x 5 yapin lutfen
Printable View
TTK 395 ve 396
Yonetim kurulu üyelerinin yasak olan başka bir şirkette faaliyet göstermeleri borç ilişkisine girmeleri vs. nin önünü açıyor anladığım kadarıyla.
http://www.kasaroglu.av.tr/tr/Sirket...rumluluklari-I
RTA dada Orcun Kalkan sina ya ortak Kalkan Biyotek. in sahibi mesela.
Bu maddeyi geçirmek istiyorsa bir sonraki GK a eli sağlam girmesi gerekebilir.
Yarın eşleşmeyi görebileceğiz. Bakalım nasıl etkisi olacak. Çok Yüksek hacim olacak muhtemelen. Açılışta baskı ihtimali de olabilir. Takasta Vakif belirleyici olabilir.
.
Beklediğim tepkiyi yapamadı.2.54-56 gibi çıktım hisseden.beklentisi olan arkadaşlara bol kazançlar dilerim.
Düşüşlerde ara ara ugrarim.
Temeli ucuz istirakleri güzel patronu çok çok kaliteli...
bugün güzel kapatır , pazartesi tavan salı taban :) yüzde 15 şe yakın kar potansiyeli var .ytd
Hisse teknik olarak 50,22 ve 8 günlük ortalamaların üzerinde.
2.55 100 günlük Hareketli Ortalama
2.61 SAR değeri
2.64 500 günlük Hareketli Ortalama
2.81 200 günlük Hareketli Ortalama
Ben bu rakamları takip ediyorum. 100 günlük deger olan 2.55 civarında geziniyor yine bakalım.
Teknik analiz seviyem çok temel olup, Yanlış görmüyorsam Ana düşüş trendinin üst bandı 4-5 işlem gününe 200 günlük Hareketli Ortalama değerine değecek..
Bir süre daha 2.40 larda gezerse dahi Kasım ayının ortası gibi değecek.
Teknik olarakda çok sıkışmış gibi.
Teknik analiz benim için fal gibidir. Fala inanmam ama falsızda kalmam. Sonuçta tahta yapıcımı, patronmu bilemem ama ağaların dediği olur.
buda aynı,valla pes yani,fazla naz aşık usandırır...bunlar resmen iğrendirdiler kendilerinden...
Hisseleri dönüp dolaşıyorum yine de bundan daha iyi bir yatırım bulamıyorum. Yeni yıla kadar devam.
tekrar gözaltı alt pazarına dönmese bariii.....
A1 Girişim sermayesi ve A1 Portföy şirketleri kurulalı yaklaşık 4 ay oldu - hiçbir faaliyet yok, kasasında birini 30 mılyon nakıt- dıgerının 5 mılyon nakıt var-- neden hiçbir faaliyet yada gırısım haberı gelmıyor..
son ıkı yılda bu şirkette neler oldu bılıyormusunuz , 2 ADET ŞİRKET KURDU ; A1 Girişim sermayesi ve A1 Portföy şirketleri OLMAK UZERE, ICG fınansal şehrıyar sırketınden pay aldı- rtalbdekı payımız dogrudan ve dolaylı olarak toplam % 30 a cıktı- iştiraklerımızden rtalb ve a1 kar rekorları kırdı.. patron yatırım banaksı kuracagını dergıye demeç verdı- ama gel görki bu durumda şirket defter degerınde ıslem goruyor..ayrıca alt pazardan ana pazara cıktı..
https://i.hizliresim.com/c9ere5x.jpg
Vakif duzenli malıni topluyor..
Bank of da tahtaya dadanmış..
Orta vadede iyi olacağını duşünüyorum..
Artik yükseliş trendinde..
2,50 uzerinde oldukça ufakta olsa devamlı yeşil yakabilir..
Asla ytd..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
QNB 2.51 de denk gelince blok blok alıyor. Bugün vardiya sırası onda galiba
Bu hafta 2.50-2.64 arasında takılsa razıyım. Hareketli ortalamalar iyice yaklaştı birbirine.
İs ve Vakif..güven vermiyor defalarca 3 kademeye tav oldular..bize temiz 2 milyon cekip ustune yatacak yatirimci fon vb lazim.ozaman..2.60.altinı birdaha gormeyiz..selamlar..SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
398 nci sayfayı açamadım o nedenle mesaj atıyorum
https://i.hizliresim.com/4f1zp4i.jpg
Evet bugün QNB ne varsa karşıladı..
