Ne anlama geldiğini açıklada.!!????
Haftaya yol haritanda .!!
Ne gibi değişiklik yapacağını öğrenelim???:kahkah:
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Printable View
Robot hattının fişini mi çekmişler... Breh breh..
Offf eski usul...
Taş devri tradei...
Tombul parmak barı garanti oldu... :he:
Reis topunuz gelin topunuz gelin deyince, gerçek anladılar herhalde...
Erkekseniz teker teker gelin uleyn...Allahını seven defansa gelsin...
Ecevit dönemi de böyleydi, Çiller zamanı da şöyleydi, Bedrettin Dalan derken 1929 a kadar gittiler amk...Arada Menderes olduğundan, atladılar orayı, pozitif ayrımcılık meselesi..
Yaw...faizi arttırmazlarsa bu devalüasyon durmaz ki...üçgen yapar, beşgene çevirir, düzeltir, açısı neyim değişir de, trend durmaz ki...ne olacak da TL değer kazanacak.
TL zaten değer kazanmayacak ki, arada cortlayan ne kadar baba şirket, banka varsa amaç onlara çökmek zaten diyorsanız, bakın bu olabilir, herkese tırpan atıldı sırada bütün kompradorlara tırpan....sıra kompradorlarda o zaman...ben de bu Şahenk niye tası tarağı topladı gidiyor diyordum...
Kıllanma Teorisyeni Hıdır, Sarı Öküzü vermeyecektiniz diyengillerden...Bütün bağırsaklar temizlendi, sıra tenyalarda, hadi bakalım.
Rahip krizi ile dolarla mi maaş alıyorsunuz hadisesi hep faiz artışı oldu.
Yeni model gerçekten izliyorum ve bundan sonra böyle mi olacak diye bakıyorum.
17 üzeri olacağını sanmıyorum dayı. Ama şuan galbim ve aklım gitti.
Aklımızı aldı.
Bu işler gerçekten iş değil... Bunu tüm illerinde hissediyorsun..
Tob tusiad vs dayı onlarda hissettiler demek ki .
Kura satım yönlü müdahale ile mi yeni ekonomik model ilerleyecek R mi gelecek açıkçası şuan bende şüpheye düştüm rezonans a girdim .
Rezonans ile dayı beyin kendini kapatır..
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Küresel ve Türkiye Ekonomisindeki Gelişmeler" toplantısında yüksek döviz kuruyla ilgili, "Biz dolarla uğraşmıyoruz. İstesek düşürürüz. Faizi yükseltirseniz, döviz düşer. Ama bizim derdimiz bu değil" açıklamasında bulundu.
Bu konuşmadan sonra Instagram hadisesi oldu agbal vs geldi.
burada kur kaymış idi ve gerçekten de korkutmustu..
Neyse R geldi 8.58 den Instagram ile..
Şimdi dayı 1 yıl önce bu. Şuan 16.50 kapanış var.
Politika değişikliği ile R sonra Tekrar değişiklik . Vitese taktılar agbal gitti önce 1 2 3 4 ve şuan 5. Viteste herkes titriyor. Rezonans a girdi şuan..
Şimdi Instagram tıktok Twitter gibi bişey olur mu dayı gerçekten titretti. Bilmiyorum. Bilemeyiz
Müdür kalk toplan dese farklı olur bilmiyorum dayı.. bu sefer hem rakam çok büyük oldu hemde titretti.. nasil iş ama....