bedelliden sonra 1.60 da olur 2.60 da ama zaman lazım bekleyen çorbayı içer yada zararı varsa kurtarır
ASUS_T00J-D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
bedelliden sonra 1.60 da olur 2.60 da ama zaman lazım bekleyen çorbayı içer yada zararı varsa kurtarır
Arkadaşlar sorumu yanıtlayacak yokmu???
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet katılırsınız ama en sağlamı aracı kurumunuzu arayıp sormaktır.aracı kuruma göre değişebilir
3-1 yendik göztepeyi deplasmanda 4. sıraya şimdilik yerleştik şimdilik hayırlı olsun [emoji106]
[IMG]https://i.hizliresim.com/EmWOvg.jpg[/IMG]
Bu aralar hisse düşüşte iken takımın galip gelmesi çok iyi
Bedelli tamamlanınca yol su elektrik olarak geri dönecektir inşallah...
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım hesabınızda nakit olmalı
Teşekkürler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
rakamlarla net ifade edemeyeceğim ama bedelli sonrası trabzonsporun mali durumu düzeliyor. borçsuzluğa doğru yaklaşıyor.avrupaya gitmesi ve iyi oyun da buna etki ederse 2 ler bu yıl bile görülebilir. önemli olan mali yapı ve arkasında başarıda olursa uzunda çok iyi yerlere gelir. paramız olsa bedelli sonrası 1 tl civarı alım yaparım. tabi bu fiyatlarda kalırsa. uzun için vakti olan bu hissede ise dert etmesin. hele bide katar lı başkan satış işini dillendirirse sürpriz olur. spor hisselerini bende sevmem ama azda olsa alıyorum. yatırım tavsiyesi olamaz.
endişelerinizde çok haklısınız, 3-5 yıl öncede bjk de idim ve aynı terane orda vardı, futbolcu borçları gırtlağa dayanmış diğer ödemeleri yapmamış icra memurları kapılarına dayanmış tv de tüm kanallar haber yapıyordı. bizde zararda olduğumuz hisselerden kaçmak için satışları verip çıktık. fiyat 1.8 civarları idi. arkasından beşiktaş altın madeni bulmuşçasına hiçbir olumlu gelişme olmadan 6 ay içinde 7 tl ye geldi. hiçbirşey tesadüf değildir. umutsuz olmamak gerek ama tedbir şart. ytd
Teşekkürler bende vakıfbank kullanıyorum ama kendim bireysel yatırım hesabım var. Vakıf yatırımı arayayım ozaman
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
rüçhanı satmayıp trabzonspora hediye edecem. çok ma'dur durumdalar
Bölünmeden sonra alınmış Tspor 5 bin R 10 bin hisss varsa para yatırmak gerekiyor mu ?
Yoksa yarına kadar 10 bin R için 20 bin para mı yaptırmama lazim
Bilen arkadaşlar cevap lütfen.ytd
Hadi bakalım gençler...
Yeni hafta,yeni heyecan...
Bir destek atalım...
Anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim...
http://www.hisse.net/topluluk/showth...84#post3196284
saygılar/başarılar
1.02 ts alan bedelli ile bi ilgisi olmaz dimi dostlar. Para vs yatırmaya gerek kalmaz sanırım ama yinede sorayım dedim..
Bölünmeden sonra alan birşey yatırmayacak
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne zaman kapanıyor rüçhan tahtası arkadaşlar..
Rüçhanları 0,07 den sepetlemiştim :) şimdi fiyat 0,99 tl normal hisse fiyat. 350 tl oradan kar, 1450 tl genel hisseden zarar.... hehehehe
Rüçhanları satmayınca illa bedelliye girmek gerekmiyor değil mi? Hesabımda yeterli para yok zaten. Sıfır oldu rüçhan :)
Borçlu çıkarmasın bu lanet sonra beni??
