MİPAZ aylık takas
http://imageturko.com/?di=E3LN
Printable View
MİPAZ aylık takas
http://imageturko.com/?di=E3LN
Selam arkadaşlar,
Askı işi uzayınca uzaklaştığım MİPAZ ın askıya çıkması, önümüzdeki hafta içi dendiyse, askı sonrası MİPAZ da açıklama yapmalı.
Tüm araziler için geçerlidir, İmar geçer ve niteliği araziden arsaya terfi ederken, %35-40 ı belediyeye geçer, ki bu 850.000 m2 Pendik Belediyesi için altın değerinde olur.2019 seçim öncesi belediye için büyük piyango vurmuş olur.
Kalan 1.300.000 m2 civarı ARSA artık yapılaşmaya açılmış demektir...Bir kısmına Sarıyer Atatürk Arberetumu benzeri, Arberetum yapma hakkı verildiğinde, MİPAZ yapıp işletecek ve para kazanabilecektir. Bir bölümüne restoran, cafe, oyun salonları, sinema gibi tesisler yapılacaktır, belediyenin bazı arkadaşlara söylediği gibi, sanırım yükseklik 2 kat+kot... %20 si ayrılsa 250-260.000 m2 olsa yüzlerce tesis olur, Sultanbeyli nin dibinde...Küçümsememek lazım... 250 m2 den 1.000 tane eder. Yok %10 u bu şekilde yapılsa 500 civarı.. Tahmini kirasını ve kira X 20 yıl ile değeri hesaplanabilir...
Geri kalan binlerce dönüm Ne hakka sahip olacak?
Bir çıksın askıya, çıkan duruma göre hesap kitap yapılır...
Ne araziymis arkadaslar cikmadi gitti. iNsaalh biraz once cikar da hepimiz kâra geceriz.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyvallah temel analiz 1 ,
Arazinin büyük bir bölümüde habitat alanı olarak planlanmış. Araziyi gezip görenler arazinin engebeli olduğunu villa için ideal kotlarda olduğu söyleniyordu. Şimdi ise konut villa vb imarlara müsade edilmediği söyleniyor, bu durumda yapılacak diğer seçenekler hisse üzerinde nekadar olumlu etki yapar zaman gösterecek.
bi vikent kondurcan oraya doğan kent
Mipaz var mı şuan elinizde, girdiniz mi?
GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün bir garip davranıyor. 1.88 verin bana diyor. Ne yapacaksın ki 1.88 den alıp spek efendi. Ytd
alışa 100 bin yazıyo kım bu imarcımı yoksa
adam sanki çıkartıp indirıyo deişik bir sistem
böyle olmaz sipek abi
Devre yakmamak için yapıyorsan. Korkma yak gitsin. Ytd
Halen gözü yere bakıo vicdansız in 1.95 1.92 aynı anda nasıl yapıo anlamıyorum...adilikten başka bişey değil zaten bi ton k.y toplamış arsa ayağına Allah sonumuzu hayır etsin !!! Fiyaskoyla sonuçlanmaz şu arsa isi insallah
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arazinin yeniden değerleme zamanı...
Aralık/Şubat arası..
Geçen yıl dağbaşı fiyatı açıkladılar, sanırım 105 TL/m2...
Sultanbeyli Devlet Hastanesi, (araziye hemen hemen bitişik) faaliyete geçti. Sur Yapı Sultanbeyli projeleri neredeyse araziye dayandı, 4 Lise ve Otoban komşuluğu, gişelere yakınlığı, 700TL/m2 den hızlı kamulaştırma ve saire...
Bu ay öyle veya böyle İmar neticelenirse, artık arazi değil, ARSA değerlemesi ...
Sultanbeyli de, tapusu dahi olmayan yerlerin m2 si 1000 liraya dayandı...
Bakalım, 2017 yıl sonu değerlemesinde m2 fiyatı ne gelecek?
Büyük borsa oyuncuları için MİPAZ ın bu dönemi iştahlarını kabartabilir mi, izleyip göreceğiz...
Asla yatırım tavsiyesi değildir
900 bin lot açık var vermeyin malı ucuza ..
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sultanbeyli geleceğin ümranıyesı bence bu mıpazda geleceğin hiisesii
m2 si 200 TL den değerleseler, 162.000.000 TL civarı kar açıklar, 250 den değerleseler 230.000.000 TLyok eğer imar geçer de buna göre değerleme yapılırsa, istemiyoruz yan cepimize koyun, olur...
asla yatırım tavsiyesi değildir
Acaba bu miktarlardan biraz daha alsam mı diye düşünüyorum
Ne günlere kaldık...Ne hayaller vardı halbuki...ilmik ilmik işlemiştik...Nasip den ötesi olmazmış kabahat bizde fırsatları teptik....
Askıda olan imar neresi. İbb imar
😀😀uçuyor mu ne😀😀
Hisseye yeni giren arkadaşlar dikkat edin ...aynı günde hem tavan hem taban olan tam bir süzme hissedir.
sultanbeyli mecidiye var orasımı acaba arsa
Çok anlamıyorum ama anladığım kadarı ile:
SK-3 Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanları olmuş
Şöyle bir tabir var resmi gazetede:
C- Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanları: Kesin korunacak hassas alanlar veya nitelikli doğal koruma alanlarını etkileyen, bu koruma bölgeleri ile bütünlük gösteren, korumaya katkı sağlayacak, doğal ve kültürel bakımdan uyumlu düşük yoğunlukta faaliyetler, turizm ve yerleşimlere izin veren alanlardır.
Bu aydın doğanın hisselerinde bi hareketlilik var hadi hayırlısı ya birileri haberi aldı önceden..
Bu arsa haberi ne zaman çıkacak bu imar tarihi varmı bilen biri varmı
http://application.ibb.gov.tr/varlik...NDIK_40220.rar
Bu linkteki 11 ve 12 nolu paftalar ilgili arazi değil mi ? Ben mi yanlış bakıyorum?