kap haberi var şeker fab.ihalesine cemaş katılmayacak mış sahtekarlar...iyice bozacaklar senetleri...rızaya güvenilmeyeceği belli oldu..
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/670093
Printable View
kap haberi var şeker fab.ihalesine cemaş katılmayacak mış sahtekarlar...iyice bozacaklar senetleri...rızaya güvenilmeyeceği belli oldu..
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/670093
hacim 502.296 TL
adet 142.698
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
inshallah yerli otomobil hikayesinden de cekilmezler
arkadaşlar bu sentlere nereden gireceğinizi iyi düşünün yada hiç girmeeyin teknik falan kalmadı 500.000 lot dahiişlem hacmi yok...buralar ağlama duvarına döner aman dikkat.. daha önce 5 tl den de 6 dan da aldım ama şu an farklı..hele rızanın ve mecnurun senetlerine girerken 10 kez düşünün
iyi haberleri pompala yok yerli otomobile parça üreteceğim yok kırşehir şeker fabrikasını alacağım sonra brüt takasa girince biz ihaleye girmektende vazgeçtik herhalde malı yeterince pazarladınız ki artık ümitte vermiyorsunuz yatırımcıya, ky'yi koruyan bir kurum olması ne güzel brüt takasa al zaten alıcı yok kendi malından disket emirleri ile tabana ver hisseyi oh ne ala sonra yatırımcı neden yastık altında altın saklıyor neden dövizi var işte bunun gibi dolandırıcılar yüzünden borsanında adı lekeleniyor. SPK sıkı takipte olmalı bu işlere bir dur demeli asılsız haberleri piyasaya süren şirketten hesap sormalı müeyyidesi olmalı.
142698 lot hacim 1,45 milyon bekleyen var arkadaşlar. İnşallah tez zamanda zararları çıkartırsınız bende benzeri bir hissede takıldım kaldım. Hep kasa kazanıyor. Arada inebilirsek ne ala iş.
güzel yorum katılıyorum kesinlikle
Şeker fabrikası hikayeside kos koca bir oyunun parcasiymis demekki. Önce yerli otomobile katkıya hazırız diye uyduruktan bir haber yap sonra şeker fabrikası ihalesi için bir şirketle anlaşma yap krediye başvur nasılsa girmeyeceksin ne kadar maliyet yazar ki. Sonra benim gibi bir sürü klasik acemi ky yi çek hisseye. 3 adamınınla kağıtla spk nin gözüne soka soka oyna kagidi burute sok ,Borsagundeme batiriyoruz haberi yaptır ky korku sal kacsinlar .Sonra yalandan yalan haber yaptılar diye mahkemeye vercem de. Neler neler ne büyük bir kumpasa düşmüşsüz. Zararım cok buyuk satsan satamiyorsun, düşsün toparlansin alttan ortalama yaparim diyorsun o da zor gibi. Ne yapacağımı şaşırdım. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Ben tekrar yazıyorum.lütfen SPK yi arayin sikayet edin bunlar oturduklari koltukta yatrmcyi dusunmeden kararlar veryolar 6 aylik brüt takas kalksn baski yapin bakin bugun cuma tel yagmuruna tutun gerekrse oraya gidip spk ve yardmclarni protesto edelim devletn ilgili birimlerni arayalm
Amin kardeşim aynı durumdayız...
hacim 513.247 TL
Adet 145.000
Yazıklar olsun...
cemasta destekler 3.18 2.61 2.14 aşağısı bağlar gazeli olmaz umarım...
Yedi sülalerini eşekler kovalasın.
A...na koduklarım sanki ihaleye girip alacağınız vardı.
O yaptığın şarapların şişelerini alda tek tek münasip yerlerine sok.
Yav.....lar, toplanıp 1 gün Kırşehire gidiyolar geziye.Göya fabrika gezceklerde alalım mı almayalımmı diye tespit yapacaklar.
Bu haberle operasyonun Rıza içşinde bitmiş olduğu netleşti.
Küfürler için kusura bakmayın.
