Haber nedir ?
Printable View
Allah a savaş açıp faizle paralar alıp gavur parasına yatiranlar zengin oldu biz fakir Allah bizi dünyada böyle siniyor demek ki zalimler zenginliklerine zenginlik katarken bizim Türk paramiz eritildi.
İnşallah göklerden bir karar gelir hazreti Cebrail aleyhisselam ile birlikte TL eski değerine döner
Ben dedim şuradan teper dedim şuradan çıkar dedim demeyi bırakın.Para kazanan var mı?
Sanal işlemleri bırakın canlı koyup canlıyı katlayan var mı yok.Yalan dolan.Uluslararası boyutta bir cambazlık yapılıyor giderkende adam çarpıyorlar fezaya çıkarkende.
Ben diyorum bak bunun lamı cimi yok.Mafyalar tezgah kurmuş her yerden çarpıyor sizi.Sizde rakamların hülyalarında vay be ne para kaldırdı birileri diyorsunuz.O birileri arasında sen var mısın yok.O sattığım hisseyi şu an elimde tutsaydımO şortu bırakmasaydım o longu salmasaydım eeeee.Sonuçta sende yok.O birileri işbeirlikçiler.Siz düdüklenensiniz her halükarda bunu anlayın artık.
TCMB, ticari kredilerde ücret ve komisyonları da izleyecek- bloomberght.com
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası bankalara gönderdiği uygulama talimatında menkul kıymet tesisinde 'diğer maliyetler dahil' bileşik faiz oranını da bildirmelerini istedi.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, yabancı para yükümlülükler için menkul kıymet tesisine ilişkin uygulama talimatını bankalara gönderdi.
Bloomberg HT tarafından görülen talimata göre Merkez Bankası bankalardan ticari kredi faizlerinden 'diğer maliyetler dahil' bileşik faiz oranını da bildirmelerini istedi.
Menkul kıymet tesisinde 'diğer maliyetler hariç' bileşik faiz oranı dikkate alınıyor. Merkez Bankası, söz konusu adımla bankaların faizleri düşürürken, ücret ve komisyonları artırıp artırmadığını takip edecek.
bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.bloomberght.com/tcmb-tic...eyecek-2314118