Amerika future
Nikkei 1.23
Kospi 1.24 artı
Altın hafif eksi
Printable View
günaydın bi yurtdışına gittik geldik savaş çıkmış :)
sonda söyleceğimi başta söyleyeyim, bu savaş konvensiyonel uzun süreli bir savaşa dönmez...
bizim viopda petrol ve gümüş ü takip ediyor....gümüş ons alınıyor....altın satılılıyor şu dakikalarda......
Bizim medyada öyle değil hocam,
Az önce habertuek yayınında, Hürmüz Boğazı kapandı, artık ğöreceğiz dedi eski şişko dört ğöz:)
Kordinat verenler,Çin'den inen uçaklar , birisi nükleer e basıcakmış vsvsvs ,
Benim tepeme bomba atıcaksın, ben o uçakların kalktıgı havalimanı nı vurmamakta itina edicem:(
Gunaydin cemaat bol kazanclar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben enflasyon konusunda karamsarım. Savaş sebebiyle petrol fiyatları hariç ülkede don ve yağış nedeniyle bir çok üründe arz sıkıntısı ve fiyat artışı söz konusu olabilir enflasyonu zorlar savaş devam ederse daha da zorlaşır
Azrail'i fazla yorulamamış gece, mesai yapsın:he:
Bu arada genel bişey yazayım. Benim parmaklar biraz tombul gördüğüm yanlışları düzeltsemde telefondan yazınca çok hata oluyor hepsini düzeltemşyorum. Yoksa Türkçeyle bi sorunum yok. Sorunum arapça okuyup arap kafasıyla Türkşyeyi yorumlayan Türk insanını arap kalıplarına sokmaya çalışan arap yalayıcılarıyla. Ülkenin kaymağını yiyip araplara sevdalılarla
Şuanda GİRİŞ bölümü GELİŞME bölümüne yavaş yavaş geçilecekdir .
millet petrol neden 75 dolarda diyor herşeyin bir zamanı var önce stoklar inmeli .
ayrıca Trump hafta sonu sözlü müdahale yapıyor yok ruslarla konuşmuş yok bu savaş bitmesi gereklimiş hala milletin aklıyla dalga geçmeyi bırakmadılar.Ulan İrana nükler silah yapıyor diye 1985 den beri sallıyorlar ama hepsinde var bu savaş piyasalar kontrol edilerek devam edecek arada tansiyon yükselecek arada trump kendine rol çalacak ama benim beklentim İran bölünmesi için ilk adımlar atıldı.
Şu anda pazarlarda öyle bir sıkıntı yok kışın sonunda dikilen tüm ürünler seralar açılarak ürüne dönüştürüldü. Sorun olursa bundan sonraki kuraklıkla olacak. Ankarada su sıkıntısı had safhada. Belediye bunu bahane ederk yeni bir tarife sistemine geçti. İşyerleri ve ortak apartman alanlarındaki su kullanımı rekor zam yedi. Elektrikten sonra suda da sağlam geçirildik.
Cari açık Nisan'da 7.86 milyar dolar.
Beklenti üzerinde.
https://pbs.twimg.com/media/Ee1ZtaqX...g&name=900x900
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
https://img.stock3.com/charting/2025...36/8107376.png
78,92 + 82,92 + 88,60
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Brent petrol benim beklentim 1-2 hafta içinde bu olaylar devam ederse beklentim gaz fren olarak devam edeceğini düşünüyorum bu kahbeler durmaz tek tek planlarını devreye sokarlar tarih bunlarla dolu brent petrolde 86-97-100 bandı beklentilerim mevcut şuanda 75 bölgesi kanal üst bandı buradan satış geldi ben tuzak olarak düşünüyorum.graf haftalık
https://i.hizliresim.com/17rx3cv.png
bu ortamda dahi altın yukarı gidemiyorsa altında düzeltme farz olmuş..
Düşsede alsak diycem emme düşmez Karaduman dayucuğum
Bence Kapanış yeşil olur ve mertabim akşama gelir alemin löngörlerini tebrik eder
Yedek nicki hazır gibi! :whistling:
Daha millet ekonomi ne durumda onu anlamamış.!!!
Herkes maşallah borsada aşağı yukarı dijital ekonomi uzmanı olmuş.!!!!
İyi traşlar.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
bozkurt dayucuma söz virdim..ölülerden mini sepet yapacamdı..yosam düşürtmeyecek hırsız çoban
Bozkurt karadumana sen tahta aldırmadın mı hala :)
savaş demek panik demektir bakıyoruz panik yok.. o zaman bu uzun sürmez..
Siz okuyuculara tüyo vereyim..EfesA düştükçe alın.
Putin benim kayınççom...137-(107 tl .)
YTD
altın ile borsa savaşa göre ters çalışıyorki başka ne olabilir sindoma..nohut abinin dediği gibin soytarılık bu
gece bir gemi dolsu savaş uçağı göndermiş abd..İran akıllı ol diye..bence piyasa bundan cesaret aldı birazda..İranın tıpası yimez dedi zaar..eğer İranın tıpası güçlüyse işte u zaman bursa serbest düşüşe geçer.aksi halde paniksiz düşeriz..emme düşüş şart kaçış yok..:party:
pozisyonlarla alakalı , jeopolitik hikayeler 2 senedir devam ediyor ,ABD petrolün fazla yükselmesi uzun vade istemez trump oy kaybeder ,sen istiyorsunki bam 130 dolar brent , 4 bin ons olsun :) acele etme bu işler senelere yayarak olur İsrail ve ABD İranı bundan önceki ülkeleri böldüğü gibi bölüp istediğini alacaksa perol ve altın fiyatlamasını yapar bizim acelemiz yok 2022 den beri gram altın tutuyorum portföyün %30