 3 KURUŞ ZENGİN OLMAK için DAVADAŞLARIMIZI yarı yolda bırakırız... Ne işin vardı ta en başta.
Bu tip hisselerde sözde KY ile PATRON kol kola girmişse... HERŞEY BEKLENİR...
Bunların ABLALARINA bankanın KREDİ vermediğini gözleriyle bile görürler... ANLA İŞTE...
şimdi cinali... MEMSA defterini açan bu zatı muhterem , çıkıp sence ADAM gibi ÖZÜR DİLER mi...
Yıllardır beni PATRON ADAMI ilan eden bu tipsiz... Şimdi kimin kıçına muhtaç dolaşır...
Bi hatırlat şuna...
ABLANIZ size KURBAN olmuştur...
Merak etmeyin...
260 MİLYONUda 6 ay içinde şirkete koyarlar...
işin gücün çarpıtma doktor hani neredesin bir önceki gk yı mı gösteriyorsun... yav arkadaş ne kadar kolay yalan söylüyorsun
file:///C:/Users/Parliament/Downloads/23%20May_s%202017%20Haz_r%20Bulunanlar%20Listesi.p df
neredesin doktor
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/608823
Bu gk'da neredeydin hani her şeye hayır verin dediğin gk, çarpıt çarpıtta biz yemeyiz be doktor...
yoksa vekaleti yanlış verdiğin genel kurul bu muydu??
bak toplantı başkanlığına patronunuzu seçtiniz ama denetçiyi seçmediniz değil mi??
patronunuz kendini başkanlığa seçtirdi ama denetçiyi geçiremedi öyle mi??
Biz de yedik patrona çalışıyorsun niye katılmadın kaılsaydın patrondan bir lot fazla lotunla oy kullansaydın ya bu bir
Bekliyorum....
Bak alışıksın öve öve biteremediğin FESİH DAVASINI 3 gün sonra SATAN adam dan beklenmiyecek bi KARAKTER bekliyor cinali...
DANSÖZ olmuş cinali millet... Adam diyor ki ne işin var bizim aramızda...
Şirketlerin söz konusu finansal raporlarının yasal süresi içerisinde KAP’ta açıklanmaması nedeniyle pay işlem sıralarının durdurulması
sonucunda zarar gören yatırımcılar, Sermaye Piyasası Kanunu’nun 14/2 maddesi ile genel hükümler çerçevesinde, kamuyu aydınlatma
yükümlülüğünün zamanında yerine getirilmemesinde sorumluluğu bulunan yönetim kurulu üyeleri hakkında dava açabileceklerdir.
Bak SPK bültende ne demiş doktor okudun mu??? senin avukat tutmana bile gerek yok... hadi aç bir dava da görelim
ammmaaaa e devletten buraya yapıştıracan isminde gözükecek :)))
patronunun karşısındasın ya görelim bakalım... seni doktor seni... patronunun lehine olsaydı çoktan açardın
http://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2017&no=37
hadi şimdi oyalan... fesih ile ilgili bilgi istiyorsan avukatımıza başvurabilirsin... Bizden ücret almamıştı ama yine de bir rica et bakalım...
sen bunları çarpıtmaya, yalan üretmeye çalış...
şimdi işim var bu sana bir hafta yeter artık... genel kurula katılmış... Yalancısın Doktor bir önceki gk yı yapıştırıyor. Delikanlı gibi desene vekalet gönderdim kap'ta örneği olmasına rağmen ben yanlış göndermişim de biz de yiyelim... Ahhhh doktor ahhhh sende ki bu karın ağrısı ne zaman geçecek...
KIVIRT KIVIRT... DANSÖZ gibi...
Konumuz MEMSA olsa yarın millet sıraya girecek MEMSA almak için...
ABLANA söyle MEMSA nın patronu 3 dönüm 30 bin TL KIRAÇ araziyi 280 MİLYARA satıp HALKBANKASI borcunu ödemiş...
Hadi bakim ABLANI bankada gören yetiştişrsin de senin gibileri ZENGİN ETSİN...
Kötü kedi ŞERAFATTEİNİn 260 MİLYONU iç etmesini tertemiz eden KAREKTERSİZ çıkıp birde bana AKIL veriytor...
YAHU sen önce KEZBANA açılmış bir DAVAN var mı onu söyle cinali ye...
Azck KARAKTERLİ olda bana AKIL ver...
birde AVUKATLARI 3 dava açmışta hiç para almamaış diyen bi 700cü vardı... (ifa , GK, FESİH..)
La buralarda neler yazdık adam başı 500 TL toplarken... Demnek ki herkesten almamış parayı 700cü... Bende olsam almam REKLAM yapıyordun topiklerde...
denetçinin oylandığı yani senin bas bas bağırdığın denetçiyi onaylamayın hayır oyu verin dediğin genel kurul bu paylaştığım olan doktor... burada niye yoksun... ne oldu algıyi yine mi yemedik...
bak burada o genel kurul senin paylaştığından aşağı yukarı bir ay sonra yapıldı...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/608823
o bir ayda ne oldu doktorda patronunun aleyhine oy kullanmadın ya da spk dava aç demesine rağmen niye dava açmazsın...
Bizi yerden yere vuruyordun spk size dava aç diyor niye açmıyorsunuz diye... Bak şimdi de sana söylemiş niye açmıyorsun doktor. Patronun izin mi vermiyor...
ne oldu hani gooolll olmuştu... senin ne kadar yalancı çarpıtıcı ky düşmanı olduğunu bir kez daha mı ispatladım...
Kervana gelince... Biz grup olarak hala çalışıyoruz elimizden geleni de yapıyoruz. İnş tüm ky ler bu lanet hisseden kurtuluruz. Senin derdin arık ne yaptığımızı öğrenemiyorsunuz sıkıntı o...
Eeee ben demedim mi oyuncağınızı alacağız algı yaptırtmayacağız diye... senin karın ağrın ondan neyse sana çok zaman harcadım... kısa kısa yazmada ne olduğun arkalarda kalmasın... utanmadan bir de gk'ya katıldım diyorsun... boş gk'ya katıl herkese gaz verdiğin katılın hayır verin dediğin gk ya katılmayın...
bu gk da patronun maaşını artırsın toplantı başkanlığına seçilsin ama denetçi geçmesin bak sen
o kadar söylememize rağmen tahtanız kapanır dememize rağmen sen de ona uşaklık et...
ne o takaslarda hissede hareket var hayırdır doktor borsa dışında alım-satım yapıyorsunuz... sıkışan ky nin malını kaç kuruştan aldırıyorsunuz patronunuza.... bu kadar "AHHH" ne olacak doktor iflah olacak mısın??
bak psikolojin gitmiş Allah başka dert vermesin...
hadi kendine iyi bak cancağazım, karakterciğim, drtuss'um ne bileyim kimsen işte