YTD
yerli otomobil hikayesinde çemaş tam olarak nasıl var?
ben yerli otomobili çok yakından takip ediyorum ancak öncelikle şirketin kurulması, prototipin üretilmesi derken seri üretime geçilmesinin 2022 sonunda olacağı söyleniyor.
yeni kurulacak şirket 4 sene öncesinden çemaş'la bir yatırım anlaşması içerisine girmeyecektir.
hisse 1 liralara kadar gidebilir
aslında spk nın eline fırsat verdi rıza bugünkü kap haberiyle borsa gündemin haberinin doğru olduğu ortaya çıktı...danışıklı dövüş rıza kumpası kurdu ve malı boşalttılar k.y tamamen mallandı şimdide kaça düşürecekler kendileri karar verecek belkide hisseleri devretti bile dünkü 60 milyon neyin nesi idi.... sorula sorular..Allah yardımcımız olsun
http://www.businessht.com.tr/otomoti...git-daha-cikti
Şirketten KAP'a yapılan açıklamada bugün toplanan yönetim kurulunda beş yerli firmanın konsorsiyumuyla geliştirilecek ‘'Yerli Otomobil'' in çelik döküm ve montaja hazır işlenmiş parça (OEM) tedarik sürecinde aktif rol alınmasına ve gerekli olduğu takdirde bu doğrultuda kapasite artış yatırımına gidilmesine karar verildiği belirtildi.
Şirket Mercedes, Ford ve Vestel'in (OEM ) tedarikçileri arasıda yer alıyor.
evet bunca tür oyunların başlangıcından itibaren yapılan tüm işlemleri iptal etmeli spk. etmeliki sanki kimse bu kağıdı almamış satmamış gibi olmalı. piyasadan hisseyi topayanlara kadar bu yapılmalı.
SPk yatırımcıyı koruyacaksa yöntemi bu olmalı, evet belki bu kaosta kazanan ky de oldu , ama kazananda bir nevi oyunun parçası olduğu için kazandı bu oyun nerede kurulduysa oraya kadarki işlemlerin hepsi karlı iptal edilmeli ki , bu dolandırıcılıktan kimse karlı çıkmamalı, taki malı toplayanın elindeki mal kalana kadar.
olay şu hırsızı yakalıyorsun üzerindeki çaldıklarıyla, çaldığı kişiler belli çalan belli, mal üzerinde yakalandıysa malı sahibine geri veriyorsun. senin çalınana mallar diye değil mi? hırsız polis kovalamasında bu olmuyor mu ? oluyor.
Şimdi spk hırsızkları yakaladı mı? yakaladı. Yapması gereken hırsızın çaldıklarını sahiplerine iade etmeli.
Yatırımcı anca böyle korunur.kağıt kimin kasasına girdi çıktı belli ise . oyunun kurulmaya başladığı tarihten itibaren olan tüm işlemleri iptal edip olmamış sayarsa , bu işten kar eden zarar edende ortadan kalkar.
Şu anki uygulama külliyen yanlış ve hırsızlara ortam hazırlamaktan , ky yi pırasa gibi doğramaktan başka bişey değildir. KY burada hatalımıdır evet hatalıdır, ama oyunun pırıltılarına kanmıştır. Tuzağa çekilmiştir.
Hakkimizda hayirlisi benim 2 gunde 38ooo tl gitti dahada ne kadar gidecek bilmiyorum sagligimdan onemli degil uzuldum ama elden gelen birsey yok planlarimi alt ust etti siz siz olun bu durumlari evinize goturmeyin dun azda olsa ben bu hatayi yaptim esimin cocugumun kalbini kirdim sebep ne buradaki durum buradaki cigeri 5 para etmeyen dolandiricilar oldu bi kere kendi payima uzulenin kafaya takanin ta gelmisini gecmisi Bunlari insanlara yasatanlara aynisini yasamalari dilegiyle hayirli gunler dostlar kafada dusunmeyi birakin olan olacak hayirlisi deriz :)
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hacim 519.000
Adet 147.452
geçmiş olsun arkadaşım. Aynı durumu biz eski ışıklaranbalaj (ısamba) sonraki ısyho ve şimdiki ieyho da yaşıyoruz. 2009 yılında ışıklar anbalaj ile yola çıktık. vaadler havada uçuyordu, hatta Rıza tv çıkıp temettü vereceğiz diye beyanda bulundu. sonra şirkey isyho oldu şimdi ieyho luyuz ama hala zarar devam ediyor. ilk başta yüklü girince he diyince ortalama düşülmüyor. Umut fakirin ekmeği misali bekliyoruz. inşallah cemaşın şeker fabrika işi ve yerli otomotive döküm işi ğerçek olur, hepiniz bir an önce zararı çıkarır kara ğeçersiniz.
