Reha Abi başınız sağolsun.Rabblm yerinde dinlendirsin.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Reha Abi başınız sağolsun.Rabblm yerinde dinlendirsin.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) yeni Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu'ndaki bankaların genel müdürleri ile bir araya geldi. Kavcıoğlu'nun toplantıda, TCMB'nin birinci önceliğinin enflasyonla mücadele olmaya devam edeceği ve politika değişikliği olmayacağı mesajlarını verdiği öğrenildi.
Pozisyon açın hele 15 inde görürüz, olmadı, mayıs.. Hatta yeni dip getirin daha da şık olsun :oleyo:
bu saatten sonra kim takar ne söylediklerini..
bonolara deli gibi giriş görüldümü faizin blok fişi çekilir..
10 yıllıklar 5 yıllıklar.. radarda artık.
duvar gibi para girsin.. faiz güm modu.:yes:
Yarin piyasa acilisini dizginleme taktikleri.Yesinler sizin politikanizi.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kafamdan geçen..
panik yaptır kura, arada bonolara giriş sağla..
kuru bir tur aşağı sal..
kaldıraç kullanan çakalları patlat..
hem faiz indirimi hem türevden semir..
sonra yallah tazik. 9 ay sür süre bildiğin
arada bozanı da al git.
sonucunda rant sistemi.
AsiaGurup un üfürmesi
Biraz yandaş veya trt a haber izleyin moralimiz düzelsin. Hayatın gerçeklerinden uzaklaşıp beyin sıfırlayın. Not kadınlar marstan geldiği için mars kanunları geçerli olsun...
Orda kafana göre motorsiklet araba alamazsın önce park yeri alacaksın. Küçücük evi öyle bir dizayn ediyorlar ki. Yerin evin altı her yer zula. Bizim WC kadar bir sürü ofis var. Sebze ve meyve tane ile. Trafik cezası çok ağır ve gaddar. 70 le radara yakalandı bir ay karakolda ifade verdi ehliyeti geri alınacak YouTube japonic gece benim baktığım yerdir.
BBC News Türkçe
@bbcturkce
·
3h
Merkez Bankası Başkanı'nın değişmesi piyasaları nasıl etkiler?
Speech balloon Reuters'a konuşan bir fon yöneticisi: ❛Uzun ve karanlık bir pazartesi günü olacak❜
https://mobile.twitter.com/bbcturkce...21680392781825
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Japonic normalde 3 ceza puanı alması gerekirken youtube kanalı için sokak yarışı yapan adamların peşinden gidiyor ve polis onu "yarış çetesi mensubu" olarak suçluyor 25 ceza puanı veriliyor, önceden de hız cezaları yemiş ve 2 yıl ehliyetine el konuluyor. Adamcağız şimdi bisiklet almış onula 3-4 ay idare edip, bu süre içinde işlerini düzene koyduktan sonra abd ya da ingiltereye yerleşecekmiş. Ama eminim ki bunu yapmayacak. 2 yıl hemen geçer.
izlemek isteyenler için:
https://www.youtube.com/watch?v=_UoXT1frbPE&t=202s
https://www.youtube.com/watch?v=_UoXT1frbPE&t=202s
ABD Başkanı Joe Biden: Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden aniden ve temelsiz yere çekilme kararı derin bir hayal kırıklığı yaratıyor.
Bu Japonic fetöcü değil miydi?
6.2 dediler makaraya sardı herkes.. edilmedik küfür kalmadı..
kıyamet dediler pek makbul oldu... :he:
insanlar ''azından'' pozisyona/siyasi duruşa göre, hoşuna gidene kayıyor gibi geliyor...
neyse
açılsın izleyelim.. :yes:
7,8-81 üstü yuvalansın bakarız.(hele önce bir 72 yapsın +7%)
Nerden acacagi onemli degil, 4 saat sonra yükselen trendi başlatir. Nerde duracagini Reis belirler..
Bana göre artik hangi teorinin dogru oldugunun net olarak oğrenilecegi günler basliyor.
Yuksek faiz mi enflasyonu doguruyor yoksa düşük faizmi net bir şekilde ortaya cikacak.
