50den 27.5e gelmiş.
%45 yapar.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Printable View
Ferit Baskan bir geri alimda senden bekleriz,
Spek geri alım yapmis ,
Kabulumuzdur :)
tam bir hayal kırıklığı,.......
ne gerizekalı bir tahtacısı var ,millet 30 üzeri mallanmış,sana burdan kim mal veri,biet %2 yükselmiş,hala nasıl eksiye geçmen,n yolunu arar vaziyette,işimiz var,yolumuz uzun seninle anlaşıldı.
Tahtacisi cin gibidir , eti cin yemekten:)
bu kagit bu fiyata nerden geldi... onu hesabini kitabini yapmak lazim,
olay o degilde, Bilancosu ne olacak
Ben Bilanco tahminimi sayfaya yazmiyorum,
Kağıt fiyatlarinda bir gerileme yok , Metroda kendi markasi ile satista yapiyor
hayirlisi bakacagiz.. Tahta yapici ne derse o olacak:)
bende iyi bilanço bekliyorum ama daha önemlisi 75 kuruş ve üzeri temettü bayaga memnun eder...
Net Dönem Karı veya Zararı
476.809.036
184.344.482
Esas faaliyet karı (zararı)
599.893.186
215.307.681
0,4795187 tl temettü,temettü tarihi10.04.2023/12.04.2023...
Merhaba. Alka'yı temettü şirketi olarak uzun vadeli listeme almak istiyorum. Sosyal medyada temettü emekliliği konusunda Alka'dan bahsedildiğini hiç görmedim. Temettü verimi de yüksek diye biliyorum. Temettü portföyünü çeşitlendirmek adına güzel bir şirket diye düşündüm. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Bol kazançlar..
Sn meddlesome,
Aynı sebepten 5 sene önce alacak hikayesi ve temettü sebebiyle açtığım alka pozisyonu an itibariyle yüzde 2706 potansiyel karda muhafaza ediyorum. Zor hissedir alka. İyi sabır sınar. Ama kısa sürede tavan tavan gider noldu buna dersin. Umarım yatırımınızın karşılığını alırsınız.
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kağıt enteresan; $ bazlı 5-10-15-20 yıllık getirilere bakıldığında pozitif ayrıştığını görüyorum.
Portföydeki çeşitliliği artırmak adına kağıt sektörüne de girmek istedim ve ALKA'yı portföye ekledim.
EMA200'ü bulmuşken makul bir hızla topluyorum :)
Bakalım 5 yıl sonra yeniden değerlendirirken, nerelerde olacak..
Herkese bol kazançlar.
5 yıl sonra iyi yerlerde olacagı kesin çünkü üretimi artıyor makineler geldi inşaatın bitmesi bekleniyor o da yakında 1 yıl içinde biter sanırım...
3-4 aydır devamlı düşüyorsun,1 haftada insana nefes aldır be adi kağıt,lanet olsun sana.
dikkatimi çekti alka yine... 125.000 ton/yıl deli rakam.. kağıdın tonu kuşe de 1.200-1.500 euro.. 1. hamurda 1.200-1.700 dolar arası... ortalama 1.300 dolar desek, 162.500.000 dolar x 20 TL desek... 3.250.000.000 TL ciro demek.. kar marjı da iyidir bu üretimin... güzel yatırım ülke açısından, cari açığa faydası olur... önü açık,ihtiyaç çok, üretim yok... helal olsun....
Alkla yatırımıcıları ses verin neredesiniz?? N eolacak ALKA ??50 li fiatları ne zaman göreceğiz tekrar..
1 aydır belirttiğim seviyeden toplamaya devam ediyorum.
ROIC ve kar marjı da kuvvetli bir firma olarak bu göstergeleri koyumaya devam ederse; portföyümde uzun yıllar durabilir.
Bu firmayı uzun yıllardır portföyünde tutup, temelini takip eden var mı?
Yönetim ekibi, kurumsallık, AR-GE'ye olan bakışı ve üretim anlamında ileriye veya geriye doğru mu eğilimi bilen YATIRIMCI var mı ?
17.533.433
476.809.036
27.641.847
126.505.307
Kimse yazmıyor ilginç…telegramda oysa bayaga yazan var neyse…geçen ihale almışız kimse yorumlamamış ayrıca kemalpaşa daki fabrika kapasite artışı için çed raporu olumlu gelmiş diye haber okudum…sabırla beklemeye devam o zaman
Sabırla bekliyorum seni sevgili alka
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://twitter.com/agresif__23/stat...170349056?s=46
Olacağı gören üşüşüyor.
177.766.551
206.480.999
Herşeye rağmen çok saçma bir fiyatlama
1 milyon ton tüketim kapasaitesi olan ülkemizde alka 125 mılyon ton üretim ile yola devam ederken almanya dan aldıgı fabrıka ıle ek 90 mılyon ton kapasıte yarartılmıs oluyor .
bu kadar açık varken nedne bu fabrıka ısı uzun surdu bılemıyorum .
etkısı 2025 ilk ceyrekte gorecegiz .
Sn.Rowing;
-Türkiye pazarı 1 milyon ton ve bunun 125 bin tonunu ALKA karşılıyor kalanı ithalat gibi anladım. Eğer doğru ise bu mükemmel.
-Bunca yatırıma rağmen şirketin borçları sıfırlanmış ve kasada 28 milyon parası var. Bu da mükemmel.
-Kora ailesi düzgün insanlar ve temettü verme alışkanlıkları var. Bu da mükemmel.
-BİM'de A4 kağıt fiyatları geçen seneye göre düşmüş gibi gözlemledim. Bilemiyorum fiyatlarda düşme var mı?
Bilançoyu inceleyebilen var mı?
Net dönem karı bir önceki döneme göre neden bu kadar düşük gelmiş?
Yorumu olam var mı?