Cavidan Hanım, "Düzce yatırımı bittikten sonra, câri açığa 200 milyon dolarlık olumlu katkılarının olacağını" söylemişti..
kaynak var mı?..
Printable View
Cavidan Hanım, "Düzce yatırımı bittikten sonra, câri açığa 200 milyon dolarlık olumlu katkılarının olacağını" söylemişti..
kaynak var mı?..
Tamam, kabul ediyoruz, en şampiyon, en zeki, en birinci, en akıllı sizsiniz.. Ferasetiniz dağların ötesini görüyor.. Harikasınız..
Samimi olarak soruyorum, bilmek istiyorum; yazdıklarınız "bu ciğer mundar" demek değilse;
-Neden uyarıyorsunuz?
-Bizi neden bizden çok düşünüyorsunuz?
-Hep hayırsever misiniz?
-N'apalım; satmamızı mı istiyorsunuz?
-Burada olan mı çıksın, yeniler mi girmesin; kime sesleniyorsunuz?
-Takdir edilmek, taltif edilmek mi istiyorsunuz? Bunun eksikliğini gördüğünüz için mi ısrarla yazıyorsunuz?
-Menemen soğanlı mı olmalı, soğansız mı?
-World Cup-22 favoriniz hangisidir?
-Kahvaltıya çay mı, kahve mi eşlik etmeli?
Brolar kavga etmeyin Vesteli bi araştırın esas potansiyel kimde anlayacaksınız.Sadece Meta Nikel yeter maden şirketi.
Burada bilgi ve kişisel düşünce paylaşımları yapılıyor herkez istediğini hakaretsiz yazmakta tabiiki özgür arkadaşlar gerçektin birisinin hisseyi kötülemesiyle hisse satışı yapıyorsa kendisini sorgulasın o yüzden boşverin tepki göstermeyi bence :)
tabi başkalarıda gelip kendi hissesini pazarlamaya çalışacaktır bu hep olmuştur gülün geçin :)
Arkadaslar , sirketten nefret eder gibi yorum yapanlar, ciksin gitsin
ama sirketi tanimak isteyenler icin, negatif yorumlari diymak isteriz
diger arkadaslar , 50 kere paylastim,
tartistiniz kisiler cocuk cocuk olabilir
ne grafik okuyor, nede hisse veya firma hakkinda biligisi var ,
gelmis buraya iskembeden salliyor olabilir veya 3-5 bin TL almis ama 500 yorum yaziyor ve yorumlarin icerigine baktiginizda bos=beles seyler
akli basinda arkadaslar , sunu bi kere daha paylasmak isterim
Kurt ile eşek tartışıyorlarmış.
Kurt: Çimen yeşildir.
Eşek: Çimen sarıdır.
Sonunda konuyu orman kralı aslana anlatmışlar.
Aslan kurta bir ay hapis cezası, eşeğe de özgürlük kararı vermiş.
Kurt şaşkınlıkla aslana yaklaşmış ve sormuş:
Hakikaten sen de çimeni sarı mı görüyorsun?
Aslan: Hayır çimen yeşildir.
Kurt: O halde neden bana 1 ay hapis cezası verdin?
Aslan: Eşekle tartıştığın için…