Mine hanim ben de markadan stratejik olarak sattiginiz kagitlarin parasiyla trnsk alacaksiniz diye sevinmistim ama goruyorum ki marka stratejinizi trnsk dede sürdürüyorsunuz.. Tebrikler acaba yurtdişına mi gözünüzü diktiniz
Printable View
Mine hanim ben de markadan stratejik olarak sattiginiz kagitlarin parasiyla trnsk alacaksiniz diye sevinmistim ama goruyorum ki marka stratejinizi trnsk dede sürdürüyorsunuz.. Tebrikler acaba yurtdişına mi gözünüzü diktiniz
Marka 1.55
Trnsk 0.55
ve TRNSK 0,55 i görür..:wu: keşke kendimi inandırıp en son 62 den satıp buraya yazılsaydım..neyse ..aradaki gap ı kapattı ve artık yoluna devam edebilir gibi geliyor bana..zaten bayrağın alt kanalı da burayı gösteriyordu.. e artık bi 64 üzerine atarsa yeni bi çıkış başlar inşalllah ..Mine hanım artık yeni zirveler bekliyoruz..size inandık tamam herşey çok hızlı olacak ta demiyoruz lakin ayak seslerini duyalım artık.. kolay gelsin..
https://invst.ly/6cr7u
Gerçi ben grafiklere inanmam ama teknik ten anlamak ve göduklerini paylaştigin icin tesekkurler..
Herdaim bekleriz
Halen daha 55 i yakıyor yokmu bir babayiğit bunlara boyunun ölçüsünü versin...
Tam kıvamındayım..
Bu kağıttan bir b.k olmaz diye..
Ama herdaim ümit varım..
Acaba sabaha en yakın ki karanlık mı bu gördüğüm, hissettiğim..
sakin ol selo
bilanço bir gelsin görelim aktifimize bir iştirak geldi.
taksitle iştirak sahibi olduk.7 000 000 tahsisli girip çıkacak çıkan para ile marka diye bir iştirakimiz oldu
kısaca iki tane iştirak sahibiyiz.
iştiraklerimiz kar yazıyorsa bu bizim hanemize yazar.
bilanço iyi gelsin
ykb başkanımızı eleştireceğim.twıtterde söyledikleri hakkında
ytd
T.C. Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER)’ ne yapmış olduğunuz 1800101789 sayılı başvurunuz 17.01.2018 tarihinde SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANLIĞI tarafından cevaplanmıştır:
Sayın MİAT ZEYBEK
İlgi: 15.01.2018 Tarihli Başvurunuz
Transtürk Holding A.Ş.'nin (Şirket) çıkarılmış sermayesinin 25.623.283,90 TL'den 32.623.283,90 TL'ye artırılması ve ihraç edilecek 7.000.000 TL nominal değerli sermayeyi temsil eden payların mevcut ortakların yeni pay alma haklarının kısıtlanması suretiyle tahsisli olarak satışı için düzenlenen ihraç belgesinin Kurulumuzca onaylanması talebine ilişkin inceleme Kurulumuz nezdinde devam etmekte olup; başvuru sonucu Kurulumuz Bülteni ile kamuya duyurulacaktır. Kurulumuz bültenine Kurulumuzun internet sayfasından (www.spk.gov.tr) ulaşılması mümkündür.
Bilgi edinilmesi rica olunur. Ne incelemeymiş bitmedi gitti
Ama nezaman millete sattirana kadar devam
Şöyle 1lira olsa ben satarim
Fazlada gözüm yok
Kaldi ki mine hanim 1tl az olmamak kaydiyla 7milyoncuk alacakmış..
Ben .95e hata .90bile satarim
Maksat piyasada hareket olsun..
Alanda kazansin diye
Yoksa bu kagidin 5tlye tolu var bence
Not tahminlerim hiç tutmaz
Kimse kalmamış..
Kendi kendime paylaşayım mutluluğumu
diğer köyde herkes isyanda herkesin psikolojisini bozmuş..
Bizim patron oradaki herşeyi satmış diyorlar.. Yakinda çok yakinda anormal şeyler olabilir.. Olumlu yada olumsuz..
Takipteyiz can sıkıyor diye bakmak istemiyoruz sadece
Selofan ustad bişe olmaz madama para lazım galiba elindekileri borsa dışı satmış borsa ici satmadi allahtan birde madam işi öğrenmiş spk bedelli veya tahsisliye onay verirken arttirimdan gelen paylara 6 ay gibi bir süre satılmama kotası koyuyor patron 5-6 milyonda alengirli olan eski yonetimin taktığı borcu üstlendi nasil ödeyecek kolay degil
Ansa cikrakligina denk geldi fakat kuyudan cıkardi transtürkü daha kolay halleder ben yaslandim geriye bekliyorum
Yeterki Spk tas koymasin
Bugu spk bülten yayınlarda bizimki cikarmi bilmem artik
işam hacmi traş ama hareket güzel ..devamm..ytd
vay be başkanımız iddialı d den a ya çıkaracağım diyor.
genel kurulda kesinlikle olacağım.yakama kırmızı gül takacağım.
:whistling::whistling:
Eşleşme nasıl ortaklar görebilen var mı ?
[QUOTE=ramle53;1565760]Eşleşme nasıl ortaklar görebilen var mı ?
0.60
Tokat
iştirakimizin formunu okudum içine sı...mışlar.
valla burası güzel aır nirdesin ortak başkan d den a ya geçeceğiz direk demiş.
bilançoyu sabırsızlıkla bekliyorum.yalan yok tahsisli ile çıkacaktım ama bilançoyuda bir görelim başkan ne anlatmak istiyor.
bu arada iyi bilanço okurum ytd
Bilanço nezaman açıklanacak acaba
hırsız yakalanmış yargılanıyormuş.
yargıç seslenmiş "eee anlat bakalım o dükkanı nasıl soydun"
hırsız dayanamamış" buraya yargılanmaya mı yoksa mesleği öğretmeye geldik yargıç bey demiş
sonuç: herkes dersine iyi çalışsın
:wu:
Ablam güzel konusuyorda inşallah malı buradan okutmuyorlardir...
Bülten gene fos çıktı...
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bültende yokuzda kimler var ve bizim gibi bekleyen varmı acaba air bize biraz bilgi verirsen seviniriz
Etiler 22 kasım da başvurmuş ve bugün geldi bizim başvuru 13 aralik inş 3 hafta daha bekletmez spk
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Air çok teşekkür ederim bilgine
markada işler sarpa sarmış selo gelkardeşim burda yaz orada sinirini bozma
Benim bildiğim başvurup onaylanmayan şirketler
daghl 09.11.2017 başvuru 29.12.2017 fon kullanım raporunun revize edilmesi onaylanmadı
bera 25.12.2017 onaylanmadı
marka 12.12.2017 başvuru
transtürk 13.12.2017 başvuru