Sabah +gap, geceden yaptı..
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sabah +gap, geceden yaptı..
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadeşler
Sözleşme olmasına karşılık neden sözleşme yokmuş gibi gösterir böle birşey başına gelen varmı para da 00 gözüküyor ?
Seans bitikten sonra böle oldu ?
yani onu diyorum ya dax aynı trendi sabah denedi geçemedi. dow da açıldı şimdilik geçemedi. geçemezlerse satış baskısı olacak.
şimdi bizde 106-107 binin destek olduğunu görüp alan çok olmuştur. zaten o yüzden çok hızlı 109 bine atak yaptı..
bende sabah tekrar 107 binlere dalıp çıkar diye aldığımı sattım.
görüntüye göre yurtdışı yıkılmazsa 106-107 bin bölgesi destek olmalı. ytd
https://i.hizliresim.com/e2ZF98.png
tüm son mesajlarımda 110.000 apsden bahsederdim.özelden de bunun short poz. olduğunu ifade ettim.sistemi 10 dakika sonra sildim..binlerin oynadığı oyunda elini açık bırakmak doğru değil..
2 li tepe,NU,REKOR APS. ve tüm sistemlerin sat olmasının sonucu -17.000 puan oldu..
tepebilir.ama long açmam...eğer günlük emalar teperse short...tepki artar da saatlik al derse stoploss
veya saatlik al verirse ve arkadan sat derse yine short..
umarım bir 10.000 -15.000 puan daha kazanılır..olmasa da canı sağolsun...
bakalım vade sonunda nerede olacagız.
otelin interneti tam çekmiyor.size kolay gelsin.
görülmüştür................
dowa kabaca haftalık bakınca..
https://i.hizliresim.com/SiU5eb.png
banka kapalıyken dövizi baskılamak kolay da bankalar açılınca?
Açığa satış endeks 30 için kaldırıldığında beri 12.000 puan aşağıdayız yapılan tek doğru iş açığa satışın yasaklanmasıydı ilk baskıda kaldırıldı büyük hata yapıldı.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ah ah swap faizi o kadar aleyhimize ki. Borsa boşuna satmıyor; satan ucuzdan dolarını toplayıp tüyüyor. Biz de niye düştü diye bakıyoruz borsaya. Çok yanlış politika. Sonrası daha vahim olacak.
Neyse sabah banka açılınca ucuzdan dolar alacağız mecbur. Paramız değer kaybetmesin.
eeeeeeee beni fotoğraf karesine almamışlar ne yapçez şimdi.
fotoyu çeken makinanın arkasına saklanmışımdır. [herhalde ]
Bomba atsan düşmez bu borsa diyenler tekrar gelip aynı lafı söylediklerinde gözüne sokarsınız artık bu fotoğrafı.
bende engellidirler bu tip yazanlar
tahammul sınırıda bir yere kadar. :yes:
5 günün çubukları viopta terste kalan biri için batmış ve üstüne borçlanmış demektir,
https://i.resimyukle.xyz/ACVHRO.png
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: "Alman misafirlerimizi ağırlamaya hazırız" -AA
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: "Alman misafirlerimizi ağırlamaya hazırız"
ANKARA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Türkiye olarak 'Sağlıklı Turizm Sertifika Programı' ile Alman misafirlerimizi ağırlamaya hazırız." ifadesini kullandı.
Ersoy, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Almanya, Aydın, Antalya, İzmir ve Muğla'yı kapsayan turistik bölgelerimize yönelik seyahat kısıtlamasını kaldırdı. Türkiye olarak 'Sağlıklı Turizm Sertifika Programı' ile Alman misafirlerimizi ağırlamaya hazırız." değerlendirmesinde bulundu.
Kaynak : Anadolu Ajansı
00:01de $ bal kabağı olmasında
YTD
Hükümet yanlış yapıyor. Zaten ciddi bir şey kalmadı ellerinde satacak. Pandemi dökülen paranın üçte 1'ini sok borsaya, dolar mı almak istiyorlar gitsinler alsınlar kaçtan almak istiyorlarsa bulabildikleri kadar...
ASIL BURADA BİZ BİZE YETERİZ. Spekülatif kazanç peşinde gelirken bunlar sana mı sordular, dövizle borçlananlar sana mı sordular... Bırak isterse 10 lira olsun dolar... Bak yağmur gibi yeni yatırımcı geliyor mu gelmiyor mu...
FED'den efyz alın be kardeşim... 2-3 liradan doları bozdurup bu hisseleri alanlar, bırakın satsınlar... Koskoca varlık fonun var... Topla geç git... Sonradan gelene gomersin gider...
Binlerce kişiyi ayasofyada topla.. sonra vaka artıyor de... dünyanın en çok corona vakası olan Rusyadan, abd den, almanyadan turist al... bir de önlem yapmaya çalış..
Çok ironik...
neyse biz ilk corona günü nasılsak, yine öyleyiz... kalabalığa girmiyoruz.. eve giren her ürünü yıkıyoruz.. maskesiz gezmiyoruz.. tavsiyem bu yöndedir...
Kalan sağlar bizimdir uygulamasına devam..
Dolar 10 lira olursa çin bütün fabrikalarını buraya taşır.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
teknıge ınanmayan cok olsada aylıklar geberık....haftalıklar tam mefta oldu.....en ıyı ıhtımal......once bı 112500 dener.....orda malı verıp.....106.110 arası oyalanıp suzule jsuzule duser.....buraya kadar getıren ekıp kamyondan atladı.....dusus bu sekılde hızlı olmalıydı kı kımse malını satamasın....satamadı.....bıraz uut verır 106.112.arası eylulde...devam..bugun bu ayın dıbını gormedıysek.....keklık yatırımcılar ayvayı yer...yavru antıloplar tanısacak tımsahhlarla....
Herkes 106 bin desteğine güveniyor ama bence tutmuycak o destek daha yurt dışı bozmadan buralara geldik yurt dışı bozsa ne olur muallak durum yakında ikili dip gundeme gelirse şaşırmam haftalık barlar zaten daha başındayız gibi geliyor düşüşün
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet yazmıyorum....ancak bugunku bar korkutucu oldu nerdeyse aylık barı yaptı ....buranın altı kapanıs......felaket olur....kesınlıkle....bugunku dıp tagustos ayının kaderını belırler.106.114 arası oyalanıp....kararı......agustos ayının 3. haftası verebılır...
Benjamine ne bastılar beee. :oleyo: