cok merak ediyorum daha nereye kadar dusecen
Printable View
cok merak ediyorum daha nereye kadar dusecen
deuch menkul toplayip duruyo bakalim
nereye kadar toplayacak
Doç topluyorsa iyidir bundan iyi hisseyi nerde bulacak bize girdi zaten ...31
5 .2018 muhtemel yüzde 14 temettüsü var 3 . Çeyrekte sermayesinden fazla kar açıkladı daha ne olsun...ytd...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kucuk yatirimci ne zaman kurtuldum bu hisseden demeye basladiysa
bilinki biyikli amcalar mal aliyo
endiseye gerek
ytd
kafama gore taklirim
Usd düşerken ciroda düşmez mi
elinde mevcut rakamlardan maliyetli kac kisi vardir ki?
daha nereye dusecek?
burdan daha dusme sansi yok gibi
milletin sesi soluğu kesilmiş ben geldim
Gelin gelin siz gelinki biz kurtulalım[emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122]
Benim için tlman elbet yürür sığ hisse ama gubrf öyle değil foseptik çukuru...ama ben dersimi aldım günlük aldığım hissenin 2 kademe altına stop yazıyorum mal maliyetin üzerine çıktıkça 2 kademe alta stopu var...har hissede mağdur var...ytd
Mağdurum da mağdurum mağdur
Bu hisse içi boş teneke
Ne enteresan bir halka arz:) devletten kirala, halka arz et.şu soruyu soralım. ... kiralama dönemi bitince yada biterse sirket ne olucak?
Bu hisse öğretiyorki , halka arz da katılımı iyi olan hisse alınmaz çünkü , hisseye katılım iyi olduğu için spect kağıdı kısa dönemde yükseltemez yoksa hisseleri kendi almak zorunda kalır ve halka arza daha pahalı fiyattan katılmış olur , o yüzden aşşağı çekip aylarca beklemesi daha mantıklı , nitekim bu kağıttaki çingeneler aynen öyle yaptı , faiz kaybınızıda düşünürseniz , hisse halka 18-19 dan arz olmuş durumda şu anda , yani halka yeni arz edilmiş hisseye girmek çok büyük hata bana göre
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kur şokuyla beraber ithalatta da acil frene basılması sonrası limana uğrayan gemi sayısında bir miktar azalma oldu ancak, dış ticaret her zaman milli gelirden hızlı büyür, unutmamak lazım.
Lİmana gelen giden gemi trafiği şu linkten takip edilebiliyor:
http://trabzonport.com.tr/GemiProgrami.aspx
Karlılık trafiğin azalmasıyla bir miktar hayal kırıklığı yaratmış olsa da, devam ediyor, temettü verebilirliği elbette devam ediyor. Geçen yılın üstünde temettü bekliyorum.
Tahmini 1,4 TL brüt temettü kesse, şu borsa fiyatı 7,40 lara inecektir ki, şahsen enteresan seviyeler olarak algılarım..
İzleyelim görelim, zaman neler getirecek..
Gürcistan, Azerbaycan Rusya, Çin yeni kurulan hat limanı daha verimli kılacak önümüz açık. Ama......
BENDE ARTIK ARANIZDAYIM.bORCU OLMAYAN VE BANA GÖRE DİP YAPAN BİR SENET.uZUN VADELİ DÜŞERSE ARANIZDAYIM.hERKESE BOL HAYIRLI KAZANÇLAR DİLİYORUM.Y.T.D.
arkadaşlar bu adana kebabına inanmayın, daha geçen hafta mepette aldığını %100 kazanacağını yazıyordu, bugün de gelmiş burada sizleri kandırmaya çalışıyor.sakın inanmayın, manipülasyon peşinde, bir kaç kademe yükseltip satma derdinde, kimin adamı belli olmayan birisi.
Bu hissenin dibi yok aldigim gunden beri hala düşüyo devlet eliyle batmak bu olsa gerek
aldığımız güne lanet olsun
Sabırlı olun arkadaşlar hele bu suriyenin doğusundaki beladan bir kurtulalım.
ABD köpeğinin niyeti kötü, bizmkiker direniyor bir şey yapmak istiyor ama köpek kuduz, kuduzdan da borsaya hayır gelmez ama yapacak bir şey yok. ALLAH Ordumuza yardım etsin. Vatan sağ olsun borsa tefferuat
Yazicak o kadar sey var ki neyse....milli gururumuz sonucta..hani halka arzda15lerden kapis kapis aliyorlardi simdi ne oldu yari fiyatina yakina yaklasan yok..alma mazlumun ahini cikar aheste aheste..allah buyuk baska soylucek sozum yok.
Alyapraklar adında kan emici vampir türü var borsada. Bunların dışı dinci içi şeytani dir. Pis emellerine devlet erkanını alet ederler.
