Tahmin ettiğimiz gibi açılışda tabanı gösterdiler.Yeşili bekliyoruz.
Printable View
Tahmin ettiğimiz gibi açılışda tabanı gösterdiler.Yeşili bekliyoruz.
1 ocak günü kot dışı kalmamak için halka açık kısmın 750 milyon olması gerekiyormuş. Koskoca devlet bankası herhalde kot dışı kalmamak için. Zaten az olan kagittan biraz alim yapsa 100 yapar . Yani 2 ayda yuzde 50 getiri beklentisi. Çok iyi görünüyor valla
daha "pazar"degisikligi ile "kottan cikmanin" farkini bilmiyorsan , burada yorum yapma..
Ya tmm haklisin da. Böyle büyük bi kurum hemde devlet bankasi gözaltı pazarina düşmektense kottan ciksin daha iyi benim gözümde. Yoksa bilmedigimden değil. Ki yazarken bile o gözle baktığım için o sekil hatali yazmışım. Ama kimse karışamaz nerde ne yazacagima.Zaten benim cahilce yazılarıma bakıp hisse alanın da aklindan şüphe ederim.
"Sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerlerini veya yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla yalan, yanlış veya yanıltıcı bilgi veren, söylenti çıkaran, haber veren, yorum yapan veya rapor hazırlayan ya da bunları yayan ve bu suretle menfaat sağlayanlar iki yıldan beş yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılırlar"
Hala diyorsan ki benim yazdiklarima kimse karisamaz, sen bilirsin
Allah razı olsun. Hayatimi kurtardin. Ben yanlış yazdım. Sen dogrusunu söyledin. E herhalde artik
Gelip senin yüzünden zarar ettim diye yakama yapışan olmaz.
Günaydın.İyi bir hafta olur inşallah.İzmir depreminde ve pandemi dolayısıyla yitirdiğimiz vatandaşlarımıza allahdan rahmet diliyorum öncelikle.
Mal canın yongasıdır hesabı kağıdıda takip ediyoruz ama bu tek fiat uygulaması işin tadını kaçırdı .13'üne kadar pek keyif vermeyecek kağıt herhalde.İzlemeye devam.
Endeks %3'e yakın artıda bizim kağıt ekside.daha öncede söylediğim gibi tek fiat uygulaması kağıttaki dengeleri bozdu maalesef.17.55'de inşallah artıya geçer.
Ben buna küçük yatırımcıyı silkeleme operasyonu diyorum.Resmen ve hile ile yönü yukarı olan kağıdın hareketini bir şekilde kesip herkezin elinde bıraktılar .Satsan satamazsın alsan alamazsın.Bu nasıl bir uygulamadır anlamak mümkün değil.Kalkınmanın yönetim kurulu başkanının bugünkü istifasınında bu ne olduğu belli olmayan dolaplarla ilgili olup olmadığını düşünmüyor değilim.
Günaydın.Yine ekside açdı.Endeks yine artıda.Bu işin altında yatan dolapları tahmin etmek gerçekten zor.
Tek fiat rezaletinin bu günkü ikinci açılışındada düşüşe devam.Kağıdı 40'lı 50'li kademelere indirecek tahta yapıcı denen reziller.
Ve 61 liraya indirdi reziller.Küçük yatırımcının küçük paralarıyla böylesine acımasızca oynayan resmi gayriresmi kim varsa hepsine en nazik küfürlerimi gönderiyorum.
Döviz,altın vede borsa endeksi artıda bizim rezil ekside.
İnşallah tavan harekatı başlamıştır bugün itibariyle.Kim alıyor kim satıyor bilmiyoruz ama bugün için %9,91 artıda kapatmak iyi oldu.Azda olsa umutlandım şahsen.İyi akşamlar .
62.40 oldu saat 13.00 itibariyle.Bu kamu kağıdında dönen dolapları anlıyanınız varmı allahaşkına.Ben anladıklarımı daha önce yazmışdım. bilançosu gayet iyi olan bedelli açıklaması yapılan bir kağıt normal yükselişindeyken kağıdın TEK FİAT ve ALT PAZAR UYGULAMASINA tabi tutulmak suretiyle önünün keslmesi resmi ve gayri resmi birilerinin ortak operasyonun sonucudur düşündesiyim..Bedellinin resmileştiğinin açıklanacağı tarihde 50'li 60'lı kademelerde olmasını istiyorlar herhalde.
İlginç bir hafta.Son dakika haberine göre Berat bey istifa etmiş.Merkez bankası başkanı değişti.Kalkınma bankası yönetim kurulu başkanı atandı.Amerikada BİDEN kazandı.Onlarca konu haftayı nasıl etkiler bilemiyorum.Yinede iyi şeyler dileyelim.
Tek fiyat uygulaması ne zaman bitecek acaba
Bilen var mı??
