43-44 de sokuşturdu şimdi 38..buradan alır yarın hızlıca 40-41 olur. Bu da olmuş bir kumar kapıdı
Printable View
Bu hareketleri geçmişte olduğu gibi sürekli tekrarlıyor ,, ( keskin hareketler ) amaç Aynı yerde oyalanmak , alttan alıp tekrar yukarıdan satma Olayı ile şirketten para kaçırıyor :ok: ( tahtayı araç olarak kullanıyorlar ) Türk Traktörde günlük hisse fiyatını belirleyen kişilerin lakabını herkes biliyor ,, Şerfsz Orspu Çocukrıdır , önceki yorumlarda çok çok var bir çok kez bahsettim :yes:
Bunların huyu şu , trade ve maniplasyon için analarını bile tahtaya koyarlar ,,, hiç çekinmezler ...
Hisse yukarı çıkıcak ,, şu an >>> ( olumsuz havaları , krizleri fırsata çevirme modundalar , ) oyalanıyorum taktiği ,, 10 yıllık geçmiş grafiğe bakılırsa daha detaylı anlaşılır :ss:
Yukarıdan mal alanlar sakın buradan zararına satmayın. Karşılıklı işlemler yaparak mal düşürmeye çalışıyorlar. Mal düştüğü anda hızlıca 41 olur
*hsbc, türk traktör için hedef fiyatını 31,6 tl'den 39,5 tl'ye yükseltti
37.8xlerden37.8x [emoji13]
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TTRAK Solo 2019/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 43604161 Yıllık Değ%:-74
biran önce 80-90 lara ulaşsın istiyoruz
Bence önemli bakalım piyasa ne tepki verecek. Gerçi şartlı kredilerde şartlar çok ağır oluyor ancak yinede haber haberdir.
https://twitter.com/TradeAll/status/...490433536?s=19
Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeksten utandığı için , suni mal basıp yukarı alıp tekrar geriye alıyor , öğlene kadar hisse yukarı , akşamleyin tekrar çıktığı yere ,, sahte hareketler ,,, hacimLeri cepten karşılıyor...
Şu an T.. Traktörün tahtasını yöneten , günlük olması gereken hisse fiyatını belirleyen şrfz embessiller ordusu ,, istediğiniz kadar kıvransanızda , nazlansanızda "don lastiği kırk yerinden kopar" kaçışınız yok :whistling:
Hani geçenlerde 43 den 38'e almıştın , sıkıldınmı çukurdan !? Aldın tekrar yukarı !?? Heee dingil ,.. !! :yes:
Fırıldak !!! :ss: bak bizler hala buradayız :wave:
T.Traktör - Aylık grafiktir - 7.11.2019
https://s19.directupload.net/images/191107/vf4d3tk3.jpg
Valla bilmiyorum ama dansöz gibi çalkalıyor.
45 üzeri iki kapanış, sonra gelsin agrasif çılgın hareketler ... :)
48-50 lira arasına geldik ve ilk hedefe ulaşıldı sayılır. Buralarda biraz kar satışı yiyip oyalanacak ve kış aylarını 50 lira civarlarında geçirecek. Şubat ayıyla birlikte hareket başlayacak ve temettü açıklamasıyla mayıs sonu 75-80 lirasına arasına gelecektir bence. YTD
Sanırım imkb deki en iğrenç kağıt bu kağnı. Borsa geldi 110 bine, bu 15 gündür +3 bile yapmadı.
