Ortak yazmak istediğinde özelden yaz olmazssa, burdan yazıyoruz bazı arkadaşlar bizim yüzümüzden gaza gelir alır vebale girmek istemem. Hele ki senin yüzünden aldım diyecek tipleri hiç çekemem. Hoş gerçi kimselerde yokta nolur ne olmaz...
Printable View
Ortak yazmak istediğinde özelden yaz olmazssa, burdan yazıyoruz bazı arkadaşlar bizim yüzümüzden gaza gelir alır vebale girmek istemem. Hele ki senin yüzünden aldım diyecek tipleri hiç çekemem. Hoş gerçi kimselerde yokta nolur ne olmaz...
Aynen öyle burda yazılanlar tamamen hayal ürünü olup tavsiye niteliği taşımaz şimdiden okuyup etkilenen varsa lütfen dikkate almayınız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
70 mly sermaye 24 mly kar
bence çokda iyi değil.
olumlu yanLARI önceki yıla göre kar artışı
VE BU ORTAMDA KAR ETMESİDİR
BAŞKADA OLUMLU YANINI GÖREMEDİM.
TABİ BENCE
Müthiş olmamasına rağmen 22,5 milyon kar bir önceki yıla göre hiç fena değil ancak bunu umursamadı ve BİST’e paralel açtı. Tamam tavan ol demedik ama bi yüzde 3/5 yukardan açmalıydı. Şaka gibi BİST’e paralel açtı. Bu da demek ki ky bu hissede hala hatrı sayılır sayıda çok var ve onları dökmeden gitmeyecek.. Sancılı bekleyişimiz devam edecek anlaşılan . Tahtaya bakmamakta fayda var bi süre...
Aynı sektördeki erbosan 68,85 den tavan, bizimkisiyse 8 olmamak için yemin etmiş adeta... Allah hepimize bol sabır versin. Böyle olmamalıydı ....
Resmen diyor ki siz satmadan götürmeyeceğim...
Bilanço sonrası ağzımızın payını aldık şimdi kaldı elde temettü konusu. Temettü işi ne olacak bakalım ... En az yüzde 30 temettü vermeyi hedefliyoruz diye boy boy demeçler veriliyordu.. hissesine sahip çıkmayan, ky nin üç beş lotunu zararına almak için uğraşanların ben pek hatrı sayılır bi temettü dağıtacağını sanmıyorum ya neyse belki beni utandırırlar .... Ne söylesek boş.
Ben biraz daha dusmesini bekliyorum ve bir parça daha almayı düşünüyorum. Hacim çok düştü. Bu fiyatlardan alıcı gelmiyor. Benim düşüncem bu kağıdın da trend olacağı bir dönem gelecektir. Ama şirket pek borsa fiyatıyla ilgilenmiyor gibi. Umurunda değil sanki. E öyleyse benim hiç umrumda değil. Yani şunu söylemek istiyorum. Bende umurumda olmayan bir meblağı bağladım. Temettu verirler mi bilmiyorum. Bekleyelim bakalım. Her devrin trend kağıdı/ kağıtları olur. Zamanında asels, netas, aslan, konya, karton vardı. Şimdi de sasa, kords vs. var. Demem o ki bunun da zamanı gelir be. Güldürür mü yüzümüzü göreceğiz. Ytd.
Ortak taktik belli bu tarz hisselerde. Süründür milleti zararda sonra maliyete getir milleti bıktırt ve sattır maliyetine ya da az bir kar/zararla. Sonra hop roket ... Cusan için konuşmuyorum genel itibariyle çoğu az lotu olan hisselerde geçerli bi kavram bu. Şu an ki uyuz hareketleri tam da buna örnek... Bakalım bekleyip göreceğiz filmin sonunu...
Aynen katılıyorum.
Hayırlı işler.. Zaten bi doların bir gecede yüzde 15 yükselmesi eksikti. Yarın BİST okkalı bir düşüşle açar bu hızla:( çok rica diyorum patron yarın hissene sahip çık ezdirme hisseni. BİST çıkarken faydasını görmedik bari düşüşünden etkilenmeyelim. Bunlar hayal tabi... Nerde o günler:(
Gerçi bu düşüşün bana bir yansıması olacaksa patrona bin yansıması olacak . Sonuçta şirketin değeri misal 10 milyon dolar ediyorsa artık bunun %15 daha azı ediyor . Hissenin fiyatının buna paralel yükselmesi lazım ki piyasa değerini korusun. İşin kötü tarafı şurda ki artık hissemiz yüzde 15 değer kazansa bile dolar bazında bir lira kazanmamış olacağız bugün için konuşursak ...
