Aslında para ve imkan olacak, tek tek bulacaksın bunları!:he:
Printable View
Aslında para ve imkan olacak, tek tek bulacaksın bunları!:he:
Hele o elinde tüplen kasılan şebege, g. girdimi o tüp deye sormak isterdim.:he:
Merkez sanırsam 7.20 yi savunmaya başladı, kesinlikle gecirtmiyorlar son 1 saattir ilginc
Epeyce iddialar var, ilki merkezin 4 ayda 2019 yılından daha fazla döviz sattığı, ikinci olarakta rezervin çok az kaldığı veya eksiye düştüğü.
dolar rezervlerinin cogu yandasindir bence…. ilk yandas bozdursun…. agada onlar pasada….
Reyis vur artık şu yumruğu dolar gaymeye, bu hayin dolarcılara göster günlerini, bizim başımızı eğdirme cart curt.:dvr:
A haber izliyorum döviz artışını darbeye bağladılar helal olsun. Ne verseler yiyen bir topluluk var onlarda veriyor.
UsdTry 7.19862
Ffüs 7.095
Tfüs 93
Keyfim yok
S&P Türkiye ülke notunu B+ olarak teyit etti, Görünüm durağan
aldigim bir kararla dolarlari yastik altindan cikartiyorum
artik direk donumda saklicam
:oleyo:
Almanyadaki vatadaşın corona önlemlerini soruyor yorum yapıyor kendi ülkemizdeki kararları vatandaşa soran yok. Bir A haber daha...
https://i.hizliresim.com/0UM2KH.jpg
Çöpten halliceyiz, Alamanya bizi kıskanıyo!
Mahvoldu denilen Italya, Fransa ve Ispanya durulmus, Ingiltere ise bayrağı kapmış.
Brezilya ve Rusya please.
Dolar/TL 7.2001
Gram altın > 390 TL
50+1 zamazingosu kalkiyormus.
7.2 Savunması çökmüştür, atacan bu merkezdekilerin alayını!
http://photos1.blogger.com/blogger/6...320/merkez.jpg
Müdahale böyle olur.
https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/lon...uruyor/1831738
Londra merkezli finansal kuruluşların Türk lirasına saldırıları sürüyor
ilk aşama
TL ye saldırı var.
ikici aşama
dövizlerinizi satın
- marabaların sahte dolar yakma seansları TVlerde.
üçüncü aşama
son kalan $ la gösterilebilirse 6,99 gösterilir.
dördüncü aşama
sattık doların beli kırıldı.
bir süre sonra....
dolarda yeni zirve...
şaşmaz.
YERMİSİNİZ?
Vay vay vay 7 .20 bariyeri de gitti.1994 de yaşı müsait olanlar bilir bir ara borsada spek kağıdına dönmüştü dolar.Sabah kur başka oluyordu,öğlen başka.Ben o günlerdeki kadar volatilite bir daha görmedim .2018 sayılmaz o bir kaç günlük bir şeydi.2001 2008 çok hafif kalır dolar açısından.Bakalım bu seferki nasıl olacak,bu rahip krizi gibi artmıyor,yavaş yavaş çaktırmadan gidiyor.6 dan 7 .20 gelişi hemen hemen bir ayı buldu.O açıdan bu artış çok huylandırdı beni.Venezuela loading midir nedir.
Benim kriterim gene bahçelidir o dolar sattım derse kimseyi dinlemem çakarım elimdekileri:))))))))))
94 krizinde,üniversite öğrencisi olan bazı uyanıklar,dolar yükselişine dayanamamış borçla dolar almıştı sonra 3 aylık net %50 getirili hazine bonoları çıkınca dolar çıktığı kadar olmasa da bayağı inmiş bu arkadaşların ilk acı ekonomik deneyimi olarak ellerinde patlamıştı.
Dolar 7.200
Ffüs 7.095
Nerde bu yöneticiler, neden müdahale etmiyorlar bu Ffüs'e. :he:
Dolar aldı başını gidiyor, bizim Ffüs gıdım gıdım gidiyor. :oleyo:
Şaakk, bi salacaksın 15 cezalı üyeyi.
Olmadı bi 15 daha.. şaak.
Yetmedi bi de 25 bırakacaksın. :oleyo:
Hakket ya çeyrek dolar ne kadar oldu
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben gene bekliyorum bizim merkez bankasından faiz artışı ama bu sefer olay değişik.Öyle dört beş puan faiz artışı kimseyi kesmez.
bünyamin amcada 24 ay içinde 56,8464 lük bir değişim yüzdesi bekliyorum .
Kaynaklarım var ama burada paylaşamam bunu paylaştığımı anlayamazlar zaten
7.2 Bence bu aralar salınım yapacağı yer, emme Corona işi uzarsa gerisini, ancak Allah bilir.
Swap işi palavra,elde döviz yok,İMF de olmayacak o belli.Dolar nasıl duracak ben cidden göremiyorum bir yol.Sıkı bir faiz artışı belki durdurur diye düşünüyorum.