Çok doğru demişsin o kadar iğrenç bi hisseki borsa kan ağlarken 6 ayda yüzde 80 prim yapmış şimdi kar satışı yapılıyor düzeltme bitince yoluna devam eder YTD
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şirket yıllardır kar edip hiç bir zaman zarar etmemiştir , 2017 eylülde 82 tl , dir , suni aşağı alınıp ...(!) bugün 47 tl de fiyatı ,,, dolayısıyla , hissenin fiyatı artmadığı gibi hala % - 45 düşüştedir ,,,,
traktörde hisse fiyatını belirleyen , tahtasını yöneten şrfsz hayvanların özelliği şu , tahtada sahte teknik çizip yükselmediği halde yükselmiş izlenimi veriyor .. bi gün 47.12 kapatıp yarındası gün 47.16 kapatıyor ,,,
onun için imkb nin en iğrenç ve rezil kağıdıdır ,, oyunu kuralına göre oynamayıp , dürüst olmadığı içindir , Türk Borsasında her hisse bu şekilde şrfszce yönetilmez !!! :ok:
ayrıca traktörün başındaki gt.keltoşun 2020 de temettü verip vermiyeceği belli değil ,,,
yani dereyi görmeden paçayı sıvamayalım ,,,
TTRAK - 20.11.2019 - Aylık grafiktir
https://s19.directupload.net/images/191120/rb9cow9c.jpg
https://s19.directupload.net/images/191120/fdfd93gi.jpg
işin fıtratı bu ,kimileri 70-80 den alırken .kimileri de 25 den aldı....alttan alanlar için kazanç neredyse %100....onlar için iyi..ben bu hisseye 2014 de çok inandığım için 70 ler de girdim,..o zamandan bu zamana geçen zamana mı yanarsın,ettiğin zarara mı..ne yapalım yapcak bir şey yok deyip beklemeye devam
Bu traktördeki baskı nedir böyle yaw, böyle bişey görmedim. yok mu bu hissede eski ve tecrübeli olan. Şimdi biri bana erbos sorsa bütün hücrelerini anlatırım, ama bu hisseyi çok bilmem.
TürkTraktör Erenler Fabrikası üretim başarısını "gümüş seviyeye" taşıdı
TürkTraktör Genel Müdür Yardımcısı Nebi Doğan Özdöngül,"WCM metodolojisi üretim sisteminde, iş yeri organizasyonu, iş güvenliği, kalite, maliyet, bakım, lojistik, çevre ve enerji gibi ana süreç denetimleri sonucunda bu seviyeye layık görüldük" dedi
İSTANBUL (AA) - TürkTraktör Erenler Fabrikası, henüz açılışının üzerinden 5 yıl geçmişken tüm departmanların, standartların yükseltilmesi hedefiyle sistemli bir şekilde çalışmalarının ardından yeni bir başarıya imza atarak Dünya Klasında Üretim (WCM- World Class Manufacturing) sisteminde "Gümüş Fabrika" seviyesine ulaştı.
TürkTraktör açıklamasına göre, kuruluşundan bu yana,üretim standartlarını sürekli yükseltmeye odaklanan fabrika, bu metodoloji ile iş güvenliği, kalite, verimlilik, ürünün müşteriye zamanında ulaşması, çevre etkileri ve çalışan gelişimi alanlarında çok önemli iyileştirmeler yapmayı başardı.
Erenler Fabrikası'nın açılışıyla beraber her iki TürkTraktör fabrikasının iki vardiya çalışması durumunda, toplam üretim kapasitesi 35 bin adetten 50 bin adet traktöre yükselmişti. 2018 yılında Avrupa’da 147 bin adet traktör satıldığı düşünüldüğünde, 50 bin adetlik kapasitesiyle TürkTraktör Avrupa’nın en büyük traktör üreticilerinden biri konumunda bulunuyor.
Açıklamada görüşlerine yer verilen TürkTraktör Üretimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nebi Doğan Özdöngül, WCM metodolojisi ile yürütülen üretim sisteminde, iş yeri organizasyonu, iş güvenliği, kalite, maliyet, bakım, lojistik, çevre ve enerji gibi ana süreç denetimleri sonucunda bu seviyeye layık görüldüklerini belirtti.
