Halka açık böyle bir şirketin adam olması profesyonel olması için daha çoook ekmek yemesi lazım.
Halbuki o kadar sıfır maliyetli para toplamışssın yatırımcılar sana güvenmiş yatırım yapmış sıfır maliyetli kaynak. E sende Bi çaba göster be başkan. Bu fırsatı iyi değerlendir aklı başında şirket ol örnek ol. Yok yok....
Fabrika açılırsa toplam 42.000metrekare alana sahip bir şirket olacak.yeni fabrika şu an kullanılan alanın yarısını oluşturuyor.hemen hemen cironun katlanması demek.
Elostomerik kauçuk köpüğü araştırmama göre pahalı bir malzeme.tahminimcede katmadeğeri yüksek bir ürün.
Elostomerik kauçuk köpüğü ton fiyatını net fiyat veren olmadı.araştırmam devam ediyor.
Yatıtımcı ilişkileri bu konuda bilgi vermeyeceklerini söylemiştir.
Benim yapacağım en az 2 yıllık bir yatırım ve lot artırmak.şu anki cirolar la ve ileride yapacağı ciro ve karlara bu fiyat düşük kalacaktır. Lot sayısı az. Benim kumbara hisse alıp alıp atmaktayım.
Elostomerik kauçuk köpüğü ton fiyatı öğrenebilecek arkadaşlar varsa buraya yazarlarsa hepimize faydası olur kanaatindeyim.
Sonuçta iklim değişikliği var ve bunun ilk ve başlıca çözümü ısı yalıtımıdır.ve hepimiz çevremizde eski evlerin ısı yalıtımı yaptırdıklarını gözlemlemekteyiz.artan enerji fiyatları bunu önemli hale getirmekte.be bu sektörün dahada gelişeceğine düşünmekteyim.
Firmanın Yurtdışı fuarlarına katılması yeni Yurtdışı bağlantısı yeni iş ilişkileri demektir.
Bu noktada firma yönetiminin global bir oyuncu ile ortaklık yapıp dünya piyasasına açılmasını temenni ederim.
Patron bu konuda vizyon sahibi ise değerlendirmesini yapmasını tavsiye ederim.
Yatırım tavsiyesi değildir
son gelen haberler fab 2022 mart ayına sarkmış haberi olan spek de hisse üzerindeki baskıya devam ediyor..bakalım son silkeleme ne kadar olacak daha aşagılara vurursa alıcılar hazır bekliyordur..
4 tl bir hareketin tamamını vereckmi hiç zanetmiyorum :
Tahtada kimlerin amacı evet mal almak. Alırkende ne kadar aşağıdan alırız onun hesabındalar böyle görüyorum tahtayı...10.5 11 arası getirip ordan alıyorlar. 10.5 olsa hatta daha aşağılar bizim için ekleme fırsatı olur.yavaş yavaş tahtayı aşağıya çekmeye çalışıyorlar. Her gün 10 15 kademe aşağıya.
Böyle patron olunca adamların ekmeğine yağ sürüyor.
Daha aşağılara vurursa Kim bilir alıcılar sinsi sinsi köşede bekliyordur😀
Eğer iyi niyetli patron olsaydı en ufak olumlu gelişmeleri yeni iş ilişkilerini açıklarlardı.
Bğyük ortağın 2 dolara hisse sattığı yerde daha az hisseye sahip ortağın bugünkü kurla 0.88 cente hisse satacağını sanmam. Kusura bakmasınlar yatırımcı ahmak değil. Boşu boşuna 9 10 milyonu kimse buraya bağlamaz.
Halka açılıyorsan önce iyiniyetli olacaksın.yatırımcı tarafında olacaksın spek tarafında değil.çünki bu yatırımcılar sana rüyanda göremeyeceğin milyonlarca lirayı verdi hemde bedava finans ile.
İnsanda biraz vefa olur...
İstediğim her patronla görüştüm. Bilgi aldım. Sağolsun lar bilgi verdiler. Hemde öyleki sanki ben kendilerinin küçük bir hissedarı değilde büyük ortakları gibi anlattılar.
Bunu şeffaflık adına söyledim.dinamik ısı patronuna değil ulaşmak yatırımcı ilişkilerine ulaşmak mümkün değil.mail atarsın ay sonra dönerler.yatırımcı ilişkileri ile görüşmek hakgetire.sanki borsadan bedava kaynak bulalıöda gerisi önemli değil der gibi Bi halleri var. İstediklerine ulaştılarda milyonlarca lirayı bedava kaynak diye aldılar yatırımcılar umurlarında değil....