Bügün hisse geri alımı yapmaları lazım zira fena çakılıyor yine.5.46 yukarısında kalmalı yoksa durum vahim.yine 5.35-5.40 seviyelerine gelicek.y.t.d.....
Printable View
Bügün hisse geri alımı yapmaları lazım zira fena çakılıyor yine.5.46 yukarısında kalmalı yoksa durum vahim.yine 5.35-5.40 seviyelerine gelicek.y.t.d.....
ben yine diyorum.... hisse geri alımı hikaye.....bozacının dostu şıracı....ben 5,30 un altına ineceğini düşünüyorum.diyeceksiniz ki sen neden satmıyorsun.bende diyorum ki bu iş benim için namus meselesi oldu. yine azar azar alıyorum.isterse 1 kuruş olsun. zaten ben aldıkça aşağı basıyor.diyorum benim inşaallah zamanım var bu benim emeklilik kağıdım inşaallah...1 krş olursa piyasadaki 550 milyon lotu alırım ve şirketin ikinci büyük ortağı olurum...:)
21 Temmuz itibariyle Bist piyasa değer sıralı liste. ( Alıntıdır )
https://i.hizliresim.com/DdGNDv.jpg
"Daha önce belirttiğim gibi kısa vadeli ( daha önce de zirve olan 5.61) den teknik anlamda dönüş yaşanıyor. Buradan satıp alttan alma şansını gerçekleştirenler 5.35 - 5.38 deneyebilirler. Hacim takip edilmeli . ANCAK yüksek hacimle zirveyi geçebilecektir. Fikirlerimi paylaşmaya devam edeceğim. Sevgiler.( Kesinlikle yatırım değeri taşımaz. Kendi fikrimdir.)"
Bir arkadaş paylaşmış bence son derece aklı başında bir yorum, katkı olsun ayrıca da hissede para kazanmanın doğru yolu bu destek ve dirençler diye düşünüyorum.
Burası iyice sessizleşti yorum yapan kimse kalmamış herkes satıp hisseden çıktı galiba.