https://youtu.be/s47iLmjjzUA
Nevzat söylüyor, zarardayım...
Printable View
https://youtu.be/s47iLmjjzUA
Nevzat söylüyor, zarardayım...
Zararda olmayan ky mi var?
Dile gelisi enazindan kendi muzigimizle olmus orasini sevdim.
Belliki pazarlama ekibi ve avanesi yine zorda....patrona soyleyinde patlatsin bi yeni haber daha gari.
Yoksa malum yatirimci kulak arkasindan tekrar basa donecek.
Cektirdiginizin misli ile yuzlesirsiniz
insallah. Niyet neyse akibet o......
Patronla bi yemek daha yiyin gari.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben zararda değilim ky de değilim .siz onu bırakın da dikkat edin bi gün delinin teki çıkar mufettiş falan kurumun işlemlerini inceler sonra işlem falan da yaptırmazlar eglencemiz kaçar
Sayin borsavizyon burda sirketin parasini hic edenlerle....kendi verdikleri sozleri yerine getirmeyenlerle mucadele edilse daha iyi bir baslangic olmazmi?
Patronlar in sikayeti vardi zaten
degilmi? Birseyler olmusmu sizin icin malum ekip soruversin gari. Cunku onlar aciklamazlar neden derseniz aykiri olan biten birsey yok. Yatirimcilarin alip satmasinami yasak
getireceksiniz....guldurmeyin.
Birkac araci kurumdan organize is yapanlari bulup pamuk tikamak lazim
derim ben.
Kendi adima gelince bir tek kendi kurum ve hesabimdan islem yaparim. Kendini avci zannedenler biraz daha kendilerini gelistirsin derim. Elimizdeki mali biz satmadan alamayacaginiza gore eglenceye devam derim.[emoji23]
Para kaybetmediginizede sevindim.
Numunelikte olsa iyidir.
Saygilar.
Sen o başkasının malında gözü olma işlerini kankana sor bize değil.Ya sen hadi geçtim şu yazıları şurada yazarken birileri bu işi savcılığa taşır ip adresleri ve hts kayıtları çıkar iş kurumsal kısma sıçrar diye de mi hiç korkmuyorsun?Tekrar ediyorum biz seni efendice aradık.Sana o zaman ettiğim lafları iyi düşün.Bir yerde bir temassızlık var.Çünkü ben bağlantıyı keseli çok oldu ama senin haberin yok.Olsa o yazdığın bir ton yazıyı yazmazdın.Çünkü bu işte atmasyon yapan birileri var ama birileri biz değiliz.Çünkü benim hiçkimsenin bilgisine ihtiyacım yok.
Ondan sonra sen ister avcı ol ister av ol benim zerre umrumda değil.Sen yanlış sulardasın gerisi de beni ilgilendirmez.1,5 operasyonu da sizin cehaletiniz yüzünden oldu bunu da aklınızın kenarından çıkarmayın.Siz sebep oldunuz buna.
şimdi biraz önce pek kıymetli şirketimizi aradım.. yeşim hanım şirkette değilmiş.. adil bey de öyle.. yatırımcı bugünlük ilişki yaşamasın dediler.. ben de buradan sorayım.. daha önce şirkete soran olduysa.. medyada "Yatırımcı adaylarına gönderilen dökümana göre bağlayıcı olmayan teklifler ile bağlayıcı tekliflerin alınmasının Temmuz-Eylül aylarında olması planlanırken, şirketin 2019-2020 EBITDA’sının da 14 milyon dolar olması öngörülüyor" ifadeleri geçiyor... temmuz-eylül ayı olarak belirlenen süreci yatırımcı ilişiklerine soran var mı? doğruladılar mı?
Bende birisi bu islere bulassinda donuna kadar tazminat alayim diye bekliyorum. Cocuk mu kandiriyorsun
sen yaw. De git isine ....kimligimi utanmadan burada yazarak ne cikarim sagliyacaksin. GK da kayitlar var zaten. Kurumum la ilgili kisimda benim kendi adima anlim dik....sen dikkat ette kurum senin pacana yapismasin.
Insan bu kadar icten pazarlikli olur.
De bas git....Lunar deniziymis....
[emoji34]
Bitmedi gitti arkadaş ya bu dalaşınız yıllardır. Kâğıt düşer kavga-çıkar kavga. Offf ki of. Harbiden sıktınız ya. Ayıp be. Özelden yazışın olmadı randevulaşın bir yerde de görün hesabınızı.
Alın size bilgi bunu da Trump tan incider yaptım.Kaldı ki burada dolar tl 6,22 leri gördüğünde ne analiz yaptığımı çok iyi bilenler var ve de buna rağmen bize burada sallayanlar var.İşte tüm sıkıntı acaba Lunar ne biliyor neye oynuyor.Ama bununla ilgili kelime edersem namerdim.
