Keçinin g.tüne rakı sürmüşler, nerde lan getirin bana o kurdu demiş.
Burayı sözde kurtlara bırakıyoruz. Farklı bir platformda muhabbete devam :drunk:
Printable View
Keçinin g.tüne rakı sürmüşler, nerde lan getirin bana o kurdu demiş.
Burayı sözde kurtlara bırakıyoruz. Farklı bir platformda muhabbete devam :drunk:
ben hepsonradan kardeşimin 1 90-- 2 00 teorisine iyice inandım, 1 90 istemiyorum 2 00 hatta 2 05 benim için yeterlidir, kiracım olan ikinci bir evim var 2,5 milyon veriyorlar ben üç istiyorum herhalde 2,750 ye anlaşırız arabamı niye satmayayım diyede düşünüyorum arabam 2015 model ama 51 bin kilometrede birazda nakit var toplam 4, 5 milyonu gömerim bahsetiğim rakama geldiğinde e benimde milyon lotlarım olsun adesede bu patronları böyle sikmek lazım değilmi hepsonradan kardeşim, ev için haber saldım araba içinde an itibarıyla harekete geçiyorum nakit zaten bankada, hepsonradan kardeşim uzun süre yazmayacağım demen beni üzdü lütfen dön geri bizi bilgilendirmeye devam et
Kesinlikle katılıyorum loras 10 tl olur adam zararlarını oradan çıkarır , burada benim garibimde ben 8m lotla zarar ediyorsam o daha çok zarar ediyor der , burada bir bedelli yapar tüm zararları bırak üstüne kar da eder . 3 lirada ikisi eşitti ,sat lotlarını sen gülmüyorsun bizi bari bekletme
Lrsho yükselmesi olumlu yansır.
Bu bedelli yapacaksa %200'den aşağısı kurtarmaz, o zaman da iskontosu epey azalır. Dediğiniz gibi mal toplamak için yapabilirler.
SPK izin verir mi bedelliye? Bir ara pek izin vermiyordu zorunlu haller dışında.
Ooo, tahtacısı çok sert, en sevdiğim:)
YTD
Muhtemelen bedelli kararı alındı, bugünkü müthiş mal çıkışı bu haberi önceden öğrenenlerin satışıyla ilgili olmalı. Artık gözümüz hisse fiyatında değil kapta olmalı. 1.99-2.00 kademesinden hiç şüpheniz olmasın, daha altını ben bilemem, adnan bilir ama bize o seviye yeter. Korkum şu ki, bedelli oranini yüzde 100 tahmin edip ona göre para ayarlıyoruz, umarım daha yüksek cikmaz.
And olsun ki 8,5 milyon lotumuzdan 10 lira altı herhangi bir fiyatta 1 lot bile satmayacağız. Fiyat 1.50 de olsa 9.50 de olsa durum ayni.. Bedelli için zaten paramız hazır, bize koymaz. Kitlendik ama tahtayı da kitledik. Kaybediyoruz ama çakallara da kaybettiriyoruz. Sonuna kadar devamke...
sıkıntı yok kardeşim, bedelliye zaten hazırım borsa benim çerez param ben külçeciyim bozar biraz yatırırız bedelliyi asla rüçhan kullanmam, hem bedelli iyidir şirketin mali yapısı güçlenir bedelsizin bir faydası olmaz cepten cebe gibi birşey gerçi şirketin bire yedi bedelsiz potansiyeli var olursada kadayıfın kaymağı gibi bişey olur, hani yanılıpta patron 2 00-- 2 10 aralığına çekse, aşağısı olsada farketmez biraz zarar sorun değil ilerisi 10 00 olacaksa güle oynaya karşılarız zararı. herkeze bol kazançlar
Olacak ortak seve seve olacak ama şu an bistte daha ky yoğun bir hisse yoktur. Bu kadar yükle sadece aşağı basarlar, gariplerim de pd/dd bilanço vs oyalansin, grafik çizip dursun. Yahu açın bi telegramdaki adese grubuna bakın kaç kişi var, her gün artıyor, son 2 ayda 400 kişi arttı. Bu tahta kızılay mı? Elbette aşağı basacak. Bedelli açıklayacak. Güçlü olan kalır zayiflar çeker gider. Sonra aylarca sürecek toplama evresi başlayacak. 200 mio lot sattılar önce o alınacak sonra 300 mio lot daha piyasadan toplanacak. Sonrası 5 mi olur 10 mu olur 30 mu olur onu adnan bilir.
