Yarın itibariyle Asels yakından izlenmeli bence.
Bakalım nasıl davranacak?
İyi akşamlar.
Printable View
Yarın itibariyle Asels yakından izlenmeli bence.
Bakalım nasıl davranacak?
İyi akşamlar.
Enpara en fazla 181 güne %26 veriyor, 32 güne %24,5...
Mevduat faizleri azıcık arttı ama kredili işlem için aracı kurum faizleri kol gibi, hemde ara ara msj atıyorlar şu kadar artırdık diye, ben uzun süredir kredili işlem açmıyorum, kredili işlem açıp kar etmek mümkün değil şuan...
İkisine de onay verir bu hükümet üstüne de uçakları alamaz.. ayrıca elmizdeki f 16 lari da geriye verebilir. Buna tornistan effect diyoruz. Her zaman yaptiklari şey. Çok seviyorsunuz ama gerçek budur.
Çok akçeli işlere bulasanin , yumurtaları başkasının elindedir. Sıktıkca istiklal marşını okuturlar. Çok akçeli işler çok. Bugün bir tane de dava vardı sonucunu beklediğimiz. Nedendir acep?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mevduat faizleri 30 un üstüne çıkarsa, borsanın pinini çekerler.
Gesendet von meinem SM-S908B mit Tapatalk
Demokrasi...adalet....kanun ...hukuk....!!!!!!!!!!!
Meftayı nasıl bilirdinizzzz......!!!!!!!!!!!
Eyiiiiiiiiiii......!!!!!!!!!!!!!!....olsunmu...... .!!!!!!!!!!
Heeelallll ollsunnnn.....!!!!!!!!!!!!!!
FT nin Moskova büro şefi Max Seddon;
Kremlin bu illüzyonu ayakta tutmak için sert tedbirler alıyor.
Savaşı sorgularsanız silahlı kuvvetleri itibarsızlaştırmak suçundan 15 yıl hapis yatabilirsiniz.
Ama Moskovalılar inanmak istemese böyle bir illüzyon olmazdı.
Kremlin bağlantılı bir iş insanı durumdan şikayetçi:
Kimse oturup düşünmüyor. Zaten ne anlamı var? Durup düşününce daha da beter hale geliyor.
TR'de farklı mı? Durup düşününce daha beter hal alıyor..
Hulk davasını merak edenler icin güzel bir akış.
https://twitter.com/huseyingunayDC/s...o_4TWu3LA&s=19
erdemir gk istanbulda yapılıyor. katılmak için ekstra zaman vs gerekiyor. aslında bu sene mutlaka katılmak lazım. ermaden detayı var bu sene.
oyak çimento gk katılmak çok daha kolay benim açımdan. biraz da onun için oyak tercih ettim.
ikisi de aynı grup şirketi olduğu için belki grubun gidişatı hakkında genel bir fikir de verebilir.
HALKB mesajı almış gibi.. eksi açılış...
Güzel bir kapanış olsun...:)
Gününüz aydın hisseleriniz tavan olsun...Gogogo, tartartar..
Sert düzeltme sonrası hızlı toparlanma, Halkbank kararı, Çarşamba kredililerin satış günü olması sebepleriyle volatil bir gün bekliyorum. Yatak pozitif açılış, yukarı sürme, sonra aşağı ve negatif kapanış diyorum.
Herkese bol şans ve kazançlar.
Hulk davası seçimden sonra biter onu kullanmak isteyecekler sadece şiddetini kendileri ayarlıyor.
Yargıç Barret’ın neden yaptırım yerine dava açtınız? sorusuna; Başsavcı Yard. Feigin;â€Türkiye ile yaptırım savaşına girmek daha ciddi sorunlar yaşatırdı†dedi. Karar’ın Trump döneminde alındığını hatırlattı.
sonuç olarak seçimden sonraki hasar raporu her anlamda kabarık olacak.
gidenler kalanlara göre
o gün bugün mü? :)
Sarı eşek kendini at sanmaya başladı.
Deeh olm deeeh.
6012 çok kısa vade short ... hedge amaçlıdır .. spota yüklendiğimden ötürü ..
bilanço fiyatlamaları çok hızlı ve para girişi olmadan pair treda ile bu hareketlerin dönüşüde geçen yaşadığımız gibi olacak önümüzdeki zaman diliminde .
Kabloların anlamını şöyle biliyorum. Kırmızı kan, yeşil coşku, mavi özgürlük, sarı masaj odası, siyah çapkınlık, kahverengi işkence sana kalmış hangisini kesersen kes.
Bankalarda kademeler 2 yönede zayıf istedikleri gibi 10 kademe aşağı yukarı oynuyor:)
banka bilançolarına kadar böyle gidecek gibi .