Yazıklar olsun. Direk taban açtı. Pessss
Sanki BİST yükselirken çok ayak uydurdu da düşüşüne direk taban açıyor . Bu kadar mı sahipsiz bu kağıt.... Taban nedir arkadaş... Patron hissene sahip çık diye rica ettik senin yaptığına bak... Neyse boşa konuşmanın bir anlamı yok
İnsallah bir an evvel toparlar. Şirketten bir ses yok maalesef. Ytd
Ortak BİST -0,13 kapattı . Cusan -3. BİST’in bu toparlanışı bir çok kağıdı tavana götürdü. Bizim ki -3 kapattı . Yazıklar olsun diyorum başka da bir şey demiyorum . 1 ayı aşkın süredir düşmek için her fırsatı kullanıyor.. Ondan sonrada çıkıp biz şöyle şirketiz böyle şirketiz. Yok temettü vericez. Yok şu kadar ihracat yapıyoruz ,Yok şu kadar ihale aldık bilmem ne , yok 500 milyon ciro hedefliyoruz diyorlar .. Bunları söyleyip duracağınıza hissenize sahip çıksanıza. Sayın şirket yöneticileri bugün bu hisse eksi 3 kapatınca hiç vicdanınız sızladı mı ki? 6 -7 liraya bir paket sakız alınmıyor artık , Elin dandik hisseleri olmuş 30/40 lira. Amacın bana sattırmaksa o işi geçeceksin tahtacı efendi ....
Ortak her ne kadar işlem fiyatındaki düşüşe kayıtsız kalsada şirketin bu yıl, yani 2021 için güzel işler alacağını düşünüyorum. Umudum var benim. Yanlış anlamadıysam toplamda 2.3 milyarlık birden çok işin ihalesine girdik diyorlar. Bunların bir kısmını aldığını düşünelim. Bir iki iş daha alınca mızrak çuvala sığmaz. Piyasa bunu fiyatlar. Belki sermaye artırmak ister. Büyük işlere girmek için bu da gerekli. İnsallah iyi olur. Ben bekleyeceğim. Bugünleri unutmayalım da bir parmak balla ayrılmayalım. Ytd
Ortak bende bu mendeburdan çıkmayacağım sorun yok da... maliyetin çok altına düşmeye başlayınca ister istemez sinir bozmaya başlıyor .. Zaten hisse 1 aydır düşüyor bu son düşüşte iyice dellendirdi beni ondan veryansın ediyorum . Bu kadar inmeye gerek yoktu. 5 .Li rakam ı gördük bugün borsa 130 binken
10 kuruş temettü açıklandı. Siz 10 kuruşluk adamsınız der gibi😊 Biraz daha yüksek olsa daha iyiydi tabi ama Hiç Yoktan iyidir.. En azından Yüzde 30 temettü vericez dediler ve brütte olsa bu sözlerinin arkasında durdular. Şirket 10 bin lot u olana bin TL temettü verecek 5 mayısta hissede olana . Muhteşem mi değil tabi ki ama önemli olan şirketin para kazanıp temettü dağıtması... Sayın patron şu hisseyi bi uçur artık üzme bizi, bu fiyatlar yakışmıyor sana... yatırım tavsiyesi değildir ...
Hiç yoktan iyidir ortak. Bizim için işlem fiyatı önemli. Mayıs a kadar tekrar 9 ları görse ne güzel olur. Ytd.
Ortak elin kağıdı 1 ayda uzaya gidiyor, sen niye öyle küçük hedefler koyuyorsun 😊
Perşembe 7,35 e çıkıp cuma 6,75 kapatmak ... insanı hiç sevindirmiyorsun cusan 😡😡
tavan oldu ve yine kalamadı..
