%1 değil %5 üzeri bildirmek zorunda
Printable View
ula millet bitcoinden litecoinden paraları kırıyor biz burada sürünüyoruz, bunu yapanlar gün yüzü görmesin
Son 2 günde 0,77'den 16 milyon lot almasına rağmen kademeyi kaldırmıyor. Sinekten yağ çıkartma operasyonu.
77 ve 78 deki 11 milyon mal patronun olsa gerek. 3 gündür aynı şekilde. Aksi takdirde süpürürdü. Baskı ile Mal gelmesini bekliyor herhalde. Ama bu fiyatla zor.
kel avni 29 kadar baskılayacakkkkkkkkkkkk... 0.77 geri alınmak üzere bir kısmını kel avniye verelimmmmmmmmm... aynı fiyata geri alırız.... kel avnini kuruşluk ucuz hissesiiiiiiiii
herifler yıllardır göz göre göre yapay fiyat oluşturma ve fiyat hareketi yapıyorlar kademelerin altına üstüne milyon lot yazıp bir tane bu işle görevli devlet görevlisi sen napıyorsun demiyor..
Leş kargaları büyük bir iştahla genel kurulu bekliyor, yatırımcının alın teriyle kazanıp buraya yatırdığı paraları p.ç edip yok pahasına gelecek hisseleri bekliyor
Kimin gücü kime yeterse...
Defter değeri 1,60 larda, 10 sene önce 1,20 ile arz edilen hisseyi şimdi 0,78 fiyatla bana verin diyor.
Grubun bünyesinde bu kadar proje, bu kadar değişik faaliyetlerdeki şirketlerle hala nominalin çok altında işlem görmesi patron için utanılacak bir durum.
yaklaşık 4-5 yıl oldu 0.93 maliyet zaman kaybı para kaybı sağlık kaybı inanç kaybı vs vs vs
bunlara sebep olan sngyo yönetim patron kim kimler ise bizler gibi küçük yatırmcıları mağdur ettikleri için hakkımız var ise
ben olduğuna inanıyorum benim hakkım haram zıkkım olsun yemek nasip olmasın ızdırap içinde can versinler
bizlerdendaha fazla mağdur olsunlar hakettikleri gibi sefil rezil itibarsız olsunlar .................
Kurula gelip şöyle bir saydırsam başıma neler gelir acaba?
https://www.youtube.com/watch?v=oAQ6_stWfm4
https://youtu.be/Hf1nt7bM3_Q?t=29s
hahahaha...
Zaten hissede olup, imkanı da olan herkes Genel Kurula katılıp hakkını aramalıdır, eminim ki hissede olan tek bir kişi bile halinden memnun değildir, herşey ortada. Bu patronun herhalde spk da tanıdığı vardır, yoksa bu kadar hızlı birleşme onayı gelmezdi, ya da çağrı fiyatını yükselt be kardeşim derdi, 10 sene önce millete 1,20 lerden vermişsin, şimdi 0,78 den istiyorsun deyip geri çevirirdi. Nominalin altında bu hisse işlem görmemeli.
Evet mantıklı, bu kötü geçmişiyle hisseye yatırımcı çekemez. Sinpaş'ın marka değeri olabilir ama hissederları için değeri maalesef 0,77 kuruştur sadece.
Aslında Çorumlu hemşehrimin imkanı olsa, borsadan çıkardı ve sonra tekrar yeni bir isimle girerdi, arz fiyatını da 4-5 lira yapıp parayı vuracaktı.
la geçen sefer gidecem şimdi canlarına okudum şöyle yapacam böyle yapacam dedin, sesin soluğun çıkmadı. yılmaz mı ne vardı yanında. gidip sinpaşın önünde protesto edecem deyip duruyordun sonra beni sinpaşa çağırdılar anlattılar, haklı sebepler söylediler hak verdim ama burada yazamam dedin sen ne ayaksın la investör.
Çorumlu hemşehrim sanırım bizi genel kurulda görmek istemiyor, çayını kahvesini içip sohbet edecektik ama sanki 80 üstüne atacak gibi duruyor.
Bol kazançlar.