Trenin kalkış düdüğü çalınmış olup son yolcular için anons yapılmıştır. Yatırım tavsiyesi olmayıp kendi sesli düşüncemdir.Bir sonraki istasyon 13 kasım cuma istasyonudur. 3 haneli istasyonları görmek dileğiyle hayırlı kazançlar dilerim.🚂🚂🚂🚦🚀🚀🚀
13.ünü beklemekten başka çare kalmadı.
Hem 13u hem yılsonu yaklasiyor. Cember daralıyor. Gerisayim hizlanacak mecbur yön cizecek kendine. Bu top cevirmelerin sonu gelmek zorunda
28 ekimden beri kağıt resmen uykuda.Yarın(13.11)tek fiat uygulaması bitiyor.Bakalım neler olacak.Bedelli onayıda bu arada gelirse birkaç tavan gideriz diye düşünüyorum.Yatırım tavsiyesi değildir kesinmlikle.
Borsa coştu bizimki sürünüyor.
tek fiat dönemini 66.65 fiattan kapattık.Bütün olumsuzluklara rağmen bence iyidir .Pazartesiden itibaren yeni dönem başlıyor kağıtta.İyi şeyler dileyelim iyi olsun herşey.
Borsada nerdeyse tüm kağıtlar yeşilde bizimki kırmızıda .Bir bildiği var ama nedir anlamıyorum doğrusu.
Arkadaşlar tek fiyat uygulaması bitti ancak burut takas hala devam ediyor. Bugün aldığınızı ancak ertesi gün satabiliyorsunuz. Bu durum 2021 de bitecek diye biliyorum. Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar hisse ne zaman bölünecek bilgisi olan var mı? Ya da herhangi bir açıklama yaptı mı?
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine tatsız tuzsuz hareketlerine devam ediyor kalkınamayan kağıdımız.
Ya bak söz veriyorum. 100 yap şu fiyati hayrını gör. Bir daha almam. Hatta bu sayfayı bile okumam
Endekse bakarmısınız kaç gündür nerelerde geziyor ama bizim KALKINAMAYAN kağıt inanılmaz bir hereketsizlik içinde.
Günaydın.KALKINAMAYAN kağıtrla ilgili inanın hiçbir olumlu görüşüm yok maalesef.Endeksin günlerce primlendiği borsada bir devlet kağıdı eksiye düşmek için elinden geleni yapıyorsa başka ne düşünülür allahaşkına.Onun için bir süre sayfadan çekiliyorum.Hoş sayfada benden başkasıda yoktu.Sayfa dinlensin.
Var . Var. Çaresizce bekliyoruz. Herkes mersine bu tersine . Nereye kadar. Yılbaşı bilemedin ocak sonu. Bir halt olacak bundada. Ya se se. Ya si si.
bizim mal oğlu mal hangi borsanın kağıdı acaba, hiç bir trene binmiyor.
borsada bedelli fırtnası devam ediyor. bedelli veren hisselerden crfsa,katmr, dzgyo,klgyo gibi dörtnala giden hisselerin cazibesine katılıp belli bir kazançtan sonra atlamayanların sonu hüsran oldu forumlarını okursanız gerçek hikayeyi anlarsınız klnma bunlardan ayrıldı 3 gün yeşil 3 gün kırmızı sonra bu işlemi 2 ye düşürdü bu günlerde 1 gün yeşil bir gün kırmızı haber gelince en az 3.5 gün gider diye düşünüyorum sonra ben vedalaşacagım cazibesine katılıp yola devam diyenler de ya daha çık kazanır ya da yeni kevrana katılır bedelliden hisse çogalması önemli degil degeri önemli nikahlı kalacak halimiz yok eninde sonunda satıp başa hesselere dalacagiz bakiye önemli benim düşüncem bu yatırım için kendi kararlarınızı daima üst düzeyde tutun iyi akşamllar
Bugün hareketli bakalım
VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hissenin 0/0.90 üstü aracı kurumlarda bizlerdeki hisseler 0/0.10 geçmez citi düzenli olarak günlük en az 8.milyon lot en fazla 30.m.lot satıyor. hissenin yönünü ilk 5 aracı kurum belirliyeçek. hisse az yükselince 3.5 destek diye yazan varsa o gün mutlaka o seviyenin altında kapadı bir de kademelere satış yığdılar diye yazan varsa o da hikaye anlatıyor yalan hepsi yalan emir .1 aydan bu yana aynı yolu izliyorlar. ödemelerim oldugundan bu gün son 5 dk az satış yazdım hemen altına çektiler sonra az az aldılar sattığımın 20.30 kademe aşagısında kapadı karanlık odada mucuze çıktı bu yüzden bir gün al bir gün sat ın sonun a gelmiş olabiliriz.............