İlk yarı sonucu :
Göztepe 1 Beşiktaş 1
Galatasaray 0 Malatyaspor 1
Kayserispor 1 Fenerbahçe 0
Beşiktaş 82
Galatasaray 81
Fenerbahçe 79
Printable View
İlk yarı sonucu :
Göztepe 1 Beşiktaş 1
Galatasaray 0 Malatyaspor 1
Kayserispor 1 Fenerbahçe 0
Beşiktaş 82
Galatasaray 81
Fenerbahçe 79
Göztepe 1 Beşiktaş 2
Galatasaray 3 Malatyaspor 1
Kayserispor 1 Fenerbahçe 2
Trabzonspor 2 Gençlerbirliği 1
Bu sonuçlarla lig şampiyonu Beşiktaş olurken ligden düşen son takım Gençlerbirliği oldu
Tebrikler Şampiyon BEŞİKTAŞ :bravo:
Karakartal'ıma tebrikler.
En çok "" Arefeyi gösterip bayramı göstermeyeceğiz "" diyen yönetici sevinmiştir. Ne geyik yapılırdı O'nun üzerinden.
En çok hakeden kazandı
[emoji1659]
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Normalleşme genelgesi yayımlanmış. Hafta içi sokak kısıtlaması 21.00-05.00 arası
KADEMELİ NORMALLEŞME BAŞLIYOR
Kısıtlama saatleri dışında şehirlerarası seyahat serbest
Sokağa çıkma kısıtlaması hafta içi 21.00-05.00; hafta sonu cuma 21.00-pazar 05.00
Restoranlar paket servis ile çalışacak
AVM'ler hafta içi 10.00-20.00 arası açık
Kademeli normalleşme döneminde yeme içme yerleri hafta içi 07.00-20.00 arasında gel-al ve paket servis, 20.00-24.00 arasında ise sadece paket servis olarak hizmet verecek
18 yaş altı gençler ve çocuklarımız ile aşı hakkını kullanarak iki doz aşı olmuş olan 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız için herkes için uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının dışında ayrıca bir sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayacaktır.
İcisleri Bakanlığı : 65 yaş üzeri 2 doz aşısını olan vatandaşlara sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak
İçişleri bakanlığı : 17 Mayıs ile 1 Haziran arasında, kahvehane, çay bahçesi, sinema salonu, halı saha, internet kafe, yüzme havuzu ve spor salonları kapalı kalmaya devam edecek
İçişleri bakanlığı : Kamu kurum ve kuruluşlarındaki mesai uygulamasının başlangıç ve bitiş saatlerinin 10.00-16.00 olarak uygulanması,
- Uzaktan/dönüşümlü gibi esnek çalışma usullerinin uygulamasına devam edilmesi,
- Kreşler ve anaokullarının faaliyetlerine devam edebilmelerine karar verilmiştir
İcisleri bakanlığı : Tüm bu kararlar 17 Mayıs - 1 Haziran 2021 tarihleri arasında geçerli olacaktır
Milli Eğitim Bakanlığı : 17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren okul öncesi eğitim kurumları, özel gereksinimli öğrencilerimizin özel eğitim okul ve sınıfları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile 8 ve 12'nci sınıfların destekleme ve yetiştirme kursları/takviye kurslarında yüz yüze eğitime geçilecektir. Diğer kademelerdeki resmî ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında 1 Haziran Salı gününe kadar uzaktan eğitime devam edilecektir.
102 yıl önce bugün Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk kurtuluş mücadelemizin başlangıcı olan Bandırma Vapuru ile Samsun’a doğru yola çıktı .. Bu özel günde Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz .
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1b24308669.jpg
bu uzaktan egitim devam eder bu sene okulları öyle kapatırlarmı!!yoksa ortaokulları açarlarmı!!
HİSLERİME TERCUMAN OLMUŞ. Yalancıktan muhalefet.
https://www.youtube.com/watch?v=U9sVe9qsmx0&ab_channel=TurgayYildiz
Olay bitti artık. Önümüzdeki seneye bakacağız.
Aşı sırası öğretmene gelene kadar dönem biter bir de öğrenciyi muhatap alıp öğretmeni adam yerine koymaz gibi ilk dönem notları mı ikinci dönemi notları mı kullanacaksın diye öğrenciye sorarsan!!!Öğretmenin yıl boyu canlı ders yapmak için neler çektiğini bilmeyenler öğretmenin değerini bir kez daha yerin dibine soktular!Yarın kaç kişi ebadan derse katılmış ya da katılacak bence bakanlık da bunu tablo halinde vermeli!kural şu özel okullar erken kayıt dönemi şubatta okulu bitirdi sayar ilk ve orta okul 23 Nisanda ortaöğretim 19 Mayısta okulu kafasında bitirir ki zaten 2 Temmuza kadar hangi Veli çocuğunu okula yollar?Durumu olanlar ilk fırsatta denize yazlığa köye uçar:)
Ahh ulkemin zavalli Cumhuriyet savcilari, adam sizlerin zeka ve yurek seviyenizin nekadar duzeysiz oldugunuzu bilale anlatir gibi tek tek nasil yapmaniz neler yazmaniz gerektigini anlatmis. Daha okuzun trene bakar gibi baktiginizi goruyorum. Ama acliktan ekmek calan bir garibani gorunce aslan kesildiginizi heemen islem baslattiginizi biliyoruz. Gucunuz anca onlara geciyor. Adama Turkiyeye getirip Hukuk fakultelerinde hukukcu adaylara ders verdirilmeli. Harvard mezunu hukukcu mu nedir. Egitimini bilen var mi?
Hazine: Merkezi yönetim bütçesi Nisan ayında 16 milyar 917 milyon TL açık verdi. Ocak-Nisan döneminde merkezi yönetim bütçesi 5,9 milyar TL fazla verdi
https://tr.investing.com/news/econom...riledi-2136521
Son ayların zirvesine çıkan Tarım ÜFE, Nisan'da geriledi
günaydın / tünaysdın ...ikisi bir atada olsun
Cumhurbaşkanlığı kabinesi toplandı , toplantı sonrası Erdoğan açıklama yapacak
19 mayısı sokağa çıkma yasağı yapar. Eyy cehape falan filan der, israili kınar vs vs vs
Bu ülkenin şuan 1 numaralı sorunu aşılanamamadır. Bunu çözemezsek zırt pırt kapanır dururuz, daha binlerce insanımız ölür. 15 günde bir resmi rakamlara göre! küçük bir ilçeyi gömüyoruz. Öte yandan yüzbinler işsiz ve aç kaldı, eğitim sistemi çok kötü durumda.
Kabine toplantısı sonrası Erdoğan açıklama yapıyor
Erdoğan : Ramazan boyunca uyguladığımız önlemlerle salgını kısmen kontrol altına aldık .
Erdoğan : Mayıs sonuna kadarki tedbirlerimiz içişleri bakanlığımızca genelge ile duyurulmuştur
Erdoğan : Kabine toplantımızda 1 Hazirandan itibaren neler yapabileceğimizi konuştuk , önümüzdeki günlerde bu konuda açıklama yapacağız