10 kurum toplamı yüzde 80 e dayanmış
Printable View
10 kurum toplamı yüzde 80 e dayanmış
Amor ne zaman foruma gelip milleti gazlasa , kağıt top oluyor
Cefaks hocamiza teş. Ederiz.aksam kapanisida verirseniz seviniriz hicam
Ek 20832.:rules:
Paylaşımda bulunan herkese teşekkür ederim.
Haydi tektu bugun senin gunun olsun
RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spekkkkkk spekkkk kaldır artık şu 75-76 yı yak gemileri yetti artık üzme milleti
Hehe kaldırıldı 71/72
Kansız ******** adammmmm
Ulan senin patron gibi spek gibi..... Mepet ve tektu sizden adam gibi kazanmadan gidersem var ya. İsterse 1 sene bekletinn bakalım
Kuşlu sitede çok iyi pazarladılar bunu. yükü ağırlaştı. kolay kolay gitmez.:Sad: herifçioğlu hedefi 1-2-3 değil tam 5 dedi gazladı milleti. tabi herkes zengin olmak için yumuldu tektuya.
yazdık kaç sefer..büyük dümen..borsagümden** pazarladı..oda incelemeye alınmalı.***ne pazarlama yapıldı o dönem .yok baba ocağı babamcıklama işi yani**sonra ağlak bakışlar mahzun duruş emrahvari..**sonra bol gaz haberleri borsagüm*den de..en son bi alan bi bedava olacaktı o kaldı.**da asıl çeşme villalar ne oldu önemli**??
en komediside nalburu boya firması diye gagaladılar..bide anormal borç yüküyle.kasadaki 150 milyon mafiş**
bence çeşme vilları araştırın nereye götürdüler.**??ve dediğimiz gibi bir ihlas ınınz oldu.yıllarca bekle**fiyat ucuz **sistem abidikli .**birde en önemlisi tarihi zarar**ve devlete şimdi vergide ödemeyecekler.ne işyaptılarda **o kadar borçlandılar o kadar zarar açıkladılar..maliye nasıl inceleme yapıyor hayret.**
neyse Allah kolaylık versin..
bunlar babamcıklamaya devam edecekler.bide eski bakan ..vay be...
MAY tam bir o.ç... Oğlunu da kendi gibi yetirmiş, p. olarak.
304.114 adet açık yapılmış 50 adet işlem var bunlar tam ******** çıktı ya bu spek işi bilmiyor yada aşırı iyi bıktırdı bizi 11.880.539 işlem hacmi var 6.699.677 alış 5.180.862 satış
1.518.815 alıcılı tahta eksi kapadı vardır bir bit yeniği
Ee PATRONİCE VE AVANELERİ yeni dümeniniz ne ki ne oldu bugün
Nutkum tutuldu... hacamat yaptirsam sitresim gecermi acaba
Alımlar neye göre artı oluyor. Yüklü satışlar var para çıkışı var nasıl artı?
Çok pis terse bıraktılar kuşlu sitede çok övdüler son günlerde. Bolensıy mıdır nedir kimse ihbar da etmiyor bunu millete hisse al sat yaptırıyor 76 dan aldırdı 5 olacak diye.
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle herkese iyi akşamlar bol kazançlar arkadaşlar benim borsaya girişimin cok uzun bir mazisi olmasada borsada yedigim en büyük kazık ve tecrübe tektuda olmuştur. Yatırımcının küçüğü büyüğü olmaz. Çünkü bizim paramızdan çok umudumuz vardır. Ne yazıkki borsada böyle hisseler ne umut nede para bırakıyor. Aslında hepimiz suçluyuz yatırımcı hicbirsey şey yapmayan , temettü vermeyen , kendini yeni dünya konseptinde gelistirmeyen bir sirketle karşı karşıyayız. Ben büyük bir zararla ayrılmıştım hisseden ama geçen hafta hareket yapınca sevinmiştim arkada kalanlar için devami gelir demiştim. Ne yazıkki soyguna doyamamış bunlar. Inşaallah tez zamanda hepiniz zarardan kurtulur çoluk çocuğunuzun rızkını bunlara kaptırmazsiniz .bide şöyle uçacak kaçacak diyenlere itibar etmeyin kendiniz düşünüp karar verin. Teknik meknik hikaye bu hissede. YTD
Yapı kredi topluyor sanki:)))
Ek 20853
günlük aracı kurum dağılımı
Tektu Allah seni bildiği gibi yapsın yeter lan pis kağıt, biraz kibar oldu sanırım ama idare et...naaaptin lan villaları kriz de geldi demi...kan emici mahluk...
Samimi bir itiraf. Tektu sayesinde kiçimdaki kıllar beyazladi nokta. Şimdiye kadar ne dusunduysem tersini yaptı. Bugünkü hareket zaten akıllara ziyan. yatırım tavsiyesi değildir. Al sat tut tavsiyesi olamaz.
Asıl dümen şimdi dönüyor.Dün 0,76 dan anlamsız şekilde 0,70 e verdiler ve yeni arkadaşlar foruma gelip kağıdı kötülemeye başladı.Artık satacağım varsa da satmam. ytd.
Valla beni kastediyor saniz ben kağıdı ne ovdum ne kotuledim 8 ay dir yaklaşık bekliyorum maliyet 1 in üstünde. Yatırım tavsiyesi değildir. Kelin ilacı olsa önce Kendi başına sürer
https://invst.ly/9akq5
may yelkeni açmış..:wave:
0.65 destek 0.81 direnç üzerine atarsa kayıgımız hareket görüntüsü veriyor:
bugunde bir cacık olmaZ YARIN GENE BİR HAREKET YAPAR SONRA BEKLERİZ HAFTA SONU ACABA PAZARTESİ NE OLACAK DİYE
[attach=confıg]20859[/attach]
alıcılarla satıcılar eşitlendi gibi kademelerde bakalım d*****n kuyruyu komacakmı bizim yüzümüzemi çarpacak
Marti gurubun hareketli bakalım yansiyacakmi