Spek krds ne yapmaya calışıyorsun...hacim fena değil 69 bin... bilonco yu dert etme daha yolumuz cok uzun daha cok biloncolar gelecek
Printable View
Spek krds ne yapmaya calışıyorsun...hacim fena değil 69 bin... bilonco yu dert etme daha yolumuz cok uzun daha cok biloncolar gelecek
Bol kazançlar.bizim tekniğimiz olmadığı için kadroya almıyorlar.
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O yüzden izmit belediyesi temizlik bölümünde anca iş bulabildim. Parklarda dökülen YAPRAKLARI topladım.
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.Arkadaşlar burada oturup halimize üzülmek içine düştüğümüz perişanlığa çözüm olmuyor......ben şirkete piyasa yapıcı atamaları konusunda bir mail attım....
.Kısaca % 34 prim büyümesinde sonra %11 net kar düşüşünü telafi etmeleri adına bu talepte bulundum ...lütfen sizlerde bu hususta yazılarınızı şirkete iletin...Adres aşağıda...görevlinin İsmi Erhan Subaşı...
yatirimci.iliskileri@raysigorta.com.tr
valla üzüntü ve perişanlığı şahsen ben yaşamıyorum sayın dow16.. son iki seneyi milim milim incelemenize rağmen, ''biz göremedik dediniz'' ve üzüldünüz sanırım? akabinde geçen ay 130 civarı iken düzeltme riskinden bahsettiğimde mesajıma, ''bırakın düzeltmeyi biz burada nasıl duruyor onu merak ediyoruz'' dediniz sanırım bu durumda perişanlık yarattı.. allah başka zeval vermesin.. amin..
tırışkadan grafiğin son durumu ise, şu kanalın üst bandında kalırsak fena olmaz diyor.. içine girip günlük kapanışlara başlarsak süreç biraz daha can sıkabilir..
Ek 2991
.siz haklı çıktınız.....ama Ocak'ta % 66,şubatta %51,martta % 34 büyüdü diye açıklanan prim artışı ve dünya kadar hazır nakti varken faizlerin yükseldiği bir ortamda,topladıkları gelirleri habire karşılık diye ayıracaklarını nasıl bilebilirdik....ama genede haklı çıktınız.....hakkınızı teslim edelim.....