Muahahahaha.
Printable View
Günaydın Abi.. hayırlı kazançlar.tokyo stell yüzde 7 civarı ürünlerine zam yapmış.ereğliye nasıl yansır sence?Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla, ithal hurda 3 hafta önce harekete geçti, çelik fiyatlarında abartı yaşanabilir, keza piyasada ana üretici hariç tali tüm üreticiler malsız yakalandı, 510 dolara ısıtma borusu teklifi veriyordum, şimdi 580 dolara 3 hafta termin veriyorum, galveniz dahi 100 dolar arttı. Bu rakam hem pandemi öncesi hemde sezon fiyatının üzerine çıkmış olacak. Teori ve pratik hayatta eşit olmayabiliyor, ereğli bunu fiyatlamıyor ama fazla dayanamaz bence. İç talep canlanmaya devam edecektir. Şuan ereğlide bu sene kar olmadan kapatmayı fiyatlamıştı, 1-2 milyon kar görünürse oturup yeniden fiyatlaması gerekir.
Daha önce garan için 8,06 önemli denildi, iki kez orayı test etti, artık test işinin bitmiş olması lazım. Garanda 8,36 izlenecek rakam, üzerinde bankacılık endeksi güven tazeler ve daha hızlı hareketler olur. Belkide kabine değişimi tetikler.
Migros dün ev bugün kendini belli etti, dinlenecek, şayet buralar onun için final yeri ise son bir ölüm vuruşu ile yukarı gider ve büyük düzeltmeye geçer, yok bu olmazsa 2-3 haftalık yatay dinlenme bölgesini kullanacaktır.
Asilsan karar noktasına çok yaklaştı, günlük değil artık SEANSLIK karar verecek durumda, daha fazla uzatmalara gitmemesi gerekir. Kararın yönü zor değil, hanig yöne %1 giderse üzerine %3-4 daha gelir demektir.
Ereğli belirsizliğini koruyor, dün ölümden döndü, belediye ile aralarında büyük kavga var, kötü haber nerede geliyordu diye hafızalarımızı tazeledik. Zaman vermek gerekir.
o meşhur 111 bin ekranlara geldi. izlenecek rakam 109 bin stop ol, 115 bin bekle. bu iki ramak ne zaman nasıl çalışır, 109 bin iki kez çalıştırıldı.
XULAS ...thy-pegi-doco-celebi
görüntü sanki 5-10 iş günü süreyle bolingerin iyice daralacağını ve sonra yine genişlemek üzere yataydan bir tarafa kopuşu getireceğini düşündürüyor.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...494d767389.png
Doaşın 6/1 verdim gitti
XHOLD...
10 GÜNLÜK yatay alan yukarı geçiliyor.formasyon gereği asgari 3500 puan yukarı gitmesi lazım...98000 puan yani.
öncesinde kırmızıdan gelen kanal üst band direnç değeri mevcut.bugün için 96700 puan olan bu değer günlük olarak yaklaşık 200 puan yükseliyor.kısa -orta vade için asıl hedefin mavi renkli trend olduğunu düşünüyorum.yaklaşık olarak 100000 puan seviyeleri mavinin direnç değeridir.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...d0779eb0de.png
XBANK...yükselen üçgen formasyonu oluşuyor.
başarılı formasyonda 130000+25000 =155000 (polis imdat ) hedeftir. :)
formasyon direnci 130000 seviyesidir.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...55af5bffc4.png
Sagolasin calismalarin icin.
rica ederim ,666.
can sıkıntısı ,endekste ,hisselerde atraksiyon yok.
farklı grafikler eklemek güzel oluyor.
VIX korku endeksi 35-36 üstünde durmaması gerekirdi, abd nin palası bunu ayarladı ama tehdit devam ediyor. Ayrıca bizde dolar 8,50 üstü olmamalı. Bizim palada bunu ayarlıyor, her iki palada mutlak cenneti göstermiyor, bu iyi bir şey. Mutlak olduğunda shortlar kapanır, hayır kapanmasın. Bizim endeks dow'un satışında alımla karşılık verdi, tarihi günler yaşandı, ama küçük senetlerde işlem yapmadığımız için ne kazandık, elbette her zaman ki gibi tecrübe kazandık. :) Bizim endeks 113 bin üstünde kalırsa eski 124 bin tepesi olabilir. Banka ve büyük şirketlerinde bu olaydan daha fazla uzak kalamaz.
VIX korku endeksi 2 gün 36 üstünde durursa acımamak lazım olduğu söylendi.
Bankalar borsa kurulduğundan beri böyle çile çekmemiştir. Tüm endeks hareketleri banka üzerine olurdu, endeks kaç puan banka o kadar. Şimdi bırak eşit gitmeyi, tersine giden bir orantı var. Bunu iyi okumak lazım. Okumak derken bankaların kötü olacağı anlamında değil. Üstteki yazıdaki gibi para kazanamadık ama tecrübe kazandık. :)
havacılar iyi açıldı dışarıda.
garanti bankası 124 bin endeks de 12 görmüş, şimdi 8 lira, yeniden 12 görür mü, niye görsün, yada büyük yatırımcılar bugün garanti alarak %50 karı ne zaman alacaklar, buna kim neden göz yumacak.
Buna ait şüpheler var içinde, halkbank hikayesi var, halkbank hareket etse kimse ses çıkarmaz, ama diğerlerinde ne hikaye var.
Garanti bankası 12 görmeyecekse, endeks nasıl 124 bin olacak. yada endeks 124 bin olmayacak mı.
turkcel deniz suyu gibi, içersin mideye gider yanlış bir su olduğu anlaşılır geri çıkar. asla 1 gram kimseye faydası olmayan bir senet. turkcel yanında baktığımızda BİM kesinlikle daha asil bir firma. İlerisi için benim favorim telekom. hatlarımıda oraya taşıdım. artık mehmet emin karamehmete tek kuruş ödemiyorum, 15 yıllık digiturk bile iptal ettim.
çizik atmışsın her şirketine ,iyi de yapmışsın.
ben de 15 senedir vodafone kullanırım.
hiç digitürk abonesi olmadım.olmam da.
telekomda 2 sabit hattım ,2 internet paketim,bir mobil internet hattım var.
iyi müşterisiyim telekomun.
orta -uzun vadede daha kaliteli bir hizmet anlayışına sahip olacak telekom.
bankalar şuan arap enkazını kaldırmakla meşguller.
Ne verdiler be sansürsüz xxl hunharca!
Çinde Corono hortlamış diyoelar6
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yönetim kurulunun maaşları zamlanmış yine...
Ye babam ye
Disarda da bankalar bir turlu dipten kurtulamiyor.
5.51 bindim orti...
En büyük beklenti bunda ne de olsa
Bakalim kac kisi bu videoyu anlayacak
https://streamable.com/cqm51p
Herkesin ayni oy hakkina sahip olmasi sakat bir sistemi ortaya cikariyor. Herhalde icat edenler katilim sayisinin egriyle dogruyu notrlestirecegini dusunmuslerdir.
Acaba egitime gore olabilir miydi?
Ilkokul mezunu 1 oy
Ortaokul mezunu 2 oy
Lise mezunu 3 oy
Universite mezunu 4 oy
vs
Belki insanlarin egitime onem vermesini de saglardi.
Günaydın
Dün çinden gelen verilerle son anda panik satışları oldu. Bugün yükselişe devam. Bugün banka günü olabilir.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 üniversite bitirdiksek iskonto yapıp 10 olsun oda bari
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.