İnşaallah hersey güzel olur yatırımcılar icin
Printable View
İnşaallah hersey güzel olur yatırımcılar icin
güzel kapanıştı alkışlamak lazım.....:bravo:
Durdocular akillanmamiş.
SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
7 üzeri kapanışlar olacak sanıyorum.
haydi inşallah, bilançoyu kırmızı halı ile karşılarız.
Ne 7 imiş arkadaş, bi kırıp geçemedi...
bysword nıklı bır vatandaş bugun bana mesaj atmış elındekı durdolarını ver yoksa elıne verecekler dıye ….pes dedım ….yıllarcabu forumu takıp ederım başıma böyle bı ış gelmemıştı...tabı bende gereken cevabı verdım ….artık adamlar ozel mesajla hücum edıyorlar….sızde pes demedınızmı???????
Benzer bir durumda benim başıma geldi maalesef benim durdo yu ne kadar iyi tanıdığımı unutan bir arkadaşımız foruma yeni geldi ayrıca bana yalan söyleyerek yönlendirme yapmaya çalışıyor gülüyorum sadece.
Herkes çok dikkatli olsun kendi kararını kendi versin lütfen.Kim olursa olsun Al yada sat tavsiyesinde bulunulması doğru değil,
Kimse kimsenin peşinden koşmasın çok ağlarsınız sonra, bende dahilim bu duruma.
Formda yonlendırme yapan arkadaslar var sakin olun sıkıntı yok. Piyasalarda yönü ayılar belirler. Yatırım tavsiyesi içermeyen özel kelimer kullanılmıştır.
beyler mahalle karısını geçtiniz dedikodu yaparken. işinize bakın.. söylemlerım gerçek de olabılır sahte de kulağının arkasına bir küpe taktım mesaj attıklarımın. özellikle ismail malı sattı sonra kotu yorumlara basladı baktı hisse düşmüo tekrar aldı simdi basıo güzel yorumları cıksın dıe spek senı beklior ismail gel gel
sayın taso kimsenin lafına bakmayın kendi doğrunuz neyse onu yapın selamlar..
KORKUDAN HEPSİ VERDİ MALI...:party::kahkah:
Kusursuz fırtına devam ediyor. Bakalım sonu nasıl bitecek.
Kapa haber düşmedi ama durdu yatırım teşvik belgesi almış.hayırlı ugurlu olsun.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne hafif alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +183, ortalama tahmin ise +226 puan oldu.
Foreks'in 35 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +535 puan olurken, en düşük beklenti -87 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 35 analistin 34'ü pozitif, 1'i negatif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(30/07/2019 - 09:25:16)
Günaydın,
Benım bildiğim mayıs ayında bir teşvik aldı, modernizasyon için toplam 18 milyon tl civarı sanırım bundan bahsediyorsunuz. Sermayesinde fazla :-) mayıstan sonrada aldı ise bilgim yok, siz bilgi verirseniz herkes öğrenir.
kdv ıstısnası ve gumruk vergisi muafiyeti desteğide bu teşvik ile alındı
Merhaba arkadaşlar ben yeni geldim foruma.Durdoyu takip ediyorum .iki yıldır bu fiyatlara geliyor ve düşüyor.Yine aynı şeyler olabilir mi? Yoksa buradan alınabilir mi? Yardimci olursanız sevinirim.
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
30 Mayıs 2019 tarihinde Duran Doğan Basım ve Ambalaj Sanayi 18.889.535 TL'lik Oluklu kağıt ve kartondan kutu, koil ve muhafazalar üretimi için yatırım kararı aldı. http://borsaajans.com/Haber/yatirim-...tili-sirketler
Burada kimse yok mu? Hisse neden düşüyor acaba? Neden kimse yorum yapmıyor.Herkes çıkmış galiba. Iyi ki ben de almamışım. Hissenin ederi olsaydi simdi hisse uçuyor olurdu.Galiba tavan fiyata ulaşmış. Şimdi elden çıkarma zamanı diyenler çıkıyorlar.Umarim bizim ky ler daha önceden çıkmıştır.