Bilim bulmuş cevabi da, biz birde deneyerek bulalim, ne olacakki alti ustu 60 70 milyon kisi aci recete iciversin...
Teoriyi dogrulamanin yaninda hicbisey..
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
��damat geldiğinde +5,7% sonra tamamını geri sardık..
1 ay sonra ağustosta rahip patladı..
şimdikini görelim. :he: kaça çıkacak kaça düşecek..
yeni şafak geldi ülkede ekonomik kriz çıktı dedirtmezler herhalde..
uygunundan vardır tiyatro metni.
https://i.hizliresim.com/HUZjrS.jpg
Aşı sıramdan önce merkez bankası başkanlığı sıram gelecek galiba
Pek grafik koyan kalmadı artık. Ara sıra sizin grafikleri görüyorum ama cahillik olunca anlayamıyorum. Haliyle çözemiyorum. Hani doktora gittiğimizde kalp grafisini alıp , zikzaklara bakıp durduğumuz gibi bakıyorum. Bir iyilik daha yapsanız da ; bu hasta kurtulacak mı- ölecek mi söyleseniz hocam.....
valla bende öyle bakıyorum..:he: :he:
çıkmadık candan ümit kesilmez.
de...
1-2 ayda olan hareketler günlere/saatlere indi.. :yes:
ahali normal karşılamaya başladı.
o tansiyon inmese/bar boyları kısalmazsa, kafaya başka şey iner..:he:
bence tabi..
umarım/dilliyorum,
yabancı kaynaklar bu kadar halka gaz verirken,
yarın zaptederler..
Gecenlerde Reisimiz bir yerde;
HAMDOLSUN DÖVIZ REZERVLERIMIZ ARTMAYA BAŞLADI
demişti....
Ne kadar rezervimiz var acaba.. ?
Bu herifler faizden vermedigini kur dan verdiginin farkinda degilmi ki?
Milyarlarca dolar borc var. Nasil odenecek bu borclar.
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kur 8 civarı açtı sanırım.
bankalar güncelledi uygulamaları.
Levent Gültekin in youtube da mediascope kanalında Ruşen Çakır ile birkaç saat önce yayınlanan canlı yayında anlattıkları;
Bundan önceki faiz arttırımından sonra Erdoğan Naci ağbalı çağırıyor ve neden faiz arttırdığı konusunda hesap soruyor.Büyük bir tartışma yaşanıyor.Naci ağbal ne olursa olsun bildiği yoldan şaşmayacağını söylüyor. Erdoğan Naci ağbalı görevden almaya karar veriyor.Ancak çevresindekiler ve danışmanları bunun ekonomik olarak çok kötü sonuçları olacağını söyleyerek bundan vazgeçiriyorlar.Erdoğan eliyle çıkın odadan diyor ve olay kapanıyor.
Yani anlatıldığı gibi olay danışıklı döğüş değil tam bir kriz.Uzun süredir var olan bir olgu.Belkide doların 6.90 dan yükselişe başlaması bu olay duyulduktan sonra olmuştur.Büyük ihtimal İstanbul sözleşmeside bu olaya olan ilgiyi dağıtmak için aynı zamana denk getirildi.
Enpara tam makas açmış 8.51 satış.
Garanti 7.30-7.80 den 7.60-8.10 a güncelledi.Yani şu an 7.60 tan satılabiliyor.
Enpara 8.63 yapti
e-devletinizi kontrol edin
mb başkanı olmuş olabilirsiniz
Dolar/TL ilk kotasyonlar
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...76086bb9ca.jpg
bloomberge girin yüzde 10 artı 8.08 şuan sitede.
Nkolayda hala 7.23
böyle açarsa fx
valla :) karışık duygudayım
8 aylık hareket 1 gecede..
https://i.hizliresim.com/JDn29X.jpg
Naci yüksek faiz demekti,yeni gelense düşük faiz,e reis de kılıçları çekmiş,arada sözleşmeyi de doğramış,ermeni katliamı onaylanacaksa nisanda,s400 de uzlaşma işi imkansızsa,halkbankta mayısta patlar,rahip olayının aynı olacak işte ,hedef 9 üstü.