Temettüde vergi kesintisi mevcut. Ama millet temettüye takmış anlamadım.
(Uzun vadecileri anlıyorum kısa vadede alanları çözemiyorum)
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Temettüde vergi kesintisi mevcut. Ama millet temettüye takmış anlamadım.
(Uzun vadecileri anlıyorum kısa vadede alanları çözemiyorum)
bu tip soruların cevabını mantığını kullanarak bulmalısın. bölünen veya temettü veren senetten elinde olan yararlanabiir. o zaman bölündükten sonra alan nasıl temettü alabilir ki...senetler işlem gününe bölünmüş veya temettü vermiş olarak başlarlar .yani bugün senet alan bundan yararlanır. diyelimki kanun değişti ''olmaz ya''seans içinde herhangi bir saatte temettü versin.. bölünmesinden veya temettü vermesinden 1 saniye önce satan faydalanamaz..dolayısıyla 1 saniye önce senedi alan yaralanır...
Endeks izin Verse biraz gönlü var
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yarın sabah alsam temettüden faydalanabilir miyim?😊
SM-T350 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ciddi misiniz bu soruda?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Asla ytd
Temettü için girenlere rağmen hisse hareket edemiyor..😩.ölü balık ya...senin verdiğin temettünün ta amk.bu temetüyü alanlar %10 düşüşü görünce ahlar vahlar ....
Yarın 1.36 verecek ama 1.60 ta alacak
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi yerde de gördüm kafama da takıldı şimdi yarın Nasıl olsa yğzde beş düşecek ya kapanışa yakın TOFAŞ'ın düşüş varantını alsam köşe olmam mı yarın benim gibi düşünen onlarca Yok mu spek buna müsade eder mi peki
Yarın ya geri alacak hızlıca ya bu gğn hızlı bi yükseliş olacak fikirlerime katılıyor musunuz yarın yğzde beş düşer ise varantçıalaro zengin etmez mi yapar mı bunu yapabilir mi