4. mesajını yalamaların hakkını aramak için mi harcadın, sen hangisisin..?
Printable View
Bencede kitapçı, yeni açip gelmişsin kitapçı yoksa tweter isminle mi hitap edeyim :) hem twterda kitapcinin o kadar takipçisi yok sadece 300 kişi :)
Ama ne olursa olsun kolay kolay aksi çıkan seslerin engellenmesi güzel bir yöntem değil. Küfür ve büyük hakartler olmadığı sürece aksi görüşlerin engellenmesi galiba güzel bir yöntem değil. Ne oldu burada biliyorum ama yapılacak en son yöntem olmalı engel.
Dolar kaç lira oldu? | Seyircili Seyir Defteri
https://www.youtube.com/watch?v=GdQambW7s0o
Dolar kaç lira? | Üç Kurşunluk Opera
https://www.youtube.com/watch?v=3bP9FtsVYsE
TÜRKİYE nin muhalefeti ülkemizin siyasal islamcılar tarafından devasa bir borç yükü altına sokulduğunu her ay verilen cari açığın ülkemizi nasıl bir bataklığın içine sürüklendiğini sokaktaki simitçinin anlayacağı bir dille anlatmalı seçimi kaybetmemek için yıllarca beklettikleri e y t lileri oy için haklarının verildiğni yaşlı seçmenden oy almak için para basılıp zam verildiğini anlatmalı vaat peşinde koşmasınlar mali durum ortada ona göre konuşun karşılıksız para basılıp oy için dağıtıldığnı bu para mutlaka enflasyonla geri alınacağını anlatmalılar para basmayla zenginlik olsaydı dünyada fakir ülke insan kalmazdı bu zehirli bir paradır sakın aldan mayınmilletin demeli parasıyla suriyenin arabına bedava ev yapıyor kendi depremzedesine parayla ev satıyor hem TÜRKİYE de hemde suriyede yapıyor kimse bunları konuşmuyor sokakta karşılığı olan şeyler söylenmeli gençlere seslenmeli 600 miıyar dış borcu size ödetecekler bu sizin borcunuz değil sebep olanlara ödetilmeli gençlere oylarınızı dikkatli kullanın kazanamyacak adaylara verip oyunuzu çöpe atmayın denmeli herkese aynısı denmeli muharremen aday olması bir şey değiştirmez millet adayı kılpayı önde olsaydı muharremin düdüğü ötebilirdi bence muharremin en fazla 2 puan oyu var bu chp seçmeni asla muharreme oy vermez muarremin oyu mhp den iyi partiye gelen chp ye karşı olan seçmendir bir kısmıda parti parti gezen merkez sağ seçmendir bazen chp yede uğrar giderler siyasal islamcılar sahte anketçilerle muharremi yüksek gösterip gazlıyorlar onlar zannediyorlarki chp seçmeni muharremin peşinden gider bölünürler siyasi zekası matematiği en yüksek seçmendir bunu bilmiyorlar herkes ağzına hakim olsun siyasal islamcılara malzeme taşımasınlar bu seçim mutlaka kazanacağız ülkemiz çok yoruldu enerji kaybetti cumhuriyetimiz ikinci yüzyılında pisliklerinde arınmış olacaktır ülkemizi seviyoruz yüksek kalitede ahlak sahibi insanlarımızı ve ulu önderimiz ATATÜRK ü seviyoruz yüce TANRI mızı seviyoruz
https://www.sozcu.com.tr/2023/ekonom...dendi-7638368/
Ahanda bir örnek.
Merrill Lynch'in seçim sonrası dolar/TL tahmini
https://www.youtube.com/watch?v=l_vq4PI6Eds
6.2 fiyat hedefi verip, kafasına 18 yiyen meril mi ?
KARDEŞ YOLLRI uçakları arabaları köprüleri fln allaşkına alında bi ülkeyi rahat bırakın artık. Bu saydıkların olmadan ama yediği yeekten sonra sürekli gülen insanların ülkesinde de bulundum, karnı doyunca yüzü gülmeyen kimse yoktu, ama ülkede bugün çık sokağa kimsenin yüzü gülmüyor, herkes sinir küpü.
Bıktık yeinle bıktık, köprü yol uçak. Ulan birde müslüman olacaksınız, müsl,üman maddiyata bu kadar mı önem veriyor yav.
20 yıldır tek söylediğiniz köprü hastane yol, uçak
1 liralık işi kamuya 5 liraya kilitleyipte övünmesinler mi ? :he: :he:
Ülkeye zerre kadar katkıları yok ama 200 milyonlıuk vergi borçlarını ankaraya git gel 16 milyona indirmişler. Pişkin pişkin birde anlatıyorlar.
Hayır vergi borcu dediğin bu ülkeinin 85 milyonunun yiyeceği ekmekti
https://twitter.com/YSN6969/status/1641512622934614022
Gece babamın evini kira için ilana koydum. Bir dk içinde evi kiraya verdik gece gece. Deprem bölgesinden biri tuttu. Konya'da ki kiraların 1/3 üne verdim. 10 bin TL kira istiyorlar 40-50 senelik eve. Ben öyle bir kira istesem vicdanen rahat olamam. 1/3 üne kiraya verdim adama da dedim çok para ama babamın da ihtiyacı var. Kızıma dedim ev yok gelin siz oturun yok baba biz başka yere bakacağız. Muhtemelen kızım ev bulamaz ama nasıl anlatacaksın pembe panjurlu ev hayali kuran kızıma 50 yıllık dökük ev bulursan şükret diye. Eşyaları aldık depoya attık. Ama kimsenin ödeyebilicegi seviyede kiralık ev yok. Kiraya bir dk da verdiğim adam yurtta kalıyormuş depremzede.
