Ben sağdan soldan tokatladığımı buna yığmaya başladım beyler benim yüzümden yapıyor olabilir özür dilerim :(
Printable View
Ruslar aşıyı olunca mutluluktan bira içmicek mi şimdi onu mu dion pala bize :(
Bu gidisle biz alkolik olacağız. Efes kazansin diye hisse sahipleri efes bira disi icmiyor. Zaten hisse yapması gereken atılımı yapmadı. Dert yumağı. Tam. Ne kırılmaz direnci varmis.
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla biraz mal verdim 20.10 bensem sorun diye. Bu de +1 açtım. Elden gelen bu kadar SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim mallari bekliyormuş iblis :) gel 23 te söz daha mal verecem elini korkak alıştırma.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben tuborg içiyorum, puştluk değil m i :))
Gitmek için temettusu nu mi bekliyor. Delircem ya 20.20 den sonra dusuyor hep hisse. Mala bağladı.
Günlük Bollinger daraldı bayaa, bir yöne kırabilir yakında
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...da87989d9d.jpg
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Görülen bant genişliği % 5,46 olmalı.
Sayın yelgec;
Bollinger Bandı genişlikleri ile ilgili tecrübeniz varsa paylaşmanızı dilerim.
Mesela % kaç altındaki bir daralma ile hareket başlayabiliyor? Bununla ilgili bir istatistik çalışmanız, gözleminiz ya da tecrübeniz varsa çok yararlı olurdu. Teknik manada katkınız için teşekkürler... :ok:
Üstat Öyle çok ince hesaba gerek yok , grafiklere baktığınızda basitçe bollinger daraldığı zaman genelde bir yöne sert kırılabiliyor ( istisnalar da var tabii) , ama matematiksel detayları fazla bilmiyorum
Pardon anladım siz bollinger bandı daralan hisseleri bulmak için kullanacaksınız , bollinger bandı genişliklerini küçükten büyüğe doğru sıralamak mümkün dü sanırım , bir ara metastock da explorer formülleri yazıyordum , ama şimdi hatırlamıyorum , kıracağı yön de önemli , başarılar diliyorum [emoji4]
+1 i fazla kaçırmışız, geç kalktık.pasta paylaşabilecek var mı :)
Vay be tarihi günde kimseler yok :)
TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne diyelim açtık birer +1 izliyoruz.
Bana da kimse teşekkür etmiyor 20.10 da mal vermesem hayatta gitmezdi :) neyse malın %80 i paket devam :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alanlar yabancı, satanlar galiba yatırım fonları...
Ya bu tahta yapıcının IQ sü düşük sanırım her direnci 3-4 kere deniyor , o kadar basit düşüneceğini bilsek her dirençte satıp geri alsak bir sürü kazanmıştık , hiç bir yerde bizi şaşırtmadı , temettü olayı sırasında da bizi enayi yerine koydu , önceden satanlar karlı çıktı
Şimdi 20.80 i üçkere deneyeceğiz , sonra bir gün 21 açacak 21,60’ı 3 kere deneyecek, böyle bir hisseye böyle bir mal tuhaf
Bu efesten bir cacik olmaz. Bunu almak için sattığım ttrak konya ateks goltas en kötüsü 2 ye katladi 4 katlayan da var. Ama ortalama o portfoy 3 katladi. Keske hic bulasmasaydim cok pişmanım
yarınki takasları merak ediyorum, bayağı bi değişecek
2020/12 aylik sonuclarini gormeden satmayacagim !
yatırım tavsiyesi degildir
Ben bugün sattim kalanlara Allah sabir versin. Doco aefes baydı beni. Aylardir doğru düzgün gitmedi 21.20 gelir takılır yine. Bugun 30 tane minik sirket cizmis. Bizim 6 ayda yaptığı yolu 1 gunde gidiyor. Size Allah sabir versin.
Endeks 30 dan yediğim kazığı asla unutmayacağım tupras halkb doco akbnk dan portfoyun 3 de 2 si gitti 300bin zarar yazdim keske hep minikler de kalsaydım. Pismanim. Aefes lafım yok tam bir tank. Gitmoyor da dusmuyor da yoksa hisse 3 de 1 fiyatina
17.80 maliyetli AEFESi
bugün TCELL dalgasında 20.94(+temettü) verdim.
Umarım yükselişe devam eder.
Bol kazançlar
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tebrikler. Benim maliyetim ( temettü zamanı çık gir yaptım) 15.5 lerde kaldı alsatla, 3 haziran barı o kadar güzel bir bar ki onun hatırına girdim kısa sürede güzel de birakti ama esas hareketi daha yapmadığını düşünüyorum nasip. Tabi buralarda artik stoplu gidiyorum Karı alırım dusus görürsem.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben hafifliyorum o gidiyor, o gidiyor ben hafifliyorum... Bakalım jeton ne zamana kadar yetecek :) Tek tesellimiz şu ana kadar diğer taraftan da yüz güldürücü sonuçlar almamız...
Gerçekten sabırlık kağıtmış.
bir ben miyim? sürekli alan :)
Ben başka taraflara transfer ediyorum, sizin tercihinizin de yanlış olduğunu düşünmüyorum. Fakat senet sıkıcı ve bıktırıcı, primlenmenin yanında vadenin de önemli olduğunu sanıyorum. Yoksa senedin teknik anlamda mükemmele yakın olduğunu söyleyebilirim.
Belki de döke döke gidecektir... Dedim ya jeton meselesi, jeton bitince tavan serileri başlar :)
Üç sene önce 170 tl ye aldığım sandalye 450 tl olmuş. Bunun fiyatı halen aynı. Patron halk dostu herkese alım fırsatı veriyor.
Bu sandalye ile aradaki fiyat farkını kapatması için 3 hafta tavan olması gerekir. Ancak son 5 yıldır hissenin hiç tavan gördüğünü hatırlamıyorum.
Sandalye oldu tabure
12 yıl aradan sonra tekrar Ocakta borsaya girdim.
Bist50 kagıtlarını aldım genelde.
Pek bir şey kazanamadım.
Bankalarım ölü yatırım gibi onları saymıyorum
Şimdi yan tahtalara geçiyorum yavaş yavaş.
Uzun vadeli deger kazanma aracı olamaz bu BIST diye düşünüyorum artık
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yine aynı hareketler endeksten önce düşen efes
almanyanında abd ninde aşılarında yan etkiler çıkmış, rus aşısı devam.hey yavrum hey :)))))))))))))