Burada birileri atmasyondan başka hiçbir şey yapmadı.Zaten atmasyondan başka analiz yapacak yetileri de yok hiçbir zaman olamayacakta.....Şimdi sağlıcakla kalın bu topicle işim bitti.
Global biraz daha zorlarsa bi tarafını yırtacak
Korkaklar çalı arkasından izliyor. şu izleyen 27 kişi foruma ilkez uğramıyor her halde.?
Morgan stanley’dekı onde gelen bır ekonomıst, cnbc’ye verdıgı demecte, abd
merkez bankası'nın abd’dekı zayıf tıcarı yatırım nedenıyle bu hafta faız
oranlarını 50 baz puan ındırmesını bekledıgını soyledı.
Tıcaret bakanlıgı'ndan gecen hafta yayınlanan bır raporda, abd'dekı tıcarı
yatırımların ıkıncı ceyrekte % 5,5 oranında dustugu ortaya cıkmıstı.
Morgan stanley ekonomıstı chetan ahya, zayıf ıs yatırımlarının fed'ı faız
oranlarında daha agresıf hale getırecegını soyledı.
Ahya, “ıs pıyasasını dusundugunuz zaman, su andakı ıvme zaten yavaslıyor ...
Ve kuresel yavaslamanın etkısı, sermaye harcaması rakamları uzerınde daha
da gozukecek. Oyleyse, fed onleyıcı olmak ıstıyorsa 50 baz puan faız
ındırmesı gerekıyor ”dedı.
403 bin lot acık mı var? Ben mi yanlış gördüm?
http://www.milliyet.com.tr/ekonomi/t...armasi-6007562
Patronun fotoğrafının arkasındaki yazıyı Adilik olarak okudumda acı bir tebessüm oluştu bende.Meğer Adillik miş.pardon.
Y.D raporu geldikten sonra bir ay rafta tututup,atı alan üsküdarı geçtikten sonra yayınlamak,adillikmidir yoksa adillikmidir merak ediyorum doğrusu.(arazi fiyatları ayrı bir adillik(!) konusu.),inşallah bu son haberdede önceki gibi bir adillik yapmazlar.hadi bakalım hayırlısı.
Tecrübelerim onu gösteriyor ki,patronların bu güne kadar söyledikleri bütün sözler;Balık boğulmasın diye sudan dışarıya çıkardım sözü ile eş anlamlıdır.ytd.
İnşallah BATISÖKE satışı ile ilgili işlemler sonuçlandığın da ortadan kaybolmazsınız.
Sizde başkaları gibi yapar farklı bir nic ,farlı bir karaktere bürünürsünüz.
En azından hiç nickinizi değiştirmediniz. onu takdir ediyorum. Hiç çalı arkasına gizlenmediniz.
Herkesin kazanacağı bir yol bulunursa herkes mutlu olur.....
ytd.
Saygılar,
Hangi sebeble ortadan kaybolacakmışım?
Bizim sokakta Zaza bir esnaf var, tavrınız aynı onun gibi, müşteriye servis verir,alırsa giderken çok iyi uğurlar, almaz ise fac.. Off la başlar arkasından ayakkabı fırlatmaya kadar gider, şu topicde kişisel yazmayayım diyorum ama zorla kaşınıyorsunuz, ben yinede bugün fazla kaşımıyacam... Biz sizin gibi 1,5 lara gelince şirketi kayyuma devretmedik, yada kötülemedik, yatırım hesabımda sadece batıçim hisseleri var ve en kötü günde bile arttı ama tek adet kesilmedi, her daim güvenimizi ve inancımızı, iyi temennilerimizi ilettik, tavsiye ve önerilerde bulunduk, kimseyi telefonla arayıp söylenti yaymadık, spekülasyon yapmadık,hissede işlem yapıp burada ona göre yazmadık,kendi muhasebesini tuttuğu şirket rekor kambiyo zararı ve finansman gideri yazdığı halde burada daha iyi durumda olan bir yönetimi şirketi batırmış gibi göstermedik, benim merak ettiğim siz ve diğer bir kaç kişinin halen burada bu kadar pişkince nasıl yazabildiği, açında hisse 1,5 iken neler yazmışsınız bir okuyun...
Söke satılır yada satılmaz, şirket menfaatleri ve çıkarları her şeyin üzerindedir, buna da yönetim karar verir, ben iki sonuçtada ne çok sevinirim nede çok üzülürüm, hakkımızda hangisi hayırlı ise o olsun,sonuç her ne olursa olsun ben yıl sonu çok daha iyi bir noktada olabileceğimizi düşünüyorum.