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halka arza Tlman hissesi alanlarin zarari cok buyuk dolar 3.5 tl oldugu donemde 15.5 tl ye tlman al 8.30 tl de gezsin ama arastirdigim kadariyla sunu gördüm halka arzdan sonra dusen hisseler belirli bir süre sonra eski seviyesine gelmis tabi tlman gelir mi bilmiyorum tek artisi 4 yil daha sozlesme geregi temettü verecek ortalama 1.5 tl temettu verse 4 yilda 6 tl temettü yapar bu seviyelerden alanlar icin maliyet 4 yil sonra 2 tl kalir eger hisse 4 yil sonra 10 tl olsa bile hatri sayilir bir kar birakit tabi bu benim dusuncem bakalkm ilerde ne olacak uzun vadeli yatırım olarak araniza katildim..
Bunlarim niyeti kimse almasin hacimsiz 5×× lere kadar dusurelim..keza dunde kapanista denediker 8.12 8.20 8.20de alicilar! Karsilayinca dusuremediler..kucuk yatirimci aptal degil..7××lere dusur istersen bekliyoruz..y.t.d
Suan 9 aylik net kari 26 bucuk milyon olan bir şirketten bahsediyoruz liman sektörünün olecegini dusunmuyorum tl ile maas verip dolar ile kazanan bir sirket bu yazilarim tamamen benim dusuncemdir her halka arz sonrasi hisseleri asagi veren sirketler oldu sok market olsun mavi olsun isdmr olsun ama daha sonraki donemde toparladiklarini gördüm bu toplayacakmı burda mi kalacak takip edecegiz halka arzdan alanlara sabır diliyorum
Bakalım ben 4 yillik bir yatirim icin aldim insallah uzun vade bekletmeden hedef araligima gelir veririm ama yok bekle derse acelem yok düştüğü yerden toplamaya devam ederim
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/Em8ddZ.jpg
https://i.hizliresim.com/JZAyEW.jpg
sayın karızma aynı şeyi düşünmüşüz paylaşmışız hemen hemen
24 .10 2008 de bende bu topikte yorum yapmışım
sayın borsaazmanı ben 25 milyon gibi gelir diye tahmin ediyorum 9 aylığı
30 milyon kar gelirse 9 aylıkta süper olur
limanların kazançları dolar bazlıdır doların yükselmesi tlman a katkı yapacaktır
her yıl % 70 temettü (karpayı ) dağıtma taahhütleri var hayırlısı bakalım
yıl sonu karı 45 milyon gelirse sermayesinin 2 katından fazla kar demek
5 yılda temettüleri alırsak elindeki lotlar bedavaya geliyor karlılık böyle devam ederse tabi
hıssenin fıyatıda yükselirse buda cabası yanlış hesap yapıyorsam düzeltin lütfen ytd. .
15.5 tan halka arz et hısse 8 lere düşsün inanılır gibi değil
halka arzdan (ırzdan )alanların malıyeti dolar bazlı düşünürsek 22 lıralara denk geliyor
Allah sabır versin söylenecek söz yok
bukadar olumlu bakmama rağmen azda olsa 8.30 maliyetli olmama rağmen korkuyormuyum evet :)
tahtayı izliyorum 3 beş tane çapulcunun ayıklanması lazım tahtayla dalga geçiyorlar
yada bilinçli öyle yapıyor birileri
Tahtadaya bakmaya gerek yok..inanin kucuk yatirimci olmasa bunlar 5××LERE kadar dusurur..en son 8.12 8.20 alia satisinda 8.20de ben frenledim..kimse almasa inanim dedigim fiyatlar hayal degil..bu hissede biraz k.y ciya ihtiyac var gibi..ipleri tamamen bunlarin eline birakirsak cok acaip fiyatlari gorebiliriz.hacimlerdende anlasiliyor zaten..benim dusuncem her daim cephane olmali..ben oyle yapiyorum 7×× LERE gelirse oradanda alirim nereye kadar giderse artik..soylediklerim al sat tavsiyesi degildir dusuncelerim beni baglar..hayirli kazanclar.
9 aylik net 26 bucuk milyon geldi
Ortalama 3 aylik net kar 8-9 milyon arasi yapmis simdiye kadar 12 aylik net kar 35-36 milyon tl olur gecen sene hatırladığım 30 milyon tl ye 1.32 kurus temettü dağıtmış bu yil yatirimcisini cok perisan etti kasasi para dolu 1.40-1.60 tl arasi temettü verebilir ne kadar temettü verirse verirsin halka arzdan satilan 6.3 milyon lot sahibi perişan benim dusuncem duzeltmesi gelir diye bunuda zaman gosterecek ben minumum 4 yillil bor yatırım diye aldim ev alip kiraci derdiyle ugrasacagima hisse aldım temettüsü yeter kaca kadar düşecek düşsün 6 ya yapacak bir sey yok rizk almadan para kazanilmaz