Sektörün öncü üreticisi olarak her zaman Türkiye tarımını ve çiftçileri ileriye taşıma hedefiyle çalıştıklarını aktaran Özdöngül, "WCM metodolojisi dünya klasında üretimde günümüz ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirilen bütünsel bir anlayışa sahip. Biz de TürkTraktör’de bu bakış açısıyla 'sıfır hata, sıfır kaza, sıfır arıza, sıfır kayıp ve atık' yaklaşımı sayesinde hem ürün kalitemizi yükseltmeyi hem de maliyet kalite dengemizi korumayı başarıyoruz. “Gümüş Fabrika†seviyesi ile elde edilen başarı aslında, üretimden son kullanıcıya yani Türkiye ve dünya çiftçisine giden direkt faydadır." ifadelerini kullandı.
Bu yeni başarıyı, dünya standartlarına sahip ürünleri yine aynı standartlardaki üretim sistemini barındıran tesislerde üreterek müşterilerine sunma vizyonuyla elde ettiklerini belirten Özdöngül, şunları kaydetti:
"WCM ekiplerimizin bir arada yürüttükleri planlı ve ekip ruhuna dayalı yoğun çalışmalar sonucunda, zorlu bir denetim ve puanlama sürecini 'Gümüş Fabrika' seviyesine geçiş yaparak tamamladık. Erenler fabrikamız CNH Industrial fabrikaları arasında 'gümüş' seviyeye en kısa sürede ulaşan fabrika oldu. 2018 yılı sonuçlarına göre ülkemizin traktör üretiminin yüzde 72’sini gerçekleştiren üretici olarak bu kadar büyük bir operasyonu rekabetçi ortamda sürdürmek ve liderliğimizi koruyabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Açılışının 5. senesinde Erenler Fabrikamızın bu seviyeye ulaşmış olması tüm çalışanlarımızın sürdürülebilir gelişime duydukları inancın bir göstergesidir."
Umarım kağnıya biraz yakıt olurda yol alır
Agresif hareketin tam zamanı Kanki... :)
Hep söylemişimdir.Aracı kurum ya da bankalar bir hisseye hedef fiyat verirken hep piyasanın arkasından gitmiştir. Ttrak a 37.00 Tl fiyat biçen Garanti BBVA o günlerde eleştirmiştim.Hisse 49 lira oldu ve bugün 55.68 Tl hedef fiyat veriyor.Bunları dikkate almak gerekir mi bilmiyorum.
Sn. sea, Kasım ayı satış ve üretim adetleri açıklandı mı?
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
63 te zarar yaziyoruz hala:(
*hsbc, türk traktör için hedef fiyatını 39,5 tl'den 57,7 tl'ye, tavsiyesini 'tut'tan 'al'a yükseltti
* * Türk Traktör’ün Kasım yurtiçi traktör satışları aylık bazda %9 ve* yıllık bazda %73 büyüme ile 1.334 adet olarak* gerçekleşti* yurtiçi* piyasada toparlanmanın devamını işaret ediyor. Kasım ihracat rakamı* aylık %34 ve yıllık %38 düşüşlerle 947 adet olarak gerçekleşti. Kasım* üretim rakamı aylık %5 ve yıllık %56 büyüme ile 2.657 adet olarak* gerçekleşti. Yurtiçi toparlanma olumlu olurken, ihracattaki düşüş* olumsuz karşılanacağını düşünüyoruz.* *"
* * Analizin tamamı için:
https://yatirim.akbank.com/_layouts/...d.aspx?ID=4499
* * Türk Traktör (TTRAK, Sınırlı Pozitif): Şirketin Kasım ayında* yurtiçi satışları 2018'in aynı ayına göre %72,5 oranında artarak 1.344* adet oldu. Yurtdışı satışlar ise geçen seneye göre %37,8 azalarak 947* adeti gösterdi. Üretim ise %56,2 artışla 2.657 adet oldu. 2019 yılı* ilk 11 aylık dönemde yurt içi satışlar %36,4 gerilemeyle 9.387 adet,* yurtdışı satışlar ise %7,4 artışla 14.297 adet seviyesinde* gerçekleşti. 11A2019 üretimi %36,4 gerilmeyle 20.889 adeti gösterdi.