Sizlere tavsiyem aklınızın yetmeyeceği kişilerle ve işlerle uğraşmayın,mesela uzmanı olduğunuz bir durumu irdeleyen, şu an ki kurla kambiyo kar zarar durumumuz nasıl?!?
Daha fazlasını yüzünüze söylemek istediğim için bu sefer hafif geçiştirdim...
Sayin bahmet Satis karari oncesi Bosuna kayyum olayini dillendirmedik. Ky bilanco analizine bakmaz..baksada faydasini goremez.
Su anda son durakta sayilir. Aldiklari
Karari fiyata nasil yansitacaklar gorecegiz. Satiliga cikan fabrikanin
acilmasina yakin zamanlarda bu fabrika ile grubun yillik 100 milyon kar yapacagini yazanlarin simdiki duruma gore ortadan konusmaya haklari yok. Herkes biz degil.... nice ky bu surecte hissede pozisyon aldi
ve kol bacak keserek gitti. Forumlar
bu .... yoksunlarini muhabbetle anan
ky dolu. Cevir gasi yanmasin derlerya olaya hala pozitif bakanlarin yorumlari ayni. Artik realite onemli.
Adamlar fabrikayi satiliga cikarmislarmi.... cikarmislar. Bunun turkcesi ben bu isi beceremedimdir.
Sizin dediginiz gibi bu seferde yatirimciya kelek atarlarsa gidisat yine diyorum kayyumdur. Bu aileler bu isi yapamazsa birisi yapacak elbet. İmtiyazli yonetim icin sirketi dusurdukleri durum ortada.... Simdi
para lazim yapsana bedelliyi.
1.5 tl de uygulasana GA kararini.
Bunlarin ne kendilerine nede yatirimcilarina faydalari var.
Bu saatten sonra elle gelen dugun bayram. Hepimizi Allah kurtarsin.
Saygilar.
Fazla yoruma gerek yok. Hisse fiyatına 10-15 yıllık bir bakın durum ortada.
Beş altı yıldır Hisse fiyatından memnun olmayan yönetimin hisse fiyatının artışı için
ne yaptı:
1- YD. kararı,
2-Hisse geri alım kararı,
3-BATISÖKE yatırımı,
4-HES yatırımları,
5-Bedelsiz bölünme (2,25)
Hangisi küçük yatırımcı lehine olumlu sonuçlanmış?
2,65X2,25=5,96 .-TL bedelsiz öncesi fiyatı. Eski fiyat 5,90-6,30 aralığı yatay seyir devam.
Şirketin değeri ve ederi borsa fiyatı ile alakası olamadığını çok iyi görebiliyoruz.
ytd
Saygılar,
31/12/2018 Euro kur= 6,0280; usd= 5,2609
Yabacı para pozisyonu 150 milyon eur KABACA paçaldan terste idi.
şuan kur Euro=6,16 ; usd =5,53
https://i.hizliresim.com/Z5ENgk.jpg
ytd.
Saygılar,
Bazılarının derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek...Söke satılırsa beceremediler sattılar diyecek satılmaz sa sahtekarlar yatırımcıyı kandırdılar diyecek... Bizim sizinle uğraşacak vaktimiz yok, siz burada uğraşın bizim başka işlerimiz var... İnvestingde yazan Volkan Atak nickli arkadaş benimle iletişime geçerse kendisine bir miktar Gedik ve İdç hisseleri hediye edicem,sizin hakkınızdan o gelir...
Yok ogle yagma ....siz uzumu tane tanede olsa yiyip durdunuz. Beceremedilerse satacaklar tabiki de caplari belli olacak.
Yok satilmazsa yeni bir alicengiz olacak. Huylu huyundan vazgecmezde.....
Bizim dilegimiz satilmasidir.
Gerisi havanda su dovme olacak.....sifirlayip gidecekler.Mirasyediler yd ile
bilancoyu ayakta tutuyorlar.
Yoksa bankalarla isleri zor.
Satamazlarsa bankalarda birdaha kontrol ederler herhalde.
Hesap ortada neyi hesapliyacaz. Bu aksam bilanco icin yeni kalem oynatmalara baslarlar nasil olsa...[emoji34]
-------------------------------------------------
Yine geldi felaket tellalları ben işim gücümden 2 cumleden fazla yazamıyorum demek ki ya işsizler ya da işleri güçleri tahta manipulasyonu
Ne yazikki Gercekler acitici oluyor....
Boyle bos bos konusmak yerine....
Camur atmak yerine.... Bir arastirirdim....Yaw bu adam kim....
Nasil biridir....Nasil islem yapar diye.
Attiginiz camurun icinde bogulursunuz insallah.
Ne kadarda patronu severmissiniz
Yaw....Terbiyem el vermiyor ama olayi cok iyi acikladigi icin not dusmek istedim.....
