Şu an %12 düşmüş. Ekstra indirim de yapılmalı.
Printable View
dolar an itibarıyla ısınma hareketleri yapıyor çizgiyi geçtiğinde [ 14,75 ] fişekler https://i.hizliresim.com/3nm0uno.png
https://youtu.be/6l4qgGBbcQM
Benzin zammı iptal edilmiş, yarın daha önce 7 gayme olan benzinin 21 gaymede kalmasını, halay çekerek kutlayacağız arkadaşlar.:kahkah:
Reyis olmasa, 30 gayme bilem bile olurdu bu benzin.:dvr:
Ulan serefsiz, her yapinin yerini avcunun ici gibi biliyorsun, gidip cocuk ve dogum hastanesini bombaliyorsun.
Bu kadar mi cildirdiniz.
https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/...yurdu-7000168/
Petrol düşerse fiyat inmemeli , ötv artırılarak durum nötralize edilmelidir .Bu hamle extra vazelin benzeri ürünlerin ilerdeki tüketimini azaltacaktır.Bu sayede ekonomik kazanç yani kayıp önlenerek kazanç sağlanacaktır.
Epgis : EPDK Başkanının CNN Türk'te bir programında sendikamız ve bugün iptal edilen zamma ilişkin beyanlarına cevap hakkımızı kullanmak istiyoruz. Tek tek tüm haksız, mesnetsiz söylemlerine yanıt vermek ve doğrunun ne olduğunu açıklamak istiyoruz.
Sayın başkanın kendisi de gayet iyi bilmektedir ki; verdiğimiz tüm bilgiler belgeli ve de resmi bilgidir.
Bugün yapılan ve iptal edilen zam hakkında, hakkımızda savcılığa suç duyurusunda bulunmasını talep ediyoruz. bu zamma ilişkin resmi fiyat listeleri, resmi formülleri ilgili savcılığa teslim etmek istiyoruz.
Sendikamız hakkında EPDK Başkanın Rekabet kurumuna yapmış olduğu suç duyurusu ile kurumumuz ön inceleme geçirmiş olup olay soruşturmaya dönüştürülmemiştir. Bu suç duyurusu ile EPDK başkanı serbest piyasaya nasıl müdahale ettiğini de resmi olarak tescil etmiştir
Epgis : Ülkemizde zam ya da indirim hesaplaması yasa ile belirlenen formülle yapılmaktadır. Bu formüle 3 defa EPDK MÜDAHALE EDEREK (BUGÜNKÜ GİBİ) zamları iptal ettirmiştir.
Küfürler havada uçuşuyor .. Forumda sürekli yazı yazan insanların böyle ağır küfürler ederlerse başkaları neler yapmaz ki .. Bir süre dinlensin bu arkadaşlar ..
Sürekli insanları tahrik eden, ortalığı hep karıştıran kişinin süresiz men edilmesi daha doğru olur bence.
Gerçi bu da tam çözüm olmuyor. Başka nick alıp yine geliyorlar.
Nizamı vardı yahu, hiç haberim olmadı.:vk:
İnternet kullanımı ve sosyal medya üyeliği için TC kimlik numarası zorunlu olmalı...Bir kişi ,birden fazla isim/ nick alamamalı...Öyle olursa ,uyduruk isimler, adresler ile kimse kimseye hakaret,küfür edemez,ortalık daha temiz olur ,diye düşünüyorum..
İstanbul valisi : Meteorolojiden alınan son verilere göre,
Beklenen kuvvetli kar yağışı nedeniyle ikinci bir duyuruya kadar;
Trakya ve Anadolu istikametlerinden İstanbul yönüne seyahat eden TIR ve KAMYONLARIN ilimize girişine
10 Mart Perşembe günü 04.00'ten itibaren
İZİN VERİLMEYECEKTİR
Bizans heyecandır, hele ki dar gelirli iseniz yaşamak bir başka olur Bizansta.:oleyo:
Bazı sektörlerde kur sebebiyle siparişlerin öne alınması nedeniyle aşırı yoğun fazla mesailer olduğunu görüyorum .
Faiz topiğinde millet aç aç sen diyorsun diye trollüyorsun derler diye buraya yazayım dedim
bu ara müsait değildim ama pazar fiyatları çok garipti ihracat yapmadığından mı nedendir tuhaflık vardı
Senin pazar fiyatlarınla bizim ki hiç uyuşmuyor....Perşembe günü üsküdara bağlı bir pazara bakıyorum , birde ümraniye göbeğindekine ama nedense senin fiyatların anormal düşük..1 kıvırcık 10 tl , 1 demet maydanoz 3.5 ; 10 tl altında sadece elma ve portakal var a.q
bende üç fiyat yazayım tekrar linç yerim ama ne yapayım dayanamadım siz yazınca
kabak 5 tl
çilek 15 tl
sarıkanat 22 cm 80 tl sonuncuyu almayacaktım onu aldım ama ahtapot 120 tl idi dönüşte bitmiş alamadım
Bazen nadir de olsa yürüyüş yolunda park yakınlarına 7-8 kilo ceviz bırakılmış görüyorum herhalde kargalar vs yesin diye hayvanseverler bırakıyor .
https://www.halfiyatlari.net/bayrampasa-hal-fiyatlari
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Demek ki bana satanlar halden almıyorlar yada sabah kazıklıyor akşam ver kurtul yapıyor ama dikkat ediyorum sabah ki mallara göre mostrası kalmış oluyor
Bugün burada perşembe pazarı var,size en kaz...pardon taze fiyatlarla döneceğim dostlar.....:oleyo:
Şerro : 14,70
14,69 direnci üstünde kalıcılık sağlarsa vurdulu çektili hareketler beklerim. :evil::kahkah:
saçmalamadır.
tabiki YTD.
Gözleriyle ekonomi yönetenler, bedelini g.tleriyle ödeyecekler. Kriptonlu yakinda jübile yapar.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TÜİK: Mevsim etkisinden arındırılmış Ocakta
- İşsizlik oranı %11,4 seviyesinde gerçekleşti (Önceki %11,2)
- İşgücüne katılma oranı %46,5 olarak gerçekleşti (Önceki %52,9)
- İşgücüne katılma oranı %52,6 olarak gerçekleşti (Önceki %52,9)
Arkadaşı hemen linç etmeyin. Gerçekten 5 tl. ye kabak vardı. Artık tohuma kalkmış çok iri ve depoda bekletilmiş kabaktı. Yenebilecek güzel kabaklar 15 tl. ye satılıyordu. Misal ; pazarın girişindeki tezgahlarda pırasa 8 tl. iken pazarın derinliklerinde kalan tezgahlarda aynı pırasa 5 tl. Mesele , zaman ayırıp komple pazarı gezmek ve maldan anlamak.