Tahtacı nihayet olayın önemini kavramaya başladı.
Printable View
Tahtacı nihayet olayın önemini kavramaya başladı.
Kimseye kolay lokma yok, sabah yine birilerinin malının peşine düştü ki aşağı bastı.
Çİfthaneli rakamlara hep dikkat çektik, nihayet oturdu o rakamlara artık, hayrlı olsun.
Yok be ortak, davulun sesi uzaktan hoş geliir diye bir tabir var.:)
Hiç de öyle değil ne zamandan beridir yırtınıp duruyoruz bir bilsen, siz sadece yükselirken ki halimizi görmüşsünüz.
Kokudan ziyade beklenti ve temel verileri olan her hissede poz alırım, ama zaman konusunda bazen sıkıntılar oluyor, hani hissenin ederi budur diyorum ama ne zaman olur onu bilemediğim için bazen 3 ay, bazen 3 sene bekletir işte o zorlu dönemlerden sonra meyvesini alabiliyoruz ancak.
Sn. Wracker, geçmişte neler çektiğimizi görmeniz açısından eski sayfalardan bir yorum ekliyorum ki durumu tam çözmeniz için, yani hiç de öyle armut düş ağzıma düş gibi değil.:)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...55#post4368055
selamlar zirve kırınca geldim severim yeni zirve zorlayan şirketleri haberler de güzelmiş
şöyle bir baktım 11.20 asıl kopuş noktamız olablir 6 aylık kar beklentisi nasıl acaba
10 üstünde yukarı aşağı hareketler yapması olumlu, yeni maliyetlenmelerle güçlenmeye çalışıyor.