“ Deveye diken insana ..... yaranir”
Bir 13 sene daha muhabbetiniz bol olsun gari.
Tahta orda kimsenin elini tutanda yok. Muhabbetle.
patronu seven yok matematik bilen var sadece seneler once bu piyasada profesyonel iş yapmam diye yatırım bankacılıgını bırakmıştım çünkü yuzde 80 inin iyilerini tenzi ederim bir tarafları oynayıp dururdu bu forumda yazan bir kaç kişi gibi.
he bu arada gedikten sokede işlem yapan şahıs akşama kadar aşagı yak ben de yukarı yakıcam usenmeden garantiden bak kurum da verdim
tartışmanın kimseye bir faydası olmayacak gibi görünüyor.. şu an batıçimdeyim ve önümüzdeki yol bir süre sonra ikiye ayrılacak.
sağdaki yol sökenin satışı.. umarım satılır ve iyi bir para kazanırım.. yok soldaki yola girersek yani söke satılmazsa ne olur? cevabı muğlak ve birçok ihtimali barındırıyor. ben uzunca bir yazıyla yönetimin yapması gerekeni yazdım. belki yönetimden birileri de okumuştur "has.ktir" demiştir.
söke satılmazsa herkes için en iyisi yönetimin batıçimi 650 milyon değer üzerinden satmak üzere sankoyla anlaşmanın yolunu bulması olur.. bunun sankoya maliyeti bundan sonrası için kabaca 475 milyon dolar olur.. (sökenin sahip olduğu 7.3 milyon lot, betonun sahip olduğu 346 bin lot ve geri alınan 50 bin lotun ele geçirmede satılmadığını varsayarsak) şirket ise 650 milyon dolar değer üzerinden satılır.. bu da ocinin çağrısındaki değerden daha yüksek bir değeri ifade eder.. win win durumu.. aslında win win değil win win win..
satılmazsa bi de bedelli borçlanma vs yolu var.. o yol nereye gider bilemem.. no command..
veya bahol bacim balim baenr babet bagyo.. olması gereken bu.. holdingleşme.. çimentoların birleşmesi.. halka arzlar.. bölünmeler.. taşınma.. arsada proje.. 2008-2019 arası yapılması gereken buydu.. 2013te sökenin yatırımı bitseydi herşey farklı olurdu..
daha vakit geçmiş değil bence.. egolardan kurtulmakla başlanabilir.. eğer olmaz deniyorsa da olmayacak olan ne? Yeni bir logo.. batı anadolu.. şu anki logo just sucks.. yeni logo dinamizmi yansıtmalı çünkü artık bir çimento grubu değil bir holding söz konusu..
yatırım tavsiyesi değildir.. hakaret yok.. düşünün.. olmayacak şeyler değil. ne kadar kaynak gelir hesaplayın... konjonktür vs verilmesi gereken cevap değil.. 2015te öyle dediniz ya. ondan diyorum.. :) yüzde 25 veya 30 prim garantisi ve fiiliyatta elinde 15 günden fazla hisse tutmayan bir yatırımcı kitlesi.. yani kısaca no garanti.. ve ileride eliniz rahatlayınca adam gibi geri alım.. daha önceki garabet gibi değil.
olmaz denirse olmamasının tek bir sebebi şirketin içine sokulduğu b.ktan durumdur..
Sayin bahmet aklin yolu bir..... Bu aileler tamamini satip bu isten siyrilmalari en iyi secenektir. Belki biraz liman hissesini birakabilirler.
Kime satacaklarini veya kimin talip olacagini bizim ongorumlememiz mumkun degil.
Sokenin satis asamasinda olmasi
na istinaden ....satis imkani dogarsa
Baticim buyuk ortagi ne diyecek???
Bu yaziyi okuyan arkadaslar google
amcadan tirnak icndeki yaziyi tarattirip cikan ilk üç beş linki okusunlar.
“şirket önemli bir varligini satarken genel kurul karari almak zorundamidir”
Yorumlarinizi yazarsaniz belki satis hikayesinin yonu belli olur diye dusunuyorum.
Sayin Kyno,anlamamakta neden israr ediyorsunuz.Patronu seven yok,sirketin yonetim seklinden memnun olan yok,Hisse performansindan memnun olan yok.Yeterlimi?
Burada surekli olumsuz yorumlar yapinca neyi degistiriyorsunuz? etki etkiginiz tek bir sey var.oda insanlarin moralini bozmaktan baska birsey degil.Hergun ayni beddualar,olumsuz yorumlarda bulunmanin bir faydasi varsa bize soyleyinde bizlerde size katilalim.Nasilsa menfaatlerimiz ortak.Inanin hergun ayni seyleri tekrar tekrar yazip durmaniz cok can sikici ve tahammul edilmez bir sey.