Sadece Rüçhan yanar
Yalnız Rüçhan lari satmayinca hesabındaki parayı mevcut rüçhanlarına karşılık bedelli ye aktarabilir kurumun. Hesabínı boşalt veya kurumuna girmeyeceğini kaydettir bence
rüçhanları rulo yapıp sinan zengin'e vereceğim
rüçhanlar yarın mı kapanıyor bugün mü
TsporR 0.000 tl den almaya ramak kaldı...
arkadaşlar %200 bedelli olduğuna göre biz bunu 0,30 kuruştan kısa süre içinde alırız. ben rüçhanların satmayıp tamamını takıma hediye edeceğim. Bedelliye de katılmıyorum. maliyetim 1,14 batarsa batarız.
Spor hisseleri kadar kansiz baska hisse varmidir. Nerden bulastim hem fenerin hem tsporun bedellisine yakalandim lanet olsun bunlara be. A1 capital ettigini bulasin lan uc kurus ky parasina cokup taraftarada havasini atarsiniz bakin bole is yaptik sirketi kurtardik diye !! Bedelli ustune bedelli bende yonetirim boyle sirket yonetmeye ne var!! Yaziklar olsun bunlara canak tutup yol gosterenlerede.. yillar once spk nin bunlara mudahele etmesi lazimdi yillar once!!
Yarına tavan bekliyorum..y.t.d. ruchanlar genellikle son gün tavan olur
süper lig de 4, sıradaki takımın fiyatı 1,00 lira olamaz...mümkün değil...
Bilanço beklentiniz nedir arkadaşlar ? Sırf bilanço için aldım hisseyi. Malum futbolcuları göndererek baya tasarruf etti takım. %200 Bedellide yaptı. Eh artık borç geçen yıla göre -200 olmuştur diyorum. Sadece kendi fikrim. Uzman arkadaşlar daha iyi bilir sizce nasıl gelir bilanço ? He bu arada taraftar ortalaması da 27 bin forma satışı 80 bin. Hala iyi bilanço gelmezse gerçekten battık demektir.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla geçen sene 82 milyon tl imiş futbolcu ücretleri bu sene 96 milyon tl olmuş
6 aylıkta...
1 Haziran 30 Kasım döneminde
Ben ortada azalan birşey,bir tasarruf göremiyorum...
Ama euro bazında azalmıştır diyorsanız onu bilemeyeceğim...
Borçlara gelecek olursak;
1.04 milyar tl kısa+uzun vadeli borcu var
Bu borcun sadece 653 milyon tl si finansal(banka vs) borç...
1,04 milyar tl den 200 milyon tl i (bedelliden gelecek parayı) düşersek 800 milyon tl borç gene orada kalır...
6 aylık bilançonun tek güzel tarafı Brüt Kar üretmiş şirket (aman ne büyük başarı)
Hiç tasarruf edememiş ama gelirlerini arttırmış..
Bu da 54 milyon tl futbolcu satışından gelen ekstra para sayesinde olmuş...
Seneye kimi satacak?
saygılar/başarılar
Sportif hisseleri kumar/vur-kaç hisseleridir
Şu anki yapıları ile yatırım/bilanço hisseleri değildir...
Ne kendinizi kandırın nede başkalarını...
saygılar/başarılar
Futbolcu ücretleri/giderleri (maaş+bonservis vs vs) muhtemelen euro bazında düşmüştür.....
Muhtemelen bu sene daha ucuz/uygun fiyatlı oyunculardan oluşuyordur TS takımı...
Tabi geçen seneye göre...
Ama hala çok pahalı bir takım gibi duruyor sanki...
Şirketi yakından takip etmediğim için net bir şey söyleyemeyeceğim....
saygılar/başarılar
%1000000 katılıyorum... Bilanço... Ligdeki sıra... Borç... Harç.... Hepsi hikaye... Götürmek istedikleri zaman öyle bir beklenti yaratıyorlar ki... Benim diyen uyanıkları bile çarpıyorlar.... Ben şemsiye formasyonu icabı hareketsiz kalmayı tercih ediyorum... Çıkarmaya da çalışmıyorum artık...