Merhaba buradayız. Hisse düşüyor demişsiniz ama geçen sene bugün 3,32 tl idi. Düşmeyi bize tanımlarsanız daha iyi destek oluruz ya da ben olamasam da forumda kesin olurlar :)
Kimse çıkmadı sadece 3 ayda bir bilanço gelince, nakit akışı, favök ve satışlara bakıp üzerinde konuşuyor. Hissenin fiyatı değil değeri bizim için önemlidir. Değeri düşerse daha çok üzülürüz.
Şimdi elden çıkarma zamanı diyenleri bizimle tanıştırırsanız seviniriz.
Bilanço yaklaşıyor fakat hisseyi satıyorlar birileri.Kim olduğunu bilemem.Iyi bilanço beklentisi olsa fiyatın yükselmesi gerekmez mi?
"thejackalav" diyor ki;
"Yeni şirket haber akışlarına dikkat....!!!!!
1 vakte kadar çok güzel şeyler olacak"
Saygılar....
Şunu demek istiyorum. Buradan alınabilir mi? Büyük bir risk mi ? Son iki yıldır buralardan dönüyor 3 lere. Yine aynısı olabilir diye korkuyor insan.Tersi olursa uçar ama iki yıldır uçamıyor çakılıyor ne yazık ki! Risk almaya değer mi bilemiyor insan.
Şirketin hisse fiyatına bakarak yatırım yapmayın şirkete ait raporları, bilançoları, alıcı ve satıcılarını inceleyin ardından yatırım yapın. her yatırım mevduat bile bir risk içerir. Bu riskin size faydasını en iyi siz karar vereceksiniz. Fiyata değil değere bakın.
Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ("EBRD"), Duran Doğan Basım ve Ambalaj Sanayi A.Ş' nin
Gloss & Green® teknolojisiyle ürettiği çevreci ve geri
dönüştürülebilir metalize kutularının, gelecek dönemlerdeki kapasite artışını
teminen, şirkete destek olmaya karar vermiştir. Bu sebeple, 23.07.2019
tarihinde EBRD ile Duran Doğan Basım ve Ambalaj Sanayi A.Ş arasında 3.000.000
Avro tutarında, uzun vadeli bir kredi sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşme ile
ilgili kredi kullanım evraklarının ilgili prosedürlere uygun olarak
tamamlanmasını müteakip kredi kullanımı gerçekleşecektir. Kredi tutarının
2.400.000 Avro tutarındaki kısmı 5 yıl vadeli, kalan kısmı ise Clean Techology
Fund (CTF) kapsamında 600.000 Avro tutarında olup, 10 yıl sonra defaten geri
ödenecektir.
Bugünkü KAP haberi hissenin kısa vadeli fiyatını nasıl etkiler acaba? Uzun vadeli bir borçlanma. Bir de diğer borçları düşününce kârı etkiler mi sizce? Bilançoya nasıl yansır?
sn. amazon, kısa vadeli fiyatı olumlu da etkilese olumsuz da etkilese haber güzel haber.
o yüzden sorgulamanızı bir sorgulayın isterim.
durdodan veyahut borsadan kısa vadede bir beklenti içerisinde olmak insan üzer.
kendim bizzat yaşadığım için rahatça yazabiliyorum.
biz üzüldük siz üzülmeyin, ihtiyacınız olmayan bir nakit ile kazanan büyüyen yatırımcı dostu veya bunu vadeden şirketlerle haşır neşir olun derim.
Şirket ile ilgili tüm modelleri yeniden revize edip kapasite, serbest nakit ve üretimi yönetimi için uğraşacağımız bir bilanço dönemi olacaktır. Kısa vadeli yatırım araçları vardır. Örneğin bono, 1 yıldan kısa vadeli mevduat. Ancak sermaye piyasaları 1 yıldan uzun süreli yatırımların yapıldığı bir alandır.
Sn amazon,
Neden sürekli kısa vadeli fiyatı ne olur diye soruyorsunuz ya da bunu bilen biri olduğunu mu düşünüyorsunuz!
Biz doğrudan yatırım yapıyoruz. Diğer borçları düşününce demişsiniz. Şirketin borçları neye göre yüksek buldunuz?
Yeni borç bilançoya yükümlülük olarak yansır.
Siz bu şirketin genel kurul tutanakları, faaliyet raporu ve mali tablolarını okudunuz mu?
Benim buradaki tereddütüm şu aslında. Bu fiyattan alsam nasıl olur acaba? Guzel haberler ve beklentiler var. Sadece insan tereddüt ediyor. Ilginize teşekkürler.