bu aklı buraya taşıyalım .
Aah emmi aaah
Selcuk nerdesin
Burnum akiyor
Cik gel yaz suraya
Kisliklari giydim
Eski bir yontem olan
Kendimi terletmeyi deneyecegim
üstad kışlıklarla uğraşma. eski yöntemin inovasyonunu yaptım. onu kullan.bi tane mavi büyük boy çöp poşeti al. terini tutacak kadar giysi giy. boğazından poşeti bağla, poşetin üzerine bataniye ört bir saat sonra hamamönü antik hamam hissi başlar. sonradan birde kese bonus. bitti gitti. hadi geçmiş olsun. daha fast bir iyileşme istersen, vicks sür orana burana, daha sonra gir poşet hamama. hadi geçmiş olsun.
İnmeye inecek te. Son inişinden önce bir daha gelirmi? konumuz bu.
Padişahın oğlu kaybolmuş.
Padişah tellal çıkarmış. OĞLUMU BULANA 100 ALTIN.
Ertesi gün olmuş. OĞLUMU BULANA 1000 ALTIN.
ADAMIN BİRİ BULMUŞ, BULMUŞTA FİYAT ARTINCA DEMİŞKİ KENDİNCE.
Bu gün götürürsem 1000 altın verecek. dün 100 altındı. bu gün bekleyeyim. belki 10,000 altın verir.
Beklemiş beklemiş. arayan soran yok. aradan 3 gün geçmiş.yine yok. şehzadenin yediklerine para yetiremez olmuş. çıkmış padişaha. Şehzadeyi buldum demiş. İlgilenen yok. Dayanamamış 1000 altın verecektin onu alayım deyince.
Padişah altın maltın yok.
EL SOFRASINDAN 3 GÜN EKMEK YİYEN ŞEHZADEDEN PADİŞAH OLMAZ demiş.
Kıssadan hisse şu: kısa bir zaman içinde yani 10-15 gün içinde 1800 lere değerse bi da çıkıp yine 1800 e gelme ihtimali vardır. eğer bu şekilde yükselir gider aylar sonra 1800 e gelirse. şehzadenin durumuna düşer.
Onur ciger
Okullar bir haftami acikti
P.tesiden sonra onlinemi yoksa okula devammi
Haftaya 105 mi 115 mi
yoksa 110 da sabitmi
Benim navigasyon bu fiyatlara kilitli.
Olursa aşımın, Olmazsa başımın suyu.
Yani endeksle ilgili bir beklentim söz konusu değil.
KRDMD
Pazar akşamı bu emirleri vereceğim.
(31,08)
SATIŞ
3,20
3,28
ALIŞ
3,04
2,96
Ha bu arada. TSKB yi işe almadılar. Hala boş geziyor.
Kuruyemis ne kadar pahallanmis farkettinizmi
Almayarak protesto ediyorum.
Ay çekirdeği kıyma fiyatına gelmiş.
1 kg ay çekirdeği 42,5 TL
https://www.carrefoursa.com/tr/tadim...0-g-p-30099584
1 kg kıyma 43 TL
https://www.carrefoursa.com/tr/dana-...-kg-p-30054577
Böyle ürünleri TÜİK nereden alıyor ise oradan almakta fayda var :)
şaka bir tarafa. mustahsilden domatesi alıyorlar. sonrada çöpe döküyorlar. Buna defalarca bizzat şahidim. aynı cambazlığı soğanda da yaptılar.denizli taraflarından biliyorum. yani bize pahalısebze yediren ********leri hepimiz biliyoruz. halden 2 tl ye çıkan domates
tarladan 35 krş çıkan soğan son satıcıya ulaştığında en az %500 fiyatlanıyor. bu hükümet buna çare bulamadığı için belediye seçimlerinde çakıldı kaldı. bir dahaki seçimlere kadar bunu çözmediği takdirde işi zor diyeceğim ama diyemiyorum. mevcut büyük şehir belediye başkanları. biz seçildik bundan sonra buradan inmeyiz diye şımarıklığa devam ediyorlar. sen bir belediye başkanısın senin neyine nutuk satmak. al birini vur öbürüne
tekneyi satışa koydum ilk müşteri aldı tekneyi 😀😀