İnsanların üç beş kuruşuna göz dikmişsiniz burada 4 yıl bekleyen var...
Batacaksa batar sen beni düşünene sesini kes daha faydalı olur
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
İnsanların üç beş kuruşuna göz dikmişsiniz burada 4 yıl bekleyen var...
Batacaksa batar sen beni düşünene sesini kes daha faydalı olur
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın eryikob geçen yıl bu vakitler tengri han bizler için bilanço analizi yaparken bu şirket finasal açıdan çok kötü surdurulebilirligi yok deyince hepimiz çok yuklendik en cokta tartışan bendim bu sirket düzelecek diye çok atistik hatirlarsan. Tengride kacin bu sirket şeker police çok benziyor diye örnekler verdi biz onemsemedik. O da uyarısını yaptı gitti yaklaşık bir yıldır uğramıyor bugünde muhtemelen iflas haberini görünce uğradığını düşünüyorum tengrinin spekle yada başka birilerine hizmet etmek gibi bir durumunun olmadığını belirtmek isterim
Fiyatı 4 liralarda olduğunda niye gelip akıl vermedi
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
niye D gurubundaki bir hisse ilgini çekiyor
Kimin yalancı kimin pis niyetli olduğunu buradaki gerçek yatırımcılar bilir şimdi sen burdan defol.
Arkana bakma defol
Herkesin morali bozuk, tek yapılan karşıdakinin moralini daha da bozmak. Bırakalım bu tartışmayı. 2 senedir ben Spk ve diğer kurumlara yazıyorum.
ANEL TELEKOM VE BIMEKS (@Aneltzede) şu saatte tweetledi: 11:11 ÖÖ on Çar, Şub 21, 2018:
@spkgovtr @himmetkaradag @memetsimsek önerilerim.
Olması Gerektiği gibi işleyen Borsa için manipülatif ve spekülatif işlemleri engelleyici, yatırımcıyı koruma temelli önerilerimize siz de retweet ile destek olabilirsiniz https://t.co/nPdItGamBw
(https://twitter.com/Aneltzede/status...752094209?s=09)
Adam bizi düşünüyormuş..
Borsa'da bilanço fiyatlanmış olsaydı, Önce Futbol kulüpleri, Zoren, Ak enerji, Tümosan gibi hisseler bunun yerinde olurdu. 3-2-1 fiyatları olduğu zaman Best Buy hikayesi vardı. 15 temmuz sonrası hikayenin adı ve şekli değişti. son bir yıldır hikaye Amazon oldu. Şekil de Batık Bimeks haline geldi. Amazon bunlardan önce Hepsi Burada ile görüşüyordu. Hepsi Burada da malum Aydın Doğan'a ait bir şirket. Belki Hürriyet'in karın ağrısı da buradan geliyordur. Ya da onlarda işin bir yerindedir bilemiyorum. Ama ortada kafa karıştırıcı bir sürü haber, olay ve insan var.
Ayrıca, bu sektörde başka oyuncularda var. Sektörde işler bu kadar kötü olsaydı ilk önce Vatan batardı. Bunların içinde en zayıf halka oydu. Bimeks 15 Temmuz'a kadar deli gibi mağaza açarken, kar açıklarken, birden bire o yılın son çeyreğinde 170 milyon zarar açıkladı ve mağaza kapatmaları başladı. Bu kadar zarar 3 ayda olduysa ve bu kadar zeki adamlar (Ahmet Akgiray Nasa'da çalışıyordu, Vedat Akgiray hala Boğaziçi üniversitesinde rektör ) bunu ön göremediyse ben başka bir şey diyemeyeceğim. YTD.
Arkadaşlar kuş taki yazıları okuyun alacaklıların bankaların tedarikçilerin son planı kabul etmediklerini yazıyor yani teknik olarak iflas başlamış kimsenin yapacak bir şeyi kalmadı bu saatten sonra
aramızda akbank meksa osmanlıdan alan varmı
elin israillisi gelmiş dava açıyor hürriyet haber yapıyor ag cb dijitalin sahibi de gazeteci harbiden gene bir şey dönüyor büyük bir yatırımcıda aramızda var bir hikmet trader da gene olumsuz yazıyor 😂😂😂
100 bin tl için iflasmı açılır bankalar dururken haberi yeni okudum saçmalık lan bu
İstihbaratın kuvvetli maşallah...
Bir söz vardır hırsız evden olursa öküzü bacadan çıkarırmış..
Haberde 2 yıl önceki tahvil alacağından diye yazıyor. Ben 4 yıldır her haberi bilgiyi ödemeyi takip ederim. Bu güne kadar Bimeks tek bir tahvil ödemesini geciktirmiş değil. Bütün kupon ödemelerini gününde ve son kuruşuna kadar yaptı ve bunların tamamını Kap'a bildirdi. Ödemesi henüz gelmeyen borçları da geçen yıl Temmuz ayında 1 yılı geri ödemesiz 5 yıla yayarak zaten yapılandırdı. Bu haberin düzmece olma ihtimali yüksek. Ya da davayı açan kişinin başka bir alacağı olabilir. Tahvil alacaklısı olmasının imkanı yok. YTD.