İş Bankası çalışanlarına 11,27 maaş temettü veriyor.
Bulduk belayı telefon susmuyor. Sessizde telefon kimse ulaşamaz artık bana. Kimse pazarlık etmiyor ev olsun yeter açık artırma da on bine gider ev o derece. Ama ben Antakyali bir depremzedeye söz verdim hafta içinde iftara davet edeceğim. Millete insaf vicdan kalmamış
şerro : 19,1864
azar azar kader bize ne yazar formasyonu
teknik olarak 19,31 seviyesini takip edeceğiz, kırarsa güçlenebilir :kahkah: dermişim
yatırım tavsiyesi değildir.
Ben bu gruba ve bu grubun sahibi partiye bu nedenle hiç sempati ile bakamadım..
İş grubunda Baba emekli olur oğlunu yerine koyar, Anne emekli olur Kızını yerine koyar...Tam br Aile şirketi a.q...Atatürkçü maskesi arkasına saklanmış kitle çökmüş oraya kaymağını yiyor..."Vikisini yudumlarken de wah wah ne olacak bu memleketin hali " derler..Tam Türkiye Klasiği....
Neyse Süslümanların tutunduğu Tek Dal da Muharrem efendi...O dal ilk turda kırılırsa Süslümanlara sonsuza kadar elveda deriz...
İzmir'de 1800 TL ye kiralık ev var diyen vardı. 3500 kiralık ev yazdım telefonum susmuyor 3 er beşer kira depozito verenler var. 3500 e 40-50 yıllık cadde üzerinde gürültülü eve uçuyor millet. Bende evin içinden güneş çıkmıyor yazın yanıyorsunuz kapı pencere açsan gürültü var diye anlatıyorum
KKM deki üst faiz sınırını kaldırıldığı ilan edilmiş.
Beklentimiz alevli bir fotograf.
Borsa, faiz yada dolardan biri.
https://www.youtube.com/watch?v=cxKVMzimaNs
Günlük 430 Milyon dolar açık devam ediyor.
Ki altın ithalatı Şubat ortasında durdurulmuştu.
Mart ayıda 13 Milyar dolar üzeri muhtemelen.
Türkiye Varlık Fonu, 790 milyon euro tutarında iki yıl vadeli sendikasyon kredisi sağladı - Reuters/NBE
Nasil Bir Ekonomi (NBE) gazetesinde yayınlanan habere göre; Türkiye Varlık Fonu (TVF), 9 ülkeden 11 bankanın katılımıyla 790 milyon euro tutarında iki yıl vadeli sendikasyon kredisi sağladı. IFR'da bugün yer alan habere göre kredinin maliyeti Euribor artı yüzde 4,25 olarak gerçekleşti.
TVF, 24 Mart 2021'de 11 ülkeden 14 bankanın katılımıyla 1.25 milyar euro tutarında, Euribor artı yüzde 2.25 maliyetle sendikasyon kredisi sağlamıştı.
https://www.ekonomim.com/ekonomi/var...-haberi-688886
Varlık fonları bugünkü gelirleri gelecek nesillere aktarmak için kurulan yapılar değil miydi?
Bir Norveç Varlık fonunu düşünüyorum da.
İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına silahlı saldırı gerçekleşti.
https://tr.investing.com/news/politi...-saldr-2457339
Türkiye'nin Hazine Garantili Dış Borç Stoku 4.Çeyrekte 15.9 milyar dolar (önceki: 15.2 milyar dolar)
31.03.2023 12:04:10 Türkiye'nin Hazine Garantili Dış Borç Stoku 4.Çeyrekte 15.9 milyar dolar (önceki: 15.2 milyar dolar)
31.03.2023 12:03:30 Türkiye'nin Net Dış Borç Stoku/GSYH 4.Çeyrekte 26.0% (önceki: 26.1%)
31.03.2023 12:03:18 Türkiye'nin Net Dış Borç Stoku 4.Çeyrekte 235.3 milyar USD (önceki: 220.3 milyar USD)
31.03.2023 12:02:33 Türkiye'nin Brüt Dış Borç Stoku/GSYH oranı 4.Çeyrekte 50.7% (önceki: 52.1%)
31.03.2023 12:02:23 Türkiye'nin Brüt Toplam Dış Borç Stoku 4.Çeyrekte 459.0 milyar dolar (önceki: 439.5 milyar dolar)
31.03.2023 12:01:37 Türkiye'nin Kamu Net Borç Stoku/GSYH oranı 4.Çeyrekte 16.8 % (önceki: 18.3%)
31.03.2023 12:01:29 Türkiye'nin Kamu Net Borç Stoku 4.Çeyrekte 2 trilyon 522.2 milyar TL (önceki: 2 trilyon 297.2 milyar TL)
31.03.2023 12:01:00 Türkiye'nin AB Tanımlı Genel Yönetim Toplam Borç Stoku/GSYH 4.Çeyrekte 31.7% (önceki: 34.7%)
31.03.2023 12:00:45 Türkiye'nin AB Tanımlı Genel Yönetim Toplam Borç Stoku 4.Çeyrekte 4 trilyon 762.8 milyar TL (önceki: 4 trilyon 351.5 milyar TL)
S&P Global'in açıkladığı "Ülkeler Kredi Derecelendirmesi İnceleme Takvimi"ne göre, 2023 yılının ilk değerlendirmesi 31 Mart'ta yapılacak.