Bir kaç gündür acayip acayip halleri var hissenin. Tavan oldu gözlerimizi yaşartıp ama hemen ardından bozdu..Sert hareket etmeye başladı bugğn de hızla 7,60 a çıkıp bir anda eksiye düştü ... Ne yaptığını anlamak güç ama bi erbos a bakıyorum bi sana diyet söz bulamıyorum . Ha belki erbos kadar etmezsin o ayrı ama 7,40 nedir arkadaş
11 milyon dolarlık anlaşma yap. 8.30 çıkıp 7,90 a in. Ayıp yani... ne oynuyorsunuz milletle . Alıp başını gitsene...
Piyasa değeri 70 milyon dolar olan cusan 11 milyon dolarlık anlaşma yapıyor ama hala bu fiyat lardan küçük yatırımcı dökmek için uğraşıyor. Böyle küçük hesaplara girmeyin artık yeter. Al Hisseni götür nereye götürüyorsan
Patron hissene sahip çık dedik sen hisseyi eksi 1 yaptın. Resmen haberin içine ettiniz. Yüzde 7 den yüzde -1 😡 yorumsuz .
Dengesiz bir hareket yine. Tavana yapıştırması lazımdı. Ytd
Bank of robotuna bir çözüm bulamadılar be. Bütün tahtaları mahfediyor. Böyle yabancı yatırımcının ben ta .... ytd
hala boş ihale haberlerinemi bel bağlıyorsunuz..açın gözünüzü artık
ihaleleri bağlı ortağı alıyor.
ondan buna ne gelirse buda kar gösteriyor.
ihaleleri kapalı kapılar arkasında götürüyorlar
Ortak bu sefer ki ihale kendisinin ... yanlış okudun sanırım ... Gitmeyince gitmiyor o ayrı
Ortak inan bu defa okumadım yine aynıdır diye önemsemedim
Kağıt bugün güzelim endeksi hiç edip nötr kapattı.. Şirket dün sermayesinden daha büyük ( Türk parasıyla yaklaşık 90 milyon) bir ihale haberi açıkladı ama hiç banamısın demedi... Bu kadar küçük hesapların peşine düşülmesi insanı üzüyor... Bu fiyatları gerçekten haketmiyor sabretmekten başka da bir seçeneğimiz yok... Hisse 10 lira olsa zaten milletin yarısı dökülecek hal böyleyken bu pintiliğin sebebi nedir anlamıyorum😡
iş portföyü dolmalıki bu işler yeterince kar bıraksın.
arka arkaya işler almalı
tabi be3nce
12 gündür yazan yok😊 maşallah
10 Mayıs bilanço tarihi bakalım nasıl bi bilanço gelicek. Bilançonu da aldığın don ihale haberi gibi hiç edecekmisin bakalım 😡 Yazık ne dandik hisseler nerelere geldi . Sen doyamadın sürünmelere...
Kimse kalmadı mı benden başka😊 Bugün temettü meselesi de bitti ve anlamsızca eksi yüzde 2,6 kapattı. Geriye kaldı 10 mayısa kadar açıklanacak ilk çeyrek bilanço? Bazı firmalar inanılmaz bilançolar açıklıyor. Belki sende bizi şaşırtırsın cusan ne dersin? Artık gözünü toprağa dikmekten vazgeç ama... Zaten sayımız iyice azaldı sanırım. Bırak bizde para kazanalım artık. Azıcık şu erbosandan örnek al. Ayıp bu yaptığın...🙏
Bu tahtadaki manipilasyonu cimere kadar şikayet edeceğim..Hissenin fiyatı düşer çıkar ona hiç lafım yokta suni fiyat oluşturmak suçtur manipilasyondur..Spk nın son zamanlarda zaten suyunun ısındığını düşünüyorum yaptığı işlerden herkes şikayetçi ...Cimer umarım inceler şikayetleri ...Sen devletten milyonlarca lira iş alacaksın birde burda gelip manipilasyon yapacsksın..At hırsızı aç gözlülüler....
Temettü verdin de noldu. Vermeseydin daha iyiydi. 3 kuruş temettü vermek zorunuza mı gitti de buralarda süründürüyorsunuz hisseyi yazık... Satmıyorum uğraşma boşuna....
BİST kaç gündür yeşil kapatıyor. Sen rezil gibi temettü verdin diye sanırım bunu bir de marifet sayıp her gün kırmızı kapatıyorsun.... Ramazan günü diyecek sözüm yok başka ama aldığınız ah lar bir gün çıkar merak etmeyin... Neyse herkese ii bayramlar. Cusan şirket yetkilileri bu dileğim sizin için geçerli değil