güçlüyüz elhamdülillah, allah zaval vermesin
Ne yapsaydım? Sizin gibi atıp tutayım mı? Grafikler görüşümü desteklediği için yayınlıyorum. Düşüncelerimin görsel hali... Fiyat arttıkça siz hariç herkes için sevineceğim. Dua edin elimde yok. Yoksa farklı perdeden konuşurdum. Çünkü 20 yıldır bu foruma giriyorum, hiçbir başlıkta kendini bu kadar ifşa edip aşağı ya da yukarı yönlü baskı kurmaya çalışan birisini görmedim. Şu da var ki tersini düşünüp (millete hisse aldırmaya da çalışıyor olabilirsiniz) korkmuyor değilim. Yani kısa zaman sonra pili bitecek bir şirketi de pazarlıyor olabilirsiniz. Ben bu kadar dikkatli olduğum halde korkuyorsam millet ne yapar acaba diye düşünmeden de edemiyorum. 2 ihtimal var, bu hisse ya uzaya gidecek ya da batacak. Normal gelişmeler beklemeyin. Saydığım 2 ihtimal de normal değil çünkü.
Grafik yayınlamaya devam...
3 ayda 21 milyon TL zarar etmis. Bu kadar kisa bir surede bu zarari nasil etmis acaba. Yonetim giderleri olarak 3 ayda tam 20 milyon 861 bin 920 lira harcamislar. Boyle yonetim gideri olursa
kar nasil yapacaklar. Kari yonetime mi harciyorlar acaba
hepsonradan, sizin bu yonetim giderleri konusunda yorumunuz nedir. Buradan bir kaynak aktarma yapiyor olabilirler mi
Üstadım öncelikle bu spk mevzuatına göre düzenlenmiş bilanço değil, vuka göre düzenlenmiş olan. İlk çeyrekte Loras GYO seha inşaat vs birçok operasyon oldu biliyorsunuz, görülüyor ki adese zarara uğramış Loras holding ise aynı ölçüde avantaj sağlamış. İki şirketin tablosunda olağandışı kar zarar tutarlarına bakın ne dediğimi anlarsınız.
Bugunku düşüşün sebebi belli oldu, yarin sabahtan da cakmaya devam ederler gibi. Allah'tan bedelli değilmiş sebep, şimdilik. Önemli olan spk mevzuatına göre hazırlanacak bilancodur, o Haziran'da açıklanır herhalde. Ama tabi güzel bahane olmuş aşağı basmak için. Birkaç arkadaş adesenin içi boşaltılıyor değerli varlıklar lorasa aktarılıyor vs yazmıştı maalesef şu an için haklı çıkıyor gibiler.
hepsonradan kardeşim neredesin, hani geçen gün senin 1 90 -- 2 00 hedefin için ev araba muhabbeti etmiştim, evin kafasını kopardım salı günü nakitimize kavuşacağız, araba içinde girişimlerim oldu 9 yaşında arabam 51 binde onuda hiç zorlanmadan elimden çıkarabilirim sorun yaşayacağımı sanmıyorum, tek sorun senin verdiğn hedefi yakalamak, ama ben grafiklere oldukça hakim biriyim , isteyen arkadaşlar benim grafiklerimi altın topiğinden takip edebilirler zaten ben aslında külçeciyim demiştim, ben onsun 2 400 e gidince tekrar 2 150 düşeceğini grafiklerle anlatmaya çalıştım ve biraz zamanlama hatalarım olsada ons altında 2.150 yi göreceğiz yani bunları kendimi övme amaçlı yazmadım, kendimin grafik çalışmalarım iyidir demem oki adesenin düşmesinide körü körüne beklemem dönüş işaretlerini aldığımda allah yarattı demem sayın patronun hisselerinden azıcığınada sahip olurum. hepsonradan kardeşim kıymetli öneri ve tavsiyelerinizi a-buradan veya özelden beklerim küçük yatırımcıların dayanışması iyidır diye düşünüyorum, gerçi siz kendi deyiminizle küçük büyük adesecisiniz ama yakında inşallah bende küçük orta adeseci olacağım inşallah, yatırım tavsiyesi değildir biliyorsunuz her koyun kendi bacahından hasılır, bütün kardeşlerime bol kazançlar
cuma günü yatırım fonları yoğun satış yaptılar neden bilmiyorum...
