Hadi maçaları yiyorsa sasa yı brüt takasa alsınlar :)
ulan bıraksınlar bu işi
Printable View
Hadi maçaları yiyorsa sasa yı brüt takasa alsınlar :)
ulan bıraksınlar bu işi
Dostum biz zamanında ne bilançolar okuduk da yine kallavi çarpıldık..(HEKTS SASA yı bu elemanla alakalı söylemedim di genel di)
Ama böyle çıkıp çok kolay ne var canım..
Gözlem yapıyorlar anacığım türü muhabbet..
Biraz fazla kendine güven içeriyor..
Bende borsanın daha da!! yükseleceğini düşünüyorum ama böyle aşırı kendine güvenli ne alırsan al nasılsa gidecek aa enerji mi aaa gıda mı aaa işte havacılık hemen 20 katına gitmiş atla gitsin 30 katına..
Açıkcası böyle bişiyi 2000 rallisinde gördüm idi en son...
Dediğim gibi ...Çevremde çok alakasız tipler hisse demeye başladı..Daha nasıl alınır nedir ne değildir..Bilgi sıfır..
Şimdi düşünüyorum bu borsayı ne düşürür..
o değilde hekts mali degerlerini incelediğimde sasa bedavaymış dedim...
arkadas bu nasıl abartma...
hekts senin etin budun ne kardes...
toplam ciron 2,5 milyar tl karı falan demiyorum...
kasana giren para 2,5 milyar sen nasıl 60 milyar tl den işlem görürsün inanılır gibi değil...
KRDMA, KRDMB ve KRDMD arasında temettücü için pek fark yok, ama endekse dahil olan ve hissesi bol ve lilikt olan daha yüksek, çünkü bizim borsa trade borsası deniyor. Sabah alıp akşam satmak için KRDMA ve KRDMB uygun deği. Eskiden bunlar daha yüksek fiyattaydı, yönetimde söz sahibi olmak isteyenler bunları toplayınca likididte azalı muhtemelen.
İnsanlar sabah alıp akşam satıyor, demek bir ihtiyaç ve talep var, ona göre ürünler çıkması da iyi olablir. 1 ay vade bile çok uzun demek.
SASA bugün yeni zirve görse de ek short yapsak.. Bu arada bugün kapanış 85.30 üzerinde olursa spotta, short pozisyonumu kapatırım
https://i.hizliresim.com/932tcyq.jpg
Şu grafik bana KAÇ KAÇ KAÇ ...Ekranı kapa kaybol buradan diyor..
Ammaaa velakinnnn..
Kolay değil..
40 tl de iken HEKTS pahalı idi ahan bugün 69 tavan da..
SASA 50 de pahalı idi 90 ı gördü..Bu ikisinde 100+ yapacaklar diye düşünüyorum..
Olur olmaz..Hadi bilanço..Okudun ne gördün..
Çok pahalı..Eee gözlem hani..Aç SHORT u gör ebeninkini..
En son 2000 de 10 kat gitmiş kağıda atlardık bi 2 kat daha yapardı falan..
AKP başta iken seçime bu kadar az kalmış iken bunların borsayı daha da şişirmesi beklenir..
Amaa işte..
İnsanlar birikimini koruma çabasında, ev araba arsa parası olana ve bir yere kadar. Doları tutmaya çalışıyorlar altının durumu ortada. Bizim insanın en önemli “yatırım aracı” bunlar. Finansal okur-yazarlık bu kadar. Borsayı bilmeyen ya da fazla takip etmeyenlere önerilecek tek enstrüman yatırım fonlarıdır. Her çeşidi var. O da en az 6 ay elinde tutmak kaydı ile.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.