Son yıllarda inşaat işlerin yapanlar dünyaları kazandı.Adam bir de şirketine ortak olan yatırımcıları da düzme peşinde.Var mı böyle aç gözlülük.Düzgün bir insan olup paylaşacaksın kardeşim.Almayacaksın insanların ahını...
vay kamil o kadar yazdığımdan bi nane anlamamış...
bunların %7 (su satsan %50 marj var, emlakçı olsan sıfır sermayeyle %6 komisyonla çalışıyorsun) kar marjlı proje projeksiyonlarını görünce o kadar dedim bunlara dava açalım diye kaç kişi çıktı burada? 3 ya da 4...
3 liradan ayrılma fiyatı belirlenmesi gerekiyorken al sana 78 kuruş...
yarım litre şaşal su 1 lira...
Ya bu hissede küçük yatırımcı yok, ya da olanlarda da hiç umut olmadığı için sadece 1 kişi çağrıyı yükseltmelerini istemiş. 100 kişi genel kurulda talepte bulunsaydı eşşek gibi yukarı çekeceklerdi, ağlamayan bebeğe meme yok, hadi şimdi vermek isteyen versin. 78 kademesine bakıyorsun 5 milyon lot var sadece, niye kaldırmıyorsun peki, çünkü o da kendi malı.
Genel Kurulda şu patronla bir konuşma imkanı bulup niyetini bir anlasak ona göre hareket etmek lazım, ama dediğim gibi bireysel olarak bir fayda getirmez.
şimdi en kritik hafta bu hafta, benim tahminim 78'e yatırımcılara satış fırsatı vererek kimlerin yanaşacağını gözleyecekler, kimse yanaşmazsa 3-5 daha atabilirler ama bilemiyorum. bir de birleşme sonrası C grubu hisse oranında fırlama olacak, B grubu hisselerin çoğunu da C grubuna çekiyorlar, bu hisseleri kime satabilirler? piyasaya mı, yeni bir ortağa mı? Beyin fırtınası yapalım beyler... ytd.
0,7812 fiyta zaten cepte, niye borsada 78 kuruşta veriyim şahsen, hem genel kurulda patronla konuşma imkanı da bulabiliriz, umut varsa yola devam ederiz.
Özelde benim maliyet çok yüksek değil, çağrının üstüne 3-5 atarsa çıkar giderim, son güne kadar beklerim, avni'den ne koparırsak kardır.:)
Ama büyük çoğunluk maalesef epey zarardalar, geçenlerde 90 kuruşlara gittiğinde bile vermeyenler olmuştu. Zaman daraldı, artık biraz kesenin ağzını mı açar, yoksa topunuz genel kurula gelin mi diyecek beli olacak.
hacı bunlar bir ay önceden satmanın faiz gelirini de hesaplıyorlar o yüzden. Burada büyük bir kumar söz konusu, kurula da gelirim ama birleşme sonrası aşağı mı çakarlar yukarı mı hiç tahmin edemiyorum yani 78'den versem birleşme sonrası aşağı çakarlarsa alttan mı alırım yoksa hisse fırlar treni kaçırır mıyım bilemiyorum çok zor bir karar, şimdi kurulda ayrılma hakkını kullansam 2-3 haftada para elime geçse o sırada hisseyi aşağı bassalar alttan alma fırsatını kaçırırım öncesinde versem alttan alacak nakitim olabilir öte yanda hisse çıkacaksa da hiç satmamak ve ayrılmamak mantıklı, yani hacı bu kağıttaki pozisyonlar şu anda ne emmeye ne gömmeye geliyor şöyle ayrılma fiyatı 2 lira falan olsa bir gram yatırımcı kalmazdı ama genel olarak bu fiyatlara yatırımcılar malını vermez diye sesli düşünüyorum. Genel kurula gelen yatırımcılar olarak da konuşuruz bunlara dava falan açarız belki bu kurula çok hissedar gelir mahkeme seçeneğini konuşuruz. bütün gyo'lar hareket yaptı bu anca 88 falan gördü maximum. teknik olarak önü açık ama ********lere güvenemiyorum işte. ytd.
Haklısınız, çok bilinmeyenli denklem gibi.