Eğer davayı açan kişi geçekten tahvil alacaklısı ise Bimeks sahiplerinin bu duruma müdahele etmesi ve dolayısıyla Hürriyet'i yalan haber yapmaktan dava etmesi lazım veya biz yatırımcılar olarak olayın doğrusunu araştırıp yatırımcıyı yanlış yönlendirmekten dolayı ilgili medya kuruluşlarına dava açma hakkına sahibiz. Şirketin bu habere karşılık olarak KAP'a da bildirim yapması da gerekiyor? Bu haber yüzünden bir sürü insan hissesini satmış olabilir. YTD.
Bu kadar büyük çaplı bir düzmece haberler zinciri olması pek olası değil gibi... hürriyet başta olmak üzere medyaya batıyoruz diye haberler yayıp, düzmece bir dava açmak ve ardından ky den hisseleri toplamak???
Birazdan kapımızı akgirayın çalmasıyla aynı olasılık, zararımız büyük ve duygusal düşünüyoruz galiba...
Bir çözüm planı bulmalarıda olasılıklar içinde ama kuvvetle muhtemel battılar.. Hatta daha biz battık demeden kottan çıkarılması bile söz konusu olabilir, ateş çemberindeler şuanda...
Hocam, diyorum ki, haberde alacaklının tahvil alacağından dolayı dava açtığını yazmışlar. Tahvil ödemeleri günü geldiğinde Bist üzerinden yapılır. Şirket parayı Bist'e iletir Bist'de alacaklıya. Ben bu güne kadar böyle bir konudan dolayı ne Bist'in ne de Bimeks'in Kap'a bir açıklama yaptığını görmedim. Ayrıca geçen yıl Haziran ayına kadar Bimeks bütün tahvil ödemelerini gecikme olmadan yaptı. Yapmamış olsaydı Bist Şirkete ve KAP'a bildirim yapıyor zaten. Nasıl ki, yapılandırılan bazı tahvil borçlarını günü geldiğinde ödemesi gelmedi diye KAP'ta yayınladı. Bunu da yayınlaması gerekiyor. Dediğim gibi, ya borç başka, ya da haber yalan. YTD.
Dua edelim de kuşta yazdığı gibi bankalar ve tedarikcilerin son teklifi kabul etmediği yalan olsun 100 bin liralık borç için iflas davasından bişey olmaz yada bunu akgiray yaptırmıştır ben yapmadım alacaklılar dava açtı mecbur kaldık şirketin iflasına deyip kendini haklı göster mek için bu adam dan her türlü oyun beklenir
Bu haberle ky ve alacaklılara göz dağı veriyor iflas edersem avucunuzu yalarsınız satın canınızı kurtarın planı kabul edin
Benim anlamadığım milyonlarca lira alacağı olan bankalar tedarikçiler dururken bu adamın 100 bin lirası ne kadar mühim mis ki bu kadar hızlı hareket edip mahkemeye vermiş hadi mahkeme Bimeks iflas etsin dedi bu herif parasını alabilecek mi, alacaksa bu hisseyi alıp zarar eden herkes dava açsın bizi bilinçli olarak zarar ettirdi şirketi batırdı diye bizde paramızı alalım mahkeme konularından anlayan arkadaş varsa yardımcı olsun
İnanılır gibi değil
Umarım şirket düzlüğe çıkar ama iflas ederse bu başlık özellikle kapatılmamalı
Ky lerin böyle başlıklarda diğer ky lerin neleri konuştuğunu ibreti alem için görmeli...
Dersler çıkarmalı
Sn Alical a Skplc in başlığını bulup okumasını bundan 1 sene önce tavsiye etmiştim
Hiç fark yok
Pes pes pes
saygılar/başarılar
https://www.sabah.com.tr/ekonomi/201...ic-nasil-batti
Şeker pilicin patronu biraz daha seffaf olmakla birlikte benzer yani yok değil
Hırsız akgiraylar neyin peşinde bilinmez adam alacaklılara rest çekti kap aracılığıyla ya anlaş yada üçün birini al banka akıllı işe anlaşır yerine lot alır fiyat otomatkmen 1 tl üzeri gider bence geçen yılki borç öteleme haberinden beri tahtadan mal toplayan larda alacaklılar anlaşma sağlansın akgirayları yönetimden de atarlar biraz düzlüğe çıkartıp şirketi satarlar karagiray ailesi aldığı dualarla zürriyeti ifla olmaz daha allah bunları kahreylesin
iflas ederse tahta kapatılır...bakalım ptesı tabana verceklermı bu haberle..