hangi başvurular bitiyor.
Printable View
Bimere gönderdim,ama cimer de gönderirken problem çıkarıyor...Sitemde bulundum.Bu ve birkaç hissemle ilgili..bakalım nasıl cevap verecekler...
MarkAntalya AVM Ticari ve İktisadi Bütünlüğü”nün muhammen bedeli 1.278.900.000.- (Birmilyarikiyüzyetmişsekizmilyondokuzyüzbin) TL’dir.
İHALE GÜNÜ, SAATİ VE YERİ
İhale 05/06/2018 tarihinde, saat 11:00’da “Fon”un Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/İstanbul adresindeki Asma Kat Konferans Salonunda yapılacaktır. Guzel haber havada kaparlar boyle yerleriiiii.
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından 1 milyar 278 milyon 900 bin lira muhammen bedelle satışa sunulan Antalya’nın en büyük AVM’si MarkAntalya’ya Türkiye ve dünyadan birçok taliplinin olduğu öğrenildi. AVM’nin Haziran ayında ihaleye çıkacağını kaydeden TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, satıştan elde edilecek olan parayla Bankasya’nın TMSF’ye olan borcunun silineceğini söyledi
Murat kardeşim bu bahsettiğin yer zamanında asya bankın di herhalde..fiyatta müthiş miş.bize baya bir şeyler kalır umarım..Haber içinde teşekkürler...
İnternetten baktım bir inşaat firmasına aitmiş zamanında..neyse bize bir faydası olur umarım...