yarından itibaren ADESE de ciddi alım yapacağım,yok 2 00 ye düşecekmiş 3 00 e çıkacakmış hiç önemli değil düşerse her kademeden yine yükselirsede her kademeden alışlarımı gerçekleştireceğim, ben hepsonradan kadar sabırlı değilim, yok ters bayrakmış üçgenmiş başmış,omuzmuş hiçbiride önemli değil aldıktan sonra düşmeside hiç umurumda değil biraz da hisselerini bana satan kazansın. artık ADESE de lot milyoneri olma zamanımdır
Bu kadar kolay he bu işler , adesenin içi boşaltılıp mal toplandı diye lorasa aktarılacak , SPK da bugüne kadar diyelimki rüşvetle bedellilerine onay verdi ,bundan sonrada aynı namussuzluga devam mı edecek yani ... Güldürmeyin, 8.5m lot aldım diyipte ,eyvah şirketin içi boşaltılıyor dedikleri gibi demek büyük tezat ...20m parayı baglayacaksiniz ve sessiz sedasız bekleyeceksiniz bunlar şirketin içini bosaltirlarken , çingene uşağı mi sandınız adese yatırımcılarını ve forumdakileri, bu kadar kolay kandiracak !!!
aynen yüzde 100
Adnani anladikta sende mi pay kaçırmaya çalışıyorsun , adamlar kap atmış ne uğraşıyorsun hesapla , hesabında kötü zaten 😂
Şirketimizin %35,18’ine, iştirakimiz Adese Gayrimenkul
Yatırım A.Ş.’nin %64,82’sine sahip olduğu Loras Gayrimenkul Yatırım A.Ş.
114.389.743,43 TL nakden sermaye artırımı gerçekleştirmiştir. Bu sermaye artırımı sonucunda Loras
Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin sermayesi 3.200.000.000,00 TL olmuştur.
Bu sermaye artırımı ile şirketimizin payı 1.125.856.000,00
TL, Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin payı 2.074.144.000,00 TL'dir. Sermaye
artırım sonucunda ortaklık pay oranlarında herhangi bir değişiklik meydana
gelmemiştir.
o zaman senin dediğine göre, loras gayrimenkulun tamamı ADESEye ait tamam kızma öyleyse zaten dahada güzel , hesabıma çokta güvenmediğim için size sordum zaten, birdaha ben hesaplamadan hallediver şu işleri:wave:
Adese 'nin içi boşaltılıyor türünden eleştirilere katılamayacağım...
Öncelikle şirket Anonim şirket hemde borsaya bağlı bir şirket. Sürekli denetleniyor hem yapılan işlem.
Loras Gayrımenkule aktarılan yatırım varsada şi,rketin çoğu Adesenin elinde zaten. Yani Lorası pay değeri artıyorsa Adeseninkide artacaktır demektir. Paranı sağ cebinden sol cebine koyunca paran gitmiyor yani...
ben potansiyeline yatırım yaptım. ve borsadan öğrendiğim bir tek şey varsa bu yeterince beklenildiğinde bütün hisselerin artacağı gerçeğidir
2021 Den beri en fazla 300k-500k alır, satarım para da kazandım, seceresini de, şirketi de bildiğimi zannediyorum. Forumu da takip etmeye çalışıyorum, bu adnan beni bile (30 yıllık tecrübe) 0.30 pd/dd den 2ml yakın lot sahibi yaptı. Sektörün kötü zamanını kullanarak bütün fazla lotları millete kitlediler anlaşılan.
2010 sonrası borsanın işine akıl sır ermiyor,35 senelik borsacıyım tek güvenim yok,benimki sadece vurkaç taktiği,hisse 1 tl cıvarından 3 tl üzerine çıktı,1.5 çok iyi rakam diye satmıştım,çünkü güvensiz hisse,arkasında yobaz düşünceler olursa benim için o şirket yok hükmündedir,neyse hisse 2.30 cıvarına sıkıştı kaldı,bizde o cıvarda sıkıştık kaldık beklentisi var diye,bekliyoruz,yukarıda sat rakamım 2.40 üstü,altı stoplossum 2.20...ytd.