Rica ederim.
Bu konu çok gündeme getiriliyor.
Yazıda çekilmelerinin sebepleri gayet net açıklanmış.
Printable View
Müttefik devletlerin M.Kemal ile savaşmaya cesaret edememesinin nedeni Çanakkale de uğradıkları yenilgi ve ağır kayıpları olmalı.
Buna Rusya nın silah ve mühimmat desteğini de eklemek lazım gelir sanırım.
büyük babamız ATATÜRK ü ölüm yıldönümünde bize bıraktığı güzel ülke için saygıyla anıyoruz siyasal islamcıların elebaşları maskelerini takarak yalandan anıtkabire gittiklerini çok net biliyoruz yanlarında şizofren zihinlerini götürerek slogan atma terbiyesizliğine devam ediyorlar Türkçülük pozları veren mafyanın siyasi ayağı hiç oralı değiller yurtsever insanlarımızın anıtkabire akınınI sevinçle karşılıyoruz gençlerimizin ATATÜRK e sahip çıkması ilerisi için umut verici görüyorum ülkemizi siyasal islamcılara teslim eden günümüz morukları yirmibeş otuz yıl sonra olmayacaklardır chp ona göre politika izlemeli sürekli gençleri gündemde tutmalı onların sorunlarına akılcı kalıcı gerçekçi çözümler sunmalı vaatlerde bulunmalı bunları yüksek sesle söylemeli kiracılar için projeler hazırlamalı kk oğlu ve safraları chp den sökülüp atılmalı bunlar chp de kavga çıkarmak için çalışıp duruyorlar siyasal islamcılara ispiyonculuk yapıyorlar chp nin yükselişinden çok rahatsızlar dedikodu yapıyorlar özgürü beğenmeyebilirsiniz seçimle geldi saygı duymak zorundasınız yaşı genç hatalarıda normal karşılamak lazım hdp lilere mesafeli durmalı
Epey yıllar evvel tv de herkesin tanıdığı bir parti liderinden bir programda dinlemiştim, o zamanlar her parti her tv ye çıkardı, Mustafa Kemal Paşa, Kazım Karabekir Paşa'ya bir mektup yazar ancak mektup İngilizlerin eline , yani bilgisine bir şekilde, ulaşacak şekilde gönderilir , bu mektupta Mustafa Kemal, Kazım Karabekir e, vatanı kurtarmak için başka çare kalmaz ise Bolşevik olacağız der, bu Tiryaki Hasan Paşa taktiği gerçekten de önemli işlev görmüştür.
M. Kemal çok önemli bir stratejisttir., İngilizler ile de Rusya ile de çok önemli hamleler yaparak O günün koşullarında çivi bile üretemeyen bir ülkeyi masa başına oturmuştur, bu stratejik olaylardan biri de İzmir iktisat kongresidir bu da batıya mesajdır.
Ondan sonra gelenler anahtarı gidip ABd nin eline vermişlerdir. Biri yazdı yukarıda ABD burada vardı esasen diye, you tube da bir video bile var Erzurum da K. Karabekir ile ABD komutanı ordu denetlemesinde, Osmanlı bize işte bunu bıraktı konuşmayayım diyorum olmuyor.
Buna itiraz eden birine 1920 yılı İstanbul'unu ve 1920 yılı New York unu gösteren iki kısa filmi izlettim di , You Tube da herkes bulabilir , söyleyecek laf bulamadı, kime karşı savaşmışız, pazarlık etmişiz bir baksınlar .
Bu ülkede herkes çok akıllı ülkeyi laf salatası ile kurtarır, o gün yani Kurtuluş Savaşı ile elde ettiklerimizin kıymetini bilelim.
Akit ve benzerleri, bilançolarda yer alan Nakit ve benzerleri bölümüne benzemiş bilinçli mi yazıldı bilmem ama benzetme için kutlarım :evil:
Ben Öcalan hikâyesinden sonra MHp nin yüzde 9 oy alacağını beklemem artık , bu anket Bahçeli'nin ikinci Öcalan çağrısının etkisini içerir mi bilmiyorum ama millet geç idrak eder ama idrak ettiğinde de etmiş olur..
Bu anket ve geçtiğimiz seçim sonuçları için MHP oyunun bu düzeyde kalması çok ilginç 2002 de barajı geçemedi, şimdi de geçemiyor ama yine de yüksek sayılır, bu açıklanması gereken bir durum.
Geciyor gunler omur doluyor.
https://www.youtube.com/watch?v=nLWJX2_AfOo