Şirket satışları halka arzdan bu yana 6-7 kat büyürken piyasa değeri 2.5 milyar tl yi geçemez olmuş ne yazık ki..!
Printable View
Şirket satışları halka arzdan bu yana 6-7 kat büyürken piyasa değeri 2.5 milyar tl yi geçemez olmuş ne yazık ki..!
Mtrks de net karı perdeleyen net parasal kayıp miktarı piyasa değerinin %12 si kadar..
Piyasa o kadar yorgun ve bıkkın ki bunu dahi göremiyor..em etkisi azalarak devam edeceğini biliyoruz bu oran nereye düşebilir..
Oldu ki em kalktı aman diyorum X3 olur tahta çünkü gerçek kar 360 milyon tl 20 fk dan hesap vur 7 milyar pd ederi olur..
ilk çeyrek bilançolarından sonra ak ve kara belli olacaktır...enflasyon muhasebesi bir çok gerçeğin üzerini kapattı..ak ve kara belli olmamaya başladı...enflasyon muhasebesinin kalkması ile önümüzü daha iyi göreceğiz....
Favök’e bakmak önemli bu dönem ancak net kara bakan çok olunca yazılım şirketi sanayi şirketlerinden de iskontolu 6 fd/favök den işlem görüyor maalesef..
https://i.hizliresim.com/o1jfpv3.jpeg
Kapanış güzel oldu maaşallah
Bofa 2 günde aldığını sattı ancak limitlere geldi yine tahtayı bırakmıyor..
Tahtada tekrar alım yönlü bir aksiyon bofayı yeniden pozisyonlanmaya yöneltir..
Bofa kısa vedeci al satlarla kazanıyor toparlar umarım
trade etmeden tutmaya devam ediyorum matriksi...ama piyasa gerçekten de kısa vadeci olmuş...borsa yatırımcısı çok sıkıntılı...hükümet faizciyi ve altıncıları ödüllendiriyor ama ülkemizin bel kemiği olan ve istihdam yaratan şirketleri ise cezalandırıyor...ALLAH sonumuzu hayır etsin diyorum...