Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=PxaV3TJ9UdU ölmesi lazım .....
sana biraz destek veremmi :)
Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll sana biraz destek veremmi :) Sevindirici olur :)
Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll ana poz dan yaptığım işlemleri de yazarsam toplam üzerinde.... ana poz da da mi trade yapıyon hocam :notr: trade poz dan farkı ne o zaman :rules: :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by Last Trader her iki yöne trde den daha mantikli geliyor bana..... yillar once başka bir forumda bir ustad vardi ismini hatirlamiyorum 2008 de tek yöne trade yap oda long olsun demişti... borsada sifirin alti yok birde hersey zamlanıyor halen unutmam halen yapamadim Kesinlikle ..defalarca yazdım ..borsalar doğası gereği hep BOĞA dır.:)
Alıntı: Originally Posted by mert45 ana poz da da mi trade yapıyon hocam :notr: trade poz dan farkı ne o zaman :rules: :kahkah: jeton arttırıyom :) adam kabak gibi çakmış 1000 puan üzerini ..tepkiyi de biliyorum neden vermeyeyım ...nasıl olsa yukarıdan takviye yapacam :)
Üzme bizi.....
Alıntı: Originally Posted by sinterklass Üzme bizi..... 750 yi bir görsün yav... kapanışa yakın yapılan tüm hareketler feyk oluyor nedense.... yön neresi ...adam ne yapmak istiyor ??? 106500 kapatsın ..bakalım becerebilecekmi....