İşkenceyi uzatabildikleri kadar uzatıyorlar.
Bir habere bakar bu işkencenin bitişi ama nerede o basiretli yönetim. Şimdi hepsi koltuk derdindeler.
Printable View
İşkenceyi uzatabildikleri kadar uzatıyorlar.
Bir habere bakar bu işkencenin bitişi ama nerede o basiretli yönetim. Şimdi hepsi koltuk derdindeler.
eski ortak hissenin temel verileri negatif..piyasa artı olduğuna bakma algı bozuk...çok az hisse ayakta durabiliyor....ilk çeyrek zarar açıkladı ben uzun yıllar bu hissede kaldım ilk çeyrek zarar hiç görmedim....ilk çeyrek en hızlı çeyrek ve durum bu...2. çeyrek ve 3.çeyrek mevsimsel faktörler var gübre sezonu değil...kur artışı bu şirkete yaramıyor....spekülatif hareket ederse eder onun haricinde kayıp bir yıl daha malesef....
Ortak bugün 15 milyon zarar açıklayan kerevitaş bile yüzde 15 yukarıda oda neredeyse yarı yarıya düşmüş.bir tepki vermiş en azından bunda oda yok
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endex 2% gunbre endekin yarisi 1% bile yapamadi. Hala gozu toprakta
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.50 olucak dedinya oraya bakıyordur gözü
Biraz yukarı çekip ancak kademe kademe toplayabilirsin bence bu şekilde zor...
http://fertilizerworks.com/sites/def...May%202018.pdf
haftalık üre fiyatları...
http://www.hisse.net/topluluk/showth...43#post2216943
Haftalık Hisse Yarışmamızda Final Haftası
Son hafta tahminlerinizi alalım.
Guzel hafta sonlari
Döviz düşüyor,gübre de alışlar var,5 e kadar bi ralli bekliyorum,bakalım ne olucak,ytd.
10 yildir zıpliyon bacaklarinda yorulmadi
Bir 39 sene daha buradasin desene. Torunlarina vasiyet et de bayragi devralsinlar malum olumlu dunya
Bu fiyatlarda neden oyalıyolar anlamadım sal 2 li fiyatlarada bu işkence bitsin
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Allah kahretsin bunları.yetti artık.
Psikolojik baskı yapıyorlar yoksa isterse sıfırlasın önemli değil burlarda oyalayarak kasıtlı şekilde milleti bıktırma politikası teknik meknik hiçbirşeyin etkilemediği tek hisse
Yok oyle birsey. Hisse genel anlamda 3 yildir dusen trend de. Yataya sarmasi lazim once
Desene bir üç senede yatay muhabbeti var
Iyi bir hikaye yazabilirse hic birsey belli olmaz. Acilen gubre fabrikalari gibi stratejik oneme sahip gubretasin Varlik fonuna devredilmesi lazim
Doğru söylüyorsun lakin varlık fonuna devredilirse nasıl gider göstercekler bilancolarda
Sögüt teki 20 milyon dolar rezervlik altin madeni Rodovans haklariyla ilgili mahkeme onumuzdek ay yani temmuz sonu gibi sonuclana bilir. Dava lehde sonuclanirsa Gubrenin dusen kanaldan cikmasina katalizor etki yaratmasi kuvvetle muhtmel. Suan Yatirimcisi degilim ama 10 yildan uzun suredir izledigim gubrf umarim yatirimcisinin yuzunu guldurur...
Günaydın ortak mahkeme için temmuz demişsin böyle bi açıklama geldimiki yıllardır bekliyoruz...mahkeme tarihi ile ilgili olarak bir bilgin varsa paylaşırsam mutlu oluruz...ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani isabet olmuş bir daha gübre alacaksan burdaki demirbaş arkadaşlardan olur almadan bulaşma
Ben 10 bin lot almıştım hala zarardayim, fakat dikkatimi ceken hisse devamli aldikca daha dustu, 3-5bin lotun pesindeler, ama tabana vurduk satmadan bekleyecegim.ytd.
Bizim lotların haddi hesabı yok zarar büyük isterse 1 lira olsun mecbur beklicez diğer hisselerde treni kaçırdık malesef
Gubrf bitmiş arkadaş orta malı gibi....
Ne alan var ne satan........
BATAKLIK gibi hisse giren battıkça batıyor.................
Borsaya girmeyenlere tavsiye dolar alın euro alın borsaya girmeyin sağlığınızdan olmayın burası yatırım yeri değil ky nın parasının çalındığı yer
Sövmek serbest olsa ceza almasak varya literatür e girecek birikimlerim var
İbrahim bey TV net deydi bugün çok iyi anlatıyor gübretaş tarihinin en iyi durumundaymış küfür günah diyolar
Ortak tv netteyken haber edeydin ya ona sorardım küfür etmekmi günah kul hakkı yemekmi diye
Tekrardan izledim anlattı çok iyi durumdayız tarihinin 2017 en iyi dönemi imiş 110 milyon yatırım yapmışlar 180 milyon bu sene yapıcaklarmış artı liman genişletme falan filan razi iki senedir kötü performans bu sene iyi bekliyoruz hisse fiyatından konuşmadılar sanırsam sonunu izleyemedim
Yumakliya kapak yapmislar.