Var bir karın ağrısı
Printable View
Var bir karın ağrısı
https://resmim.net/f/AI5bzt.jpg
aylık takas
Vestel’de küçük yatırımcı kalmamış.
Vergi dairesi bilançosu geliyor , yorum yapan yok.
Burada yorumlar havada uçuşurdu eskiden..
Bir iki sene sonra araba yapılsın o zaman tepeden almaya gelir ky. Sonra düşünce de neden düştü vs vs diye zırlar. Alıştık artık bu tekrara
Sayın cefaks vestel toplu takası atarmısın
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne kadar düşerse düşsün, panik yapmayınız arkadaşlar.
Unutmayınız ki Ilk önce düzelecek hisselerden birisi VESTEL ELEKTRIKdir.*
Bugün endekste büyük düşüşler olmasaydı, hissemiz18 üzerine atabilirdi.
Hayırlısı, nasip kısmet*
Bol kazançlar, bol sabırlar*
YTD
Spekim korkutma bizi yav..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu borsadaki ben gaddar spek vesteldedir
Daha iyisini görmedim
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yırt kendini bakalım, ne kadar yırtacaksın spekcan..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2c1a7b858c.jpg
Atlayana veriyo , bulaşmayın sakınhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2efb9e42ec.jpg
Konsolide bilanço açıklanmış.
30.9.2019 karı.........148.956.000
31.12.2019 karı.......324.047.000./hayırlı olsun..
Ben biraz aldım, şu ortamda iyimi yaptım kötümü yaptım bilemedim bekleyip göreceğiz
Yatırım tavsiyesi değildir.
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.ibereta..
Seni Alka.dan hatırlıyorum. Hisse fiatı düşerken bile alay eder gibi vereceği temettüsünden başka birşey demezdiniz.
Vestel ve Vesbe ile ilgili bilgileri sanırım benden daha iyi biliyorsunuzdur. Onun için bildiğiniz gibi hareket edin.
Yarının ne olacağı belli olmayan bu ortamda kimseye tavsiye veremem./ytd..
Değerli Borsa Zedeli Dostlar
Aşağıdaki metni Cimere girip Hazine ve Maliye Bakanlığını seçerek üstteki sekmeden dilek ve öneri olarak göndermeniz kamu oyu oluşturulması açısından birliktelik olacağı ve dikkate alınacağı kanaatindeyim.Saygılarımla.
Ülke ekonomisinin barometresi Borsa İstanbul’da bulunan hisse senetleri CORONA virüsü nedeniyle yapılan panik satışlarla aşırı derecede değer kaybederek ,şirket sermayelerinin ve yatırımcıların tasarruflarının erimesine sebebiyet vermektedir.
Bistte hisse senetlerinde % 10 çıkış ve inişte uygulanan devre kesme marjının, panik işlemler geçene ve piyasalar durulana kadar inişlerde en az % 5 in altına çekilmesi yatırımcının korunmasında ciddi yararlar sağlayacaktır.
Gereğini arz ve talep ederim.
VESTL günlük (vatandaş evde oturup büyük ekran tv alıp izleyecek olmalı :))
https://i.hizliresim.com/z4xbzC.png
Bence bir mahsuru yok :) Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vesteldeki bugunku alimlarin bir kismi sanirim patron alimlariydi.
vestbeyaazın %95 i vestelinken ...vesbe %5 yaparken vestel niye pirimsiz...ben girdim diye ...onları sana yedirecegim spek...17 den almadım 18 den almadım nasıl olsa...haaa ver asagıya biraz daha alırım ver..
Nedenini şirket akşam kap.ta açıkladı. 30.mart.tan sonra bir haftalığına şirketin çalışması durdurulacakmış.
Sebebiyse malum virüs nedeniyle Avrupalı müşterilerin şirketten bu yönde olan talepleriymiş.
Vatandaş durumu anlayınca aşagı bastı. Halbuki ne güzelde gidiyordu. Saglık olsun bir hafta daha bekleriz./ytd..
sn ömerby vesbe de de aynı bir haftalık kapatma var..ama %5 e yakın pirimli...10,68 gösterdi sonra 10.20 gibi ben aldım..spekülatör buna bozuldu...akşama veririm sandı ama nafile
Bu vestel kimsenin umrunda değil, ama hissenin maşallahı var
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neyse ahmet ağa cimridir.
ama biz nasipleniriz inşaallllah
Son yarım saate güzel hareket cekti yarın devam edebilir
Tahtada hacım var fiyata yansımıyor bır turlu.. Bıstte ki genel hısselerın verdiği tepkiyi veremedi 18 tl den bu fıyatlara düştüğü düşünülürse..
toplama alanı olduğu için acelesi yok gibi
S&P, Vestel Elektronik'in kredi notunu Şirketin Haziran 2020'ye kadar vadesi gelecek borçlarının bir kısmının vadesini ilgili finansal kuruluşlar ile mutabık kalarak uzatacak olması ve Covid-19 salgınının etkileri nedeniyle geçici olarak CCC+'dan SD'ye indirmiştir. Kuruluş vade uzatma işlemlerinin tamamlanmasının ardından Şirketin kredi notunu tekrar değerlendirecektir.
..
ANZ, Default olmus...
CCC notu , iflas esiginde demekti
D notunun anlami, nedir inceleyin.
2009 da bile olmamisti..
Tabi o zaman hisse fiyati 0.8 di.
ANZ zirvede birakmayi sever..
600 milyon $ net borc ile 18 hisse fiyatini gostermis ..
Cok buyuk Adam bu ANZ
Ama ondan buyuk Allah var
2009 da yaptigi bedelli ile Ky'den caldigi senetleri coktan satmistir. Hala da satiyor olabilir.
Spk goreve cagiriyorum.
Kucuk yatirimciyi korumak altina, hemen default etmis sirketleri gozalti pazarina almali
Yoksa bu patronlar su durumda bile Kucuk yatirimciyi opmeye devam eder.
teşekkürler vestel
Neden kimse yazmiyor vestele :)
Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vardır vardır da insanlar yazacak pek birşey bulamıyor sanırım. Izlemek ve beklemekle yetiniyorlar. Ben de ilkkez vestel sayfasında yazıyorum. Herkese bol kazançlar
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.