@xu100 ... 15 kasım 2021 de de GAP var. 1643xx -1672,xx arası .. haftalıklarda bile belirgin :)
Printable View
BİM de ortak alımı devam ediyor sanırım bist 30 da ki en ucuz kagıt performans olarak son 3 ay ...
eksi kapatmasında..iblis
Kırmızılar yanmaya başladı. Yetiş ya robot..
bazen alıcı yada satıcı olmaz ya. yada düşünecek zaman. hepsi var
zamanda var alıcıda var satıcıda var.gerisi bize kalmış anlamında.
Gemiyi kıyıya yanaştırabilecek miyiz bende bilemiyorum .
Rabbim sizin ve diğer forumdaşların verdiği kararların hayrlı ve doğru olması için duacıyım sn cash_is_king.
enkai 2. kez tavan bozdu.
buralardan endeksi verseler var ya iddaa ediyorum 3 aylık emek gider .. feci malda yakalanır millet akraba olur artık :))
Bankalar olmasa bugün de pertti
bişey almıyayım diye matriksi açmıyorum...
burayı okuyorum twettirda takılıyorum...
Üfleye üfleye nereden nereye getirdi..
Banada yeter shortlarimi kapadim.
https://i.hizliresim.com/50zq9ws.png
saat 13.00 hastanın teşhisini koyduk :)ama direniyorlar çünkü badem bofası 2 gündür bankalar üzerine oyun kurdu.
17.85 altı gap doldurmaya koşar diyelim
dün gece herkes sakin düşündü eminim ama bugün birçok kişide düşündüğünün tersini yapmadıysa bende bu piyasada hiçbirşey öğrenememişim demekdir onca yıldır.
bilmek herkesin işi ama bilgimizle amel öyle değil.
Rabbim cemi cümlemizi bildiğimizle ve hak olanla amel etmeyi nasip eylesin hem borsada hem de hayatda.
https://i.hizliresim.com/jeb09y7.png
pıst 100 saatlik o gap dolduruyor bankalar yavaş hareket ediyor pıst 100 gap dolumu ile yeniden yukarı alabilirler .
sarı çizgi altı saatlik barlarda 5000 hedef şimilik top ortada:)
Hala gitmeyen potansiyeli olan senetler var..Saçma değerlere ulaşanları bile doğru dürüst satmadılar..Büyük düşüşler beklemek bence mantıksız çünkü doları tutup faizi düşürünce millet mecburen borsaya geldi ve geliyor..dolar faiz dengesi bozulmadan bu hareketler devam eder..
ah mardinli yaktın milleti hani endeks 3000 e gelecekti ya taner gedek reis o da :)
Seçime kadar en mantıklısı kontrollü hisseler paketi + 2 holding + 1 kamu-1 özel banka sepeti.
Mis gibi.
Haydi sasa bi şeyler yapta endeks gitsin
dolmadı gap ayrıca gap ı hep güneydogu anadolu projesi sandım ben
Enkalari kaptilar elimden. Karda oturmak zormuş hakkatten :he:
sasa umuttur sasa muraddır sasa düsünce tam düşer cıkınca tam cıkar ... dün selale olanlar bugun ölmüş eşşek modunda yine
endeks omuz baş omuz yapıyor obo 2 ay testere sonra gümlemesin
sanki 20 aralık haftasına dek testere olacak sonra bakicez formasyonlara
Az longlayalim.
Teknikten anlamam demiştim.
GAP'i kapatması için nereye gelmesi gerekiyordu?
Kademeli kchol almaya başladım çeşit güzeldir.