bence kağıt ilk açtıgında ortalama düşürmeyin, uygun zamanı bekleyin. yukardan satılanlar toplanmadan kağıt ileri gitmez bilesiniz. geçmiş olsun.ytd
şu an herkesde kafa karışıklığı var dünkü 60 milyon daha önçe kağıtlar deniz yatırımda imiş 2017 haziran ayında iş yatırıma virman yapmış şimdi tekrar geri almış mal boşalttıklarına katılmıyorum onlarda mal da yakalandılar 2 gün önçeki işlemler bu günkü takasda görülüyor 2 gün önçe iş yatırım 665 bin lot almış 7 seviyesinden 2 gün önçe orada bir kavga oldu oyakdaki spek 1 milyon üzerinde mal sattı.taban yaptırdı. sonrası malum brüt takas şu an hiç kimse işlem yapmıyor herkes beklemede o yüzden tabanda bekliyor benim kanımça birisi birilerini şikayet etti kavga dışarıda hala devam ediyor olabilir
senin düşündüğünü bende düne kadar düşündüm hatta dün yazdım rızaya'da gol attılar diye;Lakin bugünkü kap haberi fikrimi değiştirdi,rızada bu işin içinde tam göbeğinde elinde yüklü senetler olsa şeker fab. ihalesine gireceğiz demeye devam ederdi,başka türlü bu senetler bu seviyelerden çok aşağılara iner beklentisi olmayan senetten hayır gelmez.
Brakin kardesm rızayi seker fabrikasini SPK ve baskndakilerin verdigi kararlar bizi ucurama itti itmeyede devam edecek burada tek suclu var oda SPK borsada rîza gibi okadar patron varki bugun bu hissede vurgun yapar yarn baska hissede ama buna musaade eden ve verdigi kararlarla spekltorlern ekmegine yag süren bir SPK var lutfen sikayet edin gerekirse basbakanliga verilen kararlar yapilan hareketler usulsüzdür incelensn attiralm bu spk baskanini bize cok zarar ettrdi ve daha cok yatrmcya brüt takas sacmalgyla zarar ettrcek
Cikisini yapms mali bosaltms her hissede brüt takas oluyor bunlar daniskli dövus bakin ben takip edyorm.mesela avhol.2 haftadr yukari asagi yaparak 2 liradan 2.60 geldi neden brüt takas vermyor spk cunku daha patrondan onayi almadi biraz daha ckarsnlar mali dagitsnlar ondan sonra brut takas o yuzden ckarken degil dustügunde hisse aksama brüt takas baslyor cunku mal bosaltyolar SPK isin icinde
en son 19 şubat 2018de 3.59u görmüş ve buradan yükselmiş ..cemas 8 kasım 2017de 1.36 imiş oradan malı toplamış ve 7.15 tl e kadar çıkartmış...bunu rıza yapmadı da kim yaptı 1.36 dan 7 tl e giden seneti spk görmedimi kaç defa olağandışı fiyat hareketleri savunması istenmiş ki ...operayon bitiyor k.y mallanıyor 6 ay yasak geliyor nasıl yiyecekler bu paraları...
2010 da rıza 0.93 kuruştan seneti 25 martta 8.38 e çıkartmış sonra 22 ağustosa kadar senet 5 ayda 1.09 a düşürmüş
Bürüt takas uygulaması, internet yasağının ne oldugunu ve nasıl uyğulandıgını bilen varmı? lütfen yazarmı ytd
hacim 531.741 TL
Adet 151.063
Rıza denen yavsagin şu an sirket umrunda mı sanıyorsunuz milletten tokatladigi para bir ömür yeter pice yarın başka isim altında yeni bir sirket planları yapiyodur şimdi viskisini yudumlayarak
Bir riza abd de Turkiye nin basina bela oldu,obur riza cemas in basinda ky dostu,spk da melek masallah.dun 2 defa devre kesen adese normal hayatina devam ediyor spk efendi.adese dun ceza dan cikti ve 2 defa devre kesti.bu galib in ayricaligi nedir?6 ay ne demektir ya.cezayi usulsuzluk yapanlara verdin de ky dan ne istedin? Güc ün yetiyorsa hurriyete ayni cezayi versene,bak 1 tl den 3 gunde su an itibari ile 1.70 oldu.yani 3 gunde %70 .ayi dan post spk dan ky ya dost olamaz.maliyetim 3.60 bugun itibari ile zarar yazmaya basladim.herkese hayirli Cumalar.