750 bin lot alım bu tahta için çok buyuk..
Bu kurumlar ciddi kurumlar..
Meksaya philiphe benzemez..
Büyük ihtimal sağlam duracak hatta portföylerini artıracak ensesi kalın dayılar..
Hisse fiyatına yansımasada ana pazara geçmesi takaslarına yansidı..
Sağlam kurumlar işlem yapmaya başladı..
Asla ytd..
QNB bugünde nöbetçi galiba
QNB alış 462 bin oldu. Bugün yine 750 bin alrsa, yarında devam eder umarım. İlginç olan adam-adamlar bu kadar alırken fiyatın yükselmesi ilginç. Umarım güzel haberlerin öncü göstergesidir. Daha önce tahtada QNB varmıydı bilemiyorum.
Philip kıskandı galiba, QNB yi
Cok satici var..is vakif vb bunlar hep..cöpcü..philip neapsin..adam.ytd
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu yükselişi bekliyorduk..
Artik yükseliş trendinde..
Agir abiler guzel mal topluyor..
Ufak geri gelmeleri bile mal almak için kullanılıyor..
Dile kolay 8 liraları gören hisse buralarda surünüyor..
Asla ytd..
2.40- bu fiyatlar arasında gezinmeye devam ederse, İki işlem günü sonrası düşen kanal üst bandı 200 günlük Hareketli Ortalama değerine değecek.
Bu fiyatlada yatay devam ederse 02 - 04 Kasım civarında düşen kanalın üst bandı kendiliğinden kırılacak. Daha öncede yazmıştım Fazla anlamıyorum teknikden. Sn, Fibonacci Sn Hayek değerlendirme yaparsa sevinirim
https://i.hizliresim.com/4n36his.jpg
Tesekkurler Sn Fibonacci
Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Yüzde 49,99 oranında iştirak etttiğimiz A1 Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Ahmet Hulusi Konuk'un yerine ilk genel kurul onayına sunulmak üzere Hatice Özge Topçu yönetim kurulu üyesi olarak atanmıştır.'' bilgisi paylaşıldı.
https://i.hizliresim.com/m5a3e5g.jpgAnatolia halka arz onayi geldi. Kabataslak 2.5 milyar TL piyasa degeri ile halka arz olacak.
kağıt 2.57 yi görüyor,tamam artık yükseliş başlar artık diyorsunuz.yarım saat sonra bir vakit bulup bakıyorsunuz ki 2.52...nasıl bir dengesizlik. bunlar güven sarsan hisseden soğutan,iğrendiren hareketler.tamam diğer hisselerdede buna benzer durumlar yaşanmakta fakat artık bunun hareketleri aylardır usandırdı yatırımcısını, bir sürü pozitif gelişmeye rağmen.yapacak bir şey yok,bekleyeceğiz.
Yakın zamanda a1 girişim ve a1 portfoyden bır faalıyet kapı beklıyorum..
sabahtan hisseyi çıkart 2.57-2,64 e öğle sonrası düşür 2.5-2,52 ye.tek kelimeyle iğrençsiniz.
2.50 den az bı miktar aldık.
2.50 altı her kademe de alici 55 üzeri her kademe de saticiyim
Çok fazla hayallere dalmamak lazım bı günü bı gününü tutmuyor
Gençler ıyı nıyetlı ve bızlere çok yardımcı olan hayek abımız, artık anatolıada sahneye cıkıyor. hatta öyle bır motıvasyon ıle yapıyor kı bunu, gelıp bızım forumumuzda anatolıanın halka arz ızahnamesınden kesıtler paylaşıyor. pekı bunu neden yapıypr ? çunku hayek abımız ıstıyor kı , hepımız kazanalaım...varol hayek abıı. yaşa sen... rtalbde ve gulerdekı başarılarından sonra sıra anotolıada..size demiştim bu adam kendı pozısyonuna göre harket edıyor dıye... şimdi sıraa anaotlıadakı yatırımcılarda burada artık foyası ortaya çıktı... izleyın , anaotlıada yazdıkları ınsanlıgınızdan utandıraak sızı, aynı cumleler burdada defalrca yazdı.. 5 tl defter degerı olan hıssenın 22 tl den halka arzına muazzam ve harıka demış. bısstte boyle sırket yok demış.. düşün !! o kadar ıyı nıyetlı