Valla ben stratejimi yukarıda da açıkladım, genel kurula kadar çağrının üstüne 3-5 yaparsa basarım, yoksa kurula katılır her ihtimale karşı şerh koyarım.
Kuruldan sonra düşürmesi için bir sebep gözükmüyor, hisse zaten aşağıda kalmış, hem sektör hem de endeks bazında, ama satışa zorlamak için kuruldan sonra basarsa da şaşırmamak lazım, hani uzun zamandır bekleyenler için gerçekten de zor bir karar, verse hisse gitse çok üzülür, vermezse düşse de üzülür.
Öyle ikilemlerde en iyi çözüm yarısıyla hareket etmek. Oldu da verdiniz yarısını, aşağı düşerse lotları artırarak yerine koyarsınız, yükselirse eldeki yarısıyla sevinilir. Aklıma bundan başka da birşey gelmedi, yine de herkes içinden geldiği gibi karar vermesi en iyi karar olur.
0.76 da bir kalicilik sağladığı artık aşikar. .çok yakinda 0.80 üzerine atacak gibi...Aralık sonuna kadar 0.85 - 0.86 lara ulaşacak tahminlerine. ..
Bu saatten sonra küçük yatırımcının alım yapmak gibi bir niyetinin olmadığını biliyor, ayrıca bu komik çağrı rakamından satmayacağını da anlamış olmalı tahta sahibi. Kendi satışını koyar, kendisi alırsa birşey diyemem...
Sinekten yağ çıkarır gibi 77-78-79-80 artık hangi kademeden ne koparırsa bu hafta da baskılamaya devam edecek gibi, baktı olmadı dediğiniz rakamlara da çıkarabilir.
bu cibiliyetszi mahlukatlar yüzünden bir çok ky borsaya küstü. ky küstüren bu maklukatların aldıkları ah ve beddualarda yanlarına kar kalır inşallah
"Ey İnsan! Kaf Dağı kadar yüksekte olsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma her şeyin bir hesabı var; üzdüğün kadar üzülürsün." #Mevlana
Bist100 endeksine terfi etmiş, 1 kademe almaz mı yahu. Bence bunu Z grubuna almaları lazım.
Ortaklığımız tarafından 18 Aralık 2017 tarihinde Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 0,78 TL fiyatından 13.500.000 adet satış işlemi gerçekleştirilmiştir. Bu işlem sonucunda Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki payımız %3,64' ten % 1,39' a düşmüştür.İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/646050
Tahtadan almıyor, kendi bağlı şirketlerinin mallarını özel emirle alıyorlar. Çok ayıp ediyorlar, hala dümen çeviriyorlar.
***SNGYO*** SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( İlişkili Taraf İşlemleri
18.12.2017, 20:57:36
***SNGYO*** SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( İlişkili Taraf İşlemleri )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
İlişkili Taraf İşlemleri
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Kazimiye Mahallesi, 2490 Ada 3 Parsel'de*yer alan 43 adet mesken, 4 adet dükkan nitelikli 47 adet bağımsız bölümün KDV*dahil 21.835.000 TL bedel ile satın alınmasına, alımın Arı Finansal Kiralama*A.Ş. ile yapılmış bulunan finansal kiralama sözleşmesinin devir alınması*suretiyle yapılmasına karar verilmiştir. Gayrimenkullere ilişkin değerleme*raporu ektedir
0,78 fiyatla 13,500 milyon lot alınıyor satılıyor hisse 0,77 kapatıyor.
Tahtadan 0,77 den mal istiyor, özelde 0,78 den alıyor satıyor.
Bakalım 28 aralığa kadar daha ne taklalar atacaksın.
Satış bildirimi var ama kim aldı yok.
Tabiki patron konsolide ediyor mallarını.
Çakal bunlar.
Genel kurulun iptal edilmesi veya ertelenmesi olasılık dahilinde midir?
Bu ne biçim bir adammış. .hiç Allahtan kuldan utanmıyor
. 0.79 u hiç görmeden nasıl 13.500.ooo lotu 0.78 den satabilir. .anlayabilen biri anlatsın arkadaş ya...
rahmetle anıyoruz:
https://youtu.be/hB9MIzJlf5Q?t=7s