Sent from my iPad using hisse.net
brüt takas ta paran cash te varsa alım yaparsın yani başka kağıdı satıp bu kağıdı alamazsin başka hisseni sattıktan ve takas banktan çıkınca yani 2 gun sonra bu hisseyi alabilirsiniz .
cash ile aldınız diyelim 1 gün sonra satabilirsiniz ayni gun satamazsiniz. Ayni sekilde bu kağıdı aldiniz sonra sattiniz diyelim yine brut takastan çıkmadan aynı kağıdı alamazsınız.
internetten işlem yasağı zaten adı üzerinde internet yerine bankaya veya aracı kurumlara telefon ile talimat verebilirsiniz
Ky dostu görünen rizacim hisse geri alımını şimdi niye yapmıyorsun bak zirveden yüzde 50 dahada ucuzlamis madem bizi koruyucaksin geri alım yap çöz tabani
EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Brüt takas uygulamasi internet yasaği 6 ay boyunca o hisseyi internetten alip satamyosun araci kurumla calsyosan sknti yok ben oyle biliyorm bankayla calsyosan hisse satmak istedgnde bankaya gidip sira numarasi alip satmak istyorm dyosun ve sattgn hisseyi ayni gun alamyosun sanyorum 2 is gunu icinde yani takastan kurtulup nakit cekebilecegnde durumda oldugunda yani suan bir hisse bozdursan cemas alamassn 2 gun beklemen gerek
hepimizin ortak düşüncesi SPK nin çok yanlış bir karar alması ve aldığı kararın patron veya spekülatör kişilere değil ky ye zarara vermiş olduğu gerçeği
Bu senette bu şekilde operasyona devam edemeyeceğini mi anladı da, hisseyi kendi haline bırakıyor.
İnternet emir işlemi yasağı kalkmadıkça bana göre bir halt olmaz.
Ayrıca daha önce defalarca brüt takasa aldırmaya calıştırdılar sanki, ama beceremediler,
İki gün önce 10-15 dakika önce devre kesmiş hisseyi birden 6,17 ye yükselterek bir daha devre kestiriyorlar. Bu yükseltmeyle sanki çok mu mal yedirdi,
Bana göre kavga çok büyük.
Kendi şahsi düşüncelerim olup, yanılma payım %100 bile olabilir. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir .
Bence spk yı aldığı karar nedeni ile değilde aldığı zaman itibari ile suçlamak daha doğru olur.
Çok daha önce müdahele etmeliydiler.
Son dönemde hissleri direk brüte almıyorlar önce açığa ve kredili satış yasağı getiriyorlardı.
kağıt bir aşağı bir yukarı gttiği her günün akşamı bu sefer kesin açığa ve kredili satış yasağı gelir dedim.
İlk ceza o olsaydı bugünkü taban olmazdı bence.Ama direk brüt ve direk 6 ay.
Bu tamamen art niyet.
teşekkür ederim, Bürüt takas olayı kredili alış satışı, açığa alış satışı yasaklar. bu takas olayı ilk olarak 15 gün akabinde 30, 60,90 ve 180 şeklinde kademeli olarak devam eder. Bir şirkete doğrudan 180 gün ceza verilemez. spk kuralları uygularken kişi ve şirketlere göre ceza veremez. İlk başta şirkete sorar aşagı ve yukarı bu fiyat hareketleirnin sebebi nedir diye, sebebi varsa (alım, satım , birleşme, sermaya artırım gb.) şirkete dokunmaz. şirket bir sebep sunmuyorsa şirkete kademeli olarak yatırımcının zarar görmesini engellemek için cezalar uygulamaya koyar. İnternet alım satım yasagıda üç kağıtçıların işini zorlaştırmak için yapılır. gerçek yatırımcı her konumda telefonla alım satım her zaman yapabiliyor. operasyon zamanında 250 milyon hacim yapan şirket, normal zamanda 250 bin işlem yapmıyorsa bunun suçlusu spk olmasa gerek. ben spk sözcüsü değilim ama suçluları yanlış yerde aramayın diye yazıyorum. hayırlı cumalar iyi günler.ytd
kap haberi yollamış yine mahkemeye verecez diyor dünkü haber.... pehhh
2 liradan 260 gelmis hisseden bahsediyorsun 0.50